xristoforos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Να σου θυμήσω το Sin City? Και αυτό σε κόμικ ήταν βασισμένο. Ακόμα και το Spiderman ήταν καλύτερο, μη μιλήσω για το Batman...Και εκεί οι ήρωες ήταν γαμάτοι αλλά τουλάχιστον η ιστορία δεν ήταν μια τεράστια προπαγάνδα όπως στο Iron Man σιν σιτι ηταν ποιο σωστη απεικονιση ενοσ ωιωλιου κομικ,μπατμαν ειναι απο τη φυση του ποιο πετυχημενος ηρωας,μη σου πω και ποιο πετυχημενοσ απο ολους στο dc.δεν λεω οτι ηταν καλυτερη ταινια κομικ το ιρονμαν.αλλα απο σπαιντερμαν ηταν σιγουρα μια κλαση ανωτερη..ειχε αρνιτηκα αλλα περισσοτερα θετικα θα ελεγα.ολοι στα βιλατζ βγικανε ευχαριστιμενοι,ομαλη ιστορια,δεν σε κουραζει,πολη καλο το καστ,καταπλικτικοσ ο ντοθνι τζουνιορ.εμενα αρεσε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Θέε μου γράψε ρε Χριστόφορε τα καταραμένα τα αγγλικά με αγγλικούς χαρακτήρες...δεν αντέχονται τα engreek...
Daredevil Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εντάξει ήμαρτον, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, το κόμικ πρέπει να το ξεφύλλισαν απλώς. Σενάριο μηδέν, ηθοποιία μηδέν, μουσική μηδέν και αυτή η αμερικάνια.... αίσχος 2 ώρες πεταμένες μόνο για να βλέπω ανούσια αλλά ωραία εφέ. Άντε να δούμε ποιο άλλο κόμικ θα καταστρέψουν σε ταινία....
Exoskeletor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 την ειδα και εγω με ενα φιλο, αρκετα καλη. ταηχιτικα εφε ειναι τα καλυτερα που εχς ακουσει μεχρι τωρα. αρκετα κοντα στο κομικ μου φανηκε εμενα, το στυλακη του iron man ολοιδιο εντωμεταξυ θελω τον υπολογιστη που ειχε σπιτι του ΤΩΡΑ, δινω χερια ποδια μαλλια ολα
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλη ηταν, μπορω να πω μεσα στην αφελεια της και τις "υποχωρησεις" που επρεπε να κανεις πολυ καλη και με γαματο μονταζ και μουσικη. ΥΓ. Παραμενει γεγονος πως ο Μπατμαν ownz IronMan any given day and twice on Sunday
Daredevil Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 φανηκε εμενα, το στυλακη του iron man ολοιδιο εντωμεταξυμπα δεν τον έπιασαν καθόλου τον iron man... και στο τέλος το I'm Iron man είναι τελείως ξενέρωμα
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ναι καλά μη φας Μήτσο θα σφάξουμε φακές. Το πουσταρέλι με τα κολλητά θα του κλάσει τα μετταλικά @@
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ο Iron Man είναι πιο δυνατός από τον Chuck Norris?
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Eνα μαγνητη σ'εχω και εγινες ανταλλακτικα για Οκταβια Τι να μας κλασει και το Πιτσος Νο-Φροστ με τον ευχουλη για καρδια
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 daredevil αυτο που ειπες στο σποιλερ γινεται και στο κομικ.. τι το κακο ειχε?
sotirakis.net Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Τι να μας κλασει και το Πιτσος Νο-Φροστ με τον ευχουλη για καρδια omg και 3 λολ
Ioannis Jr. Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 εμένα μου άρεσε... σε σχέση με το τελευταίο spiderman που το έσκισε λίγο η marvel, το ironman βγήκε πολύ ωραίο.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πολύ καλά εφέ ...σχετικά καλή ταινία ..χιούμορ ηλίθιο Αμερικάνικο που βασίζετε στην υπερβολή. ενα 6/10 παίρνει..
runner1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πήγα και την είδα με την κοπέλα μου στα Οντεόν(Starcity).Μείναμε μέχρι το τέλος για να δούμε την τελική σκηνή (είμασταν οι μόνοι συν άλλα 2 παιδιά και οι καθαρίστριες μας κοίταζαν απορώντας....)! Μια χαρά ταινία ήταν!Από τις καλύτερες της Marvel! Ανυπομονώ για την συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.