Προς το περιεχόμενο

Iron Man [2008]

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε θα σταματήσουν να προωθούν τη χαζόφατσα, τον R.Downey Jr?

Και να θες να δεις μια ταινία, σε ξενερώνει ο αχώνευτος.

Και το λουκ του διαννοούμενου ροκά με το μουστάκι του Cornell πως τους ήρθε πάλι?

Πφφφφφ.

Με πόσα λεπτά συμμετοχής του Jeff Bridges σκοπεύουν να μας αποζημιώσουν άραγε?

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλό ήταν. Από πλοκή τα πήγε πολύ καλά, καθώς πρόλαβε να δείξει και origin και να χωρέσει μάχη με villain, χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα ασυνάρτητο. O Jeff Bridges άψογος, όπως και ο Robert Downing Jr (που δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχουν μερικοί μαζί του). To soundtrack ήταν αυτό που έπρεπε (chugga-chugga), ενώ αποφεύχθηκαν κουνημένες σκηνές μάχης αλά transformers. Για μένα, η καλύτερη ταινία βασισμένη σε κόμικ της Marvel.

Δημοσ.

Πήγαμε σινεμά με την γυναίκα χτες βραδυ να το δούμε (Αγγλία).

Η καλλίτερη ταινία που έχει βγει από κόμικ της Marvel. Κορυφαία. Ουδέν άλλο σχόλιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

το είδα και εγώ χθες, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε αλλά δεν το χόρτασα...me needs moar! :P

Δημοσ.

Την ειδα την ταινια και μπορω να πω με αφησε ικανοποιημενο,απο αποψης γραφικων,casting κλπ....αλλα δεν ξερω κατα ποσον το story βασιζεται σε καποιο τευχος του Iron Man η αν απλα εχουν παρει καποιες βασικες ιδεες...γενικα παντως μετραει να πας να την δεις στον κινηματογραφο.

Δημοσ.

λοιπον παιδες την ειδα και απλα τα ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ !!!!

Βεβαια εχει καποια κενα στην υποθεση αλλα ειναι καλοδουλεμενα ωστε

να μην φαινονται τοσο πολυ ....

Τα εφε ειναι γ@μ@τ@ και πραγματικα δεν παιζονται ενω εχουν και εξαιρετικη παρουσια ολοι οι ηθοποιοι .

Αυτος που κανει τον IRON-MAN και ο Τζεφ Μπριτζες μου αρεσαν παρα πολυ ειδικα ο Τζεφ....

ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΛΟΥΚ LOL

Να το δειτε στο σινεμα και μονο για να το ευχαριστηθειτε

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω να είδατε την σκηνή με τον Samuel Jackson μετά τους τίτλους τέλους :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...