KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τι εγινε ρε μαγκες? Το http://www.play.com το εκλεισε το μαγαζι για Ελλαδα?Μου βγαζει οτι θελει UK address. ΟΧΙ δεν εχω μπει στην αγγλικη εκδοση, μπαινω σε αυτη που αγοραζα παντα.Τωρα?Τι κανουμε?που θα βρουμε ισαξιο site?
cordobros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 πολυ συντομα απο οτι εχω μαθει θα κλεισουν και αλλα μεγαλυτερα ονοματα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Τι εγινε ρε μαγκες? Το http://www.play.com το εκλεισε το μαγαζι για Ελλαδα?Μου βγαζει οτι θελει UK address. ΟΧΙ δεν εχω μπει στην αγγλικη εκδοση, μπαινω σε αυτη που αγοραζα παντα.Τωρα?Τι κανουμε?που θα βρουμε ισαξιο site? Από το Help Desk: Countries covered by our delivery policy We currently deliver all items excluding electronics and gadgets to the following countries. Andorra Austria Belgium Cyprus Denmark England Finland France Germany Gibraltar Greece Greenland Guernsey Iceland Ireland Italy Jersey Liechtenstein Luxembourg Malta Monaco Netherlands Northern Ireland Norway San Marino Scotland Spain Sweden Switzerland United Kingdom Vatican Wales Παρήγγειλα από το play.com πριν μία εβδομάδα (την Τρίτη συγκεκριμένα) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, η παραγγελία μου έγινε δεκτή, έλαβα και e-mail επιβεβαίωσης ότι τα πράγματα απεστάλησαν (τρία DVD και ένα βιβλίο). Μήπως έγινε κάποιο λάθος; Ξαναπροσπάθησες; Στη μάνα σου το'πες;
Kraig_Titus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Και εγω ειχα παραγγειλει κατι παιχνιδια πριν 2 εβδομαδες γυρω στα 40ε νομιζω κ ηρθαν ολα Οκ!
panosvlass Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Από το Help Desk: Countries covered by our delivery policy We currently deliver all items excluding electronics and gadgets to the following countries. Andorra Austria Belgium Cyprus Denmark England Finland France Germany Gibraltar Greece Greenland Guernsey Iceland Ireland Italy Jersey Liechtenstein Luxembourg Malta Monaco Netherlands Northern Ireland Norway San Marino Scotland Spain Sweden Switzerland United Kingdom Vatican Wales Παρήγγειλα από το play.com πριν μία εβδομάδα (την Τρίτη συγκεκριμένα) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, η παραγγελία μου έγινε δεκτή, έλαβα και e-mail επιβεβαίωσης ότι τα πράγματα απεστάλησαν (τρία DVD και ένα βιβλίο). Μήπως έγινε κάποιο λάθος; Ξαναπροσπάθησες; Στη μάνα σου το'πες; Μηπως πηγες να παραγγειλεις κατι που δεν το φερνουν Ελλαδα οπως electronics &gadgets???
21century Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ερχονται συγχωνευσεις και αλλαγες στον οριζοντα παιδες..
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Oχι ρε μαγκες, το BladeRunner Director's Cut Αν μπορεις καποιος ας το βεβαιωσει
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ιδού η λύση στο πρόβλημα σου 8 Γενάρη μου έρχεται Material Defender 1032
andreaslfc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πρέπει να γυρίσεις τις τιμές σε Ευρώ για να στείλει Ελλάδα, με τις τιμές σε αγγλική λίρα στέλνει μόνο Αγγλία.
Dr_Slump Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Στη μάνα σου το'πες; χΑχαΧΑχαΧΑΧ Και εγώ πήρα κάτι blu-ray πριν λίγες μέρες χωρίς πρόβλημα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Mόλις παρέλαβα τα αντικείμενα που είχα παραγγείλει. Άψογη εξυπηρέτηση όπως πάντα. Kaizer, για ξαναδοκίμασε πληζ. Στη μάνα σου το'πες; χΑχαΧΑχαΧΑΧ[...] Δεν άντεξα.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πρέπει να γυρίσεις τις τιμές σε Ευρώ για να στείλει Ελλάδα, με τις τιμές σε αγγλική λίρα στέλνει μόνο Αγγλία. SOS-toast Ωραιος το τσιμπησα το ταινιονι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 SOS-toast Ωραιος το τσιμπησα το ταινιονι Για πες, τι τσίμπησες;
mitsakos13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 να ρωτήσω κάτι γιατί αυτό το site δε το ήξερα. 1ον. gadgets στέλνει τελικά? 2ον. αυτό που θέλω έχει 39? είναι με τα μεταφορικά γιατί λέει free delivery. και 3ον. αντικαταβολή δε παίζει ε? και το site είναι αξιόπιστο ε? edit:http://www.play.com με το http://www.play.com.gr είναι το ίδιο? το πρώτο το έχει 39? και το δεύτερο 55?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.