CaptainUniverse Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τέσπα σε όλα τα αμερικανικά κομιξ με σουπερήρωες δεν υπάρχει αυτό που λέμε ανάπτυξη χαρακτήρων. Η μόνη εξαίρεση αποτελεί το x men. Το x-men οντως εχει επενδυσει πανω στην αναπτυξη χαρακτηρων λογο της μεγαλης ποικιλιας που προσφερει αλλα και αλλα κομικ εχουν επενδυσει πανω στο συγκεκριμενο θεμα πχ superman αλλα για λογους προωθησης στο κοινο και για να εξακολουθουν να εχουν απηχηση τα στοιχεια της προσωπικοτητας του ηρωα αποκαλυπτονται σιγα σιγα μεσα απο διαφορα περιστατικα κυριως αναμνησεις
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τα σπασε το εργο μην ακουω βλακιες. οποιος περημενε να δει την αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι, διαλεξε λαθος εργο.
Freakster Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τα σπασε το εργο μην ακουω βλακιες.οποιος περημενε να δει την αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι, διαλεξε λαθος εργο. Απονεμήθει στην ταινία
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Feature Film Slate Update: Marvel today updated its feature film slate strategy and plans for the next three years, locking in key release windows for its character franchises. In order to focus its attention on maximizing the success of an Iron Man sequel and the launch of Thor in the summer of 2010 and because Marvel believes that the summer is the optimal time to launch a new property, the Company will not release a self produced film in 2009. Marvel plans to launch its 2010 film slate with the release of the sequel, Iron Man 2, on April 30, 2010, followed by the launch of Thor on June 4, 2010. Additionally, Marvel is planting its feature film stakes for summer 2011 with an Avengers-themed summer – a two-picture project which will debut on May 6, 2011 with The First Avenger: Captain America (working title), followed by The Avengers in July 2011. Marvelʼs Chairman, Morton Handel, commented, “Adjusting for the strong year-ago contribution from the Spider-Man JV, Marvelʼs Q1 2008 operating results continued to demonstrate strong global demand for consumer products based on the Companyʼs portfolio of characters. Marvelʼs self-produced feature film slate launched this past weekend with a performance that firmly establishes Iron Man as a major new film franchise, and the Company eagerly awaits the June premiere of The Incredible Hulk, Marvelʼs second self-produced film. In addition, Marvel has been investing in other important areas of growth such as the Internet where, to lead the Companyʼs newly formed Global Digital Media Group, Marvel recently announced the hiring of Ira Rubenstein. Marvel has a strong foundation to build from, and the Company is adding infrastructure to maximize these opportunities.”
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ok ok tl;dr Iron Man 2 will be coming on April 30, 2010, followed by the launch of Thor on June 4, 2010. In the summer of 2011 Marvel is planning a two-picture project which will debut on May 6, 2011 with The First Avenger: Captain America (working title), followed by The Avengers in July 2011.
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γουσταρω εξελιξεις....κ ναι,η ταινια οντως τα εσπασε,πρεπει να ειναι κ η μονη ταινια μ υπερηρωα,που γουσταρα να τν βλεπω πιο πολυ χωρις στολη,παρα με αυτη!!!RDjr ΘΕΟΣ!!
-WISE- Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γουσταρω εξελιξεις....κ ναι,η ταινια οντως τα εσπασε,πρεπει να ειναι κ η μονη ταινια μ υπερηρωα,που γουσταρα να τν βλεπω πιο πολυ χωρις στολη,παρα με αυτη!!!RDjr ΘΕΟΣ!! εγω παλι γουσταρα να βλεπω την R8 περισσοτερο...:lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 έδειχνε τον Samuel Jackson ως director ή μέλος (δεν θυμάμαι τι είπε) της SHIELD (aka Nick Fury) να κάνει πρόταση στον Stark για το Avengers Initiative Χμ... Μου την δίνει που ακολουθούν την continuity των Ultimate σειρών της Marvel. Εκεί, ο Nick Fury (director of S.H.I.E.L.D. πρέπει να είναι και πάλι νομίζω), έχει το look του S. Jackson, σε αντίθεση με τον "κλασσικό" (Earth 616) λευκό με το άσπρο/καστανό μαλλί και το πούρο. Earth 616 forever ρε!
cassidy Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Χμ... Μου την δίνει που ακολουθούν την continuity των Ultimate σειρών της Marvel. Εκεί, ο Nick Fury (director of S.H.I.E.L.D. πρέπει να είναι και πάλι νομίζω), έχει το look του S. Jackson, σε αντίθεση με τον "κλασσικό" (Earth 616) λευκό με το άσπρο/καστανό μαλλί και το πούρο. Earth 616 forever ρε! Κι εγώ έτσι τον γνώρισα τον Fury Δε γαμιέται, τουλάχιστον τον παίζει o S. Jackson
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κι εγώ έτσι τον γνώρισα τον Fury Δε γαμιέται, τουλάχιστον τον παίζει o S. Jackson FUCK YEAH!!!:mrgreen::mrgreen:
daxzlyi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Διχως περιστροφες η μεταλλικη κουκουνα του ironman εσπειρε τον ολεθρο στις ορδες των απίστων αυτο μονο τελος.'nough said
gtso Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Προσωπικά πιστεύω πως για κάποιον που έχει εντρυφήσει στα κόμικ και έχει παρακολουθήσει τις ιστορίες των ηρώων τους όπως αυτή του Tony Stark και των Avengers θα αναμένει και από την ταινία να έχει σενάριο ανάλογο του κόμικ. Αν αυτό επιτευχθεί τότε σίγουρα -απ'ό,τι έχουν δείξει και τα trailer- θα είναι καταπληκτικη!!!
djskoufos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μόλις γύρισα από τα ster cinemas..μου άρεσε αρκετά η ταινία! περίμενα μεχρι το τέλος αλλα την έκοψαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.