Προς το περιεχόμενο

Iron Man [2008]

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απαντηστε στο θεμα κ δειτε οτι η ταινια ηταν μουφα σ σχεση μ οτι προημνιουν... κ αφηστε τους τσακωμους ελεος δλδ... απλα η λεξη πσεμα ειναι πολυ μικρη απο το γεγονος οτι η αποφιτιση του απο το MIT ειναι πρωτοσελιδο στο people κ το γεγονος οτι φιαχνει μια στολη απο πυραυλους... και δεν σε κραταει σ ιδιετερη ενταση.. απλα μια αποτυχια.. που δεν ειναι σινιθισμενο απο την marvel εκτος αν εκσερεσεις το hulk.... που ελπιζω να ειναι αρκετα ανωτερο το 2ρο μερος...

Δημοσ.

να πεταχτω σαν την πορδη και να πω οτι ουτε εμενα μου αρεσε και πολυ. Δεν ξερω τι επρεπε να περιμενω καθως δεν ειμαι κανας ιδιαιτερος κομικ φαν, αλλα η ταινια μου φανηκε μια τυπικη χιλιοπαιγμενη και χιλιποτσιμενη στα κλισε αρλουμπα. Χαζουλικο σεναριο, ανουσιοι και φτωχοι διαλογοι, ποζερια και χαζες ατακες , παιδικο χιουμορ ...κτλπ. Οκ ειχε καλα εφφε, αλλα και αυτα σαν κσεπατικουρα απο το τρανφορμερς ητανε. Το μονο θετικο ηταν το καστ, ο νταουνι αν και αυσνηθοστος γι αυτον ρολο μια χαρα των απεδωσε, μπριτζες και παλτροου επισης καλοι. Η σχεση παλτροου με ιρον μαν περιοριστικε σε μικρες ατακες και μισο χορό, καθολου πειστικο. Το ιδιο και με τον αεροπορο. Το δε πρωτο μισαωρο της ταινιας ηταν για τα μπαζα. μετα με την δραση ξεχνιοσουν και ειχε γουστο. Αλλα δεν φτανει μια μαχη για να κανει μια ταινια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί το λέτε αυτό, αλλα μ'αρεσε η ταινία. Ο τυπάς είχε πολύ φάση, και παρόλο που δεν είχε την τρελή υπόθεση, την βρήκα ευχάριστη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα η ταινία μου άρεσε πολύ. Για την ακρίβεια, τη θεωρώ την καλύτερη υπερηρωική ταινία που βασίζεται στο σύμπαν της Marvel. Μετά τα τραγικά Spider-Man και τα μέτρια F4 (καλά το Hulk ασχολίαστο...), αλλά και το καλούτσικο Daredevil, ήταν η μοναδική που απέδωσε τρόπον τινά το χαρακτήρα του Tony Stark. Έγιναν και κάποιες αλλαγές στο υπόβαθρο της ιστορίας της γέννησης του Iron Man, αλλά αναγκαίο κακό, το Βιετνάμ πλέον φαντάζει πολύ μακρινό...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια μετριοτατη ταινια με πολυ θεαμα. Τιποτα παραπανω. Σιγουρα περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Απορω με τις τρελες βαθμολογιες στο imdb etc. Tοσο πολυ σας αρεσε? :s

• Super Moderators
Δημοσ.

ε τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα...

Δημοσ.
ε τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα...

Ναι οκ σιγουρα. Απλα σε αυτες τις μεταφορες της marvel απο κομιξ και κατα την γνωμη μου παντα δεν βλεπω τιποτα αξιολογο εκτος απο πολυ θεαμα. Και θα μου πειτε τωρα μεταφορα απο κομιξ ειναι τι παραπανω θελεις να δεις? Εκτος απ το να ακολουθησουν σωστα την ιστορια του ηρωα και να προσφερουν θεαμα? Δεν ξερω ισως μετα το batman begins να εχουν ανεβει οι απαιτησεις μου. Αναζηταω κατι παρομοιο σ αυτες τις ταινιες. Πισω απο ολα αυτα τα εφε να υπαρχει και μια ουσια.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μ'άρεσε αρκετά. Απο τα καλύτερα comic-movie adaptations... Τα εφέ ηταν καταπληκτικά, το storyline δεν ξέφυγε πολύ απο αυτό που ξέραμε/περιμέναμε και κράτησαν τον Stark όπως τον αγαπήσαμε απο τα comics. Γενικά πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχία της Marvel.

Περιμένω πως και πως το 2ο, να δούμε τον Terrence Howard War Machine. (πέταξαν το υπονοούμενο κ όλας στο τέλος της ταινίας ;))

• Super Moderators
Δημοσ.
Περιμένω πως και πως το 2ο, να δούμε τον Terrence Howard War Machine. (πέταξαν το υπονοούμενο κ όλας στο τέλος της ταινίας ;))

δεν θα παίξει στην 2η ταινία, τον αντικατέστησαν με άλλο ηθοποιό από ότι διάβασα...

Δημοσ.

Ελπίζω να μην κάνουν τέτοια βλακεία... Πέρα απο το ότι είναι ωραίος ηθοποιός, είναι ελεεινό να βάζεις διαφορερική φάτσα σε κάποιον χαρακτήρα για το sequal...

Δημοσ.

Ε, τι να πω. Μέγιστη βλακεία αν το κάνουν όντως... Να αλλάξεις μια ασύμαντη παρουσία, το δέχομαι, αλλα κοτζάμ Terrance Howard, που περιμένει όλος ο κόσμος να γίνει War Machine, ε όχι ρε γαμώτο, δεν το κάνεις.

http://www.petitionspot.com/petitions/howardinironman2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...