nikosBruin Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ο Iron Man είναι πιο δυνατός από τον Chuck Norris? Σε παρακαλώ. Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Να μην ρίχνουμε το επίπεδο. Πως μπορείς να συγκρίνεις ένα μάτσο παλιοσίδερα με τον CHUCK NORRIS??? http://www.chucknorrisfacts.com/
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 να μαγνητη σ'εχω και εγινες ανταλλακτικα για Οκταβια Τι να μας κλασει και το Πιτσος Νο-Φροστ με τον ευχουλη για καρδια Τουλάχιστον ο Iron man δεν έχει τη λούγκρα με τα κόκκινα για side kick
Exoskeletor Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τουλάχιστον ο Iron man δεν έχει τη λούγκρα με τα κόκκινα για side kick μιλαει το ατομο που ειχε μια λουγκρα για υπογραφη για χρονια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το είδα κι εγώ την Παρασκευή το βράδυ στο Village Φαλήρου, σε αίθουσα με διάλειμμα... Ήθελα περισσότερο Iron Man! Στο 2ο μισό τον είδαμε περισσότερο, αλλά και πάλι δεν έκανε πολλά εντυπωσιακά. Origin ταινία βέβαια, οπότε κρατάνε τα πιο καλά για μετα (X-men 2, Spidey 2) και ίσως το γ@μήσουνε μετά (X-men 3, Spidey 3). Είδομεν. Εμένα μου άρεσε πάντως, ήταν πιο καλή απ'ότι περίμενα η ταινία.
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 μιλαει το ατομο που ειχε μια λουγκρα για υπογραφη για χρονια care to elaborate. Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα παναγίες προκαταβολικά και ελπίζω ο Θεός (ή τουλάχιστον ο σκύλος) να με συγχωρέσει
PCM Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 πολύ καλή ταινία με λιγο συναίσθημα και πολύ δράση + χιουμορ..αυτα είναι!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τουλάχιστον ο Iron man δεν έχει τη λούγκρα με τα κόκκινα για side kick Γιατι ειναι μονοχνωτος και δεν τον κανει κανεις παρεα. Ρε σου λεω τον Αλφρεντ Πενιγουορθ να στειλω τον εχει τον καταψυκτη σου ΥΓ. Εξοσκελετορ....ξερεις εσυ....
mindtrapper Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 care to elaborate. Αν εννοείς αυτό που κατάλαβα παναγίες προκαταβολικά και ελπίζω ο Θεός (ή τουλάχιστον ο σκύλος) να με συγχωρέσει Αν εννοεί αυτό που κατάλαβες ετοιμάζουμε επίθεση;
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αν εννοεί αυτό που κατάλαβες ετοιμάζουμε επίθεση; Αν εννοεί αυτό που κατάλαβα είχαμε καιρό να κάνουμε PSOLH team hijack
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αν εννοεί αυτό που κατάλαβα είχαμε καιρό να κάνουμε PSOLH team hijack Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα Πω ρε μαλακα
HomoR Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 http://www.firstshowing.net/2008/05/09/captain-americas-shield-found-in-iron-man/
Exoskeletor Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αν εννοεί αυτό που κατάλαβα είχαμε καιρό να κάνουμε PSOLH team hijack εκτος απο κακο γουστο στης γυναικες το παιζεις και hacker? κατι μου θυμιζει αυτη η ομαδα αλλα δε θυμαμαι τι there is a new player in the town, she called Megan Fox
LL_NEO Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εκτος απο κακο γουστο στης γυναικες το παιζεις και hacker? κατι μου θυμιζει αυτη η ομαδα αλλα δε θυμαμαι τι την παλεύεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.