Προς το περιεχόμενο

Iron Man [2008]

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σου θυμήσω το Sin City? Και αυτό σε κόμικ ήταν βασισμένο. Ακόμα και το Spiderman ήταν καλύτερο, μη μιλήσω για το Batman...Και εκεί οι ήρωες ήταν γαμάτοι αλλά τουλάχιστον η ιστορία δεν ήταν μια τεράστια προπαγάνδα όπως στο Iron Man

σιν σιτι ηταν ποιο σωστη απεικονιση ενοσ ωιωλιου κομικ,μπατμαν ειναι απο τη φυση του ποιο πετυχημενος ηρωας,μη σου πω και ποιο πετυχημενοσ απο ολους στο dc.δεν λεω οτι ηταν καλυτερη ταινια κομικ το ιρονμαν.αλλα απο σπαιντερμαν ηταν σιγουρα μια κλαση ανωτερη.:rolleyes:.ειχε αρνιτηκα αλλα περισσοτερα θετικα θα ελεγα.ολοι στα βιλατζ βγικανε ευχαριστιμενοι,ομαλη ιστορια,δεν σε κουραζει,πολη καλο το καστ,καταπλικτικοσ ο ντοθνι τζουνιορ.εμενα αρεσε

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θέε μου

γράψε ρε Χριστόφορε τα καταραμένα τα αγγλικά με αγγλικούς χαρακτήρες...δεν αντέχονται τα engreek...

Δημοσ.

εντάξει ήμαρτον, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, το κόμικ πρέπει να το ξεφύλλισαν απλώς. Σενάριο μηδέν, ηθοποιία μηδέν, μουσική μηδέν και αυτή η αμερικάνια.... αίσχος 2 ώρες πεταμένες μόνο για να βλέπω ανούσια αλλά ωραία εφέ. Άντε να δούμε ποιο άλλο κόμικ θα καταστρέψουν σε ταινία....

Δημοσ.

την ειδα και εγω με ενα φιλο, αρκετα καλη. ταηχιτικα εφε ειναι τα καλυτερα που εχς ακουσει μεχρι τωρα. αρκετα κοντα στο κομικ μου φανηκε εμενα, το στυλακη του iron man ολοιδιο εντωμεταξυ

θελω τον υπολογιστη που ειχε σπιτι του ΤΩΡΑ, δινω χερια ποδια μαλλια ολα

Δημοσ.

Καλη ηταν, μπορω να πω μεσα στην αφελεια της και τις "υποχωρησεις" που επρεπε να κανεις πολυ καλη και με γαματο μονταζ και μουσικη.

ΥΓ. Παραμενει γεγονος πως ο Μπατμαν ownz IronMan any given day and twice on Sunday

Δημοσ.
φανηκε εμενα, το στυλακη του iron man ολοιδιο εντωμεταξυ
μπα δεν τον έπιασαν καθόλου τον iron man...

και στο τέλος το I'm Iron man είναι τελείως ξενέρωμα

Δημοσ.

Ναι καλά μη φας Μήτσο θα σφάξουμε φακές. Το πουσταρέλι με τα κολλητά θα του κλάσει τα μετταλικά @@

Δημοσ.

Eνα μαγνητη σ'εχω και εγινες ανταλλακτικα για Οκταβια

Τι να μας κλασει και το Πιτσος Νο-Φροστ με τον ευχουλη για καρδια

Δημοσ.

πολύ καλά εφέ ...σχετικά καλή ταινία ..χιούμορ ηλίθιο Αμερικάνικο που βασίζετε στην υπερβολή. ενα 6/10 παίρνει..

Δημοσ.

Πήγα και την είδα με την κοπέλα μου στα Οντεόν(Starcity).Μείναμε μέχρι το τέλος για να δούμε την τελική σκηνή (είμασταν οι μόνοι συν άλλα 2 παιδιά και οι καθαρίστριες μας κοίταζαν απορώντας....)!

Μια χαρά ταινία ήταν!Από τις καλύτερες της Marvel!

Ανυπομονώ για την συνέχεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...