Προς το περιεχόμενο

Μνήμες... αλλα τι μνημες?

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite, πολύ καλή επιλογή χωρίς να σε βάλει σε έξοδα (και κλοκάρονται κιόλας, δεν βρίσκω λόγο να πάρεις μνήμες οι οποίες δεν κλοκάρονται ακόμα και αν δεν κλοκάρεις).

Δημοσ.
Ρε kagkouros δεν κλοκαρουν οι elite... Γιαυτο και ειναι elite...

Άστους να πάρουν αυτές και έπειτα αν δεν ( που κατά 99% δεν ) clockάρουν, άστους να διαμαρτύρονται που μετά βίας χτυπάνε τα 920 με 5αράκια...

@Vatos:

Εσένα σου κάτσανε ρε Πάνο, το μεγαλύτερο ποσοστό των Elite kit όμως είναι με άθλια τσιπάκια, ποιός ο λόγος να ρισκάρεις χαραμίζοντας έστω και τα 80 ευρώπουλά σου ?

Δημοσ.

Ναι Βρε Βασίλη αφού και εγώ το είπα ότι βγαίνουν με ότι νάνε αλλα αφού το παιδί λέει ότι δεν θέλει να κάνει OC τότε ας πάρει αυτές που είναι φθηνές και ας έχει έστω τα 900 με τα πεντάρια για πρώτη προσπάθεια πιστεύω ότι έτσι είναι μια σωστή επιλογή αλλα όπως και να έχει είδες ότι τελευταίας στην λίστα μου τις έβαλα σε σχέση με αυτές που πρότεινα :)

αλλα αν πήγαινα να φτιάξω ένα σύστημα για να μείνει stock και δεν ήξερα να κάνω OC θα έπαιρνα αυτές για 2 λόγους :) φθηνές και όσο νάνε κάπως θα ανεβαίνουν οποτε γιατί να τα σκάσω για μνήμες που δεν πρόκειται να τις αξιοποιήσω γιατί και πρώτη φορα όταν έκανα OC εγώ δεν μπόρεσα να ανεβάζω τις DDR1 μου στα 205 mhz γιατί δεν ήξερα τίποτα

Δημοσ.

τελικα πηρα αυτες...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924415&tab=specs

Dark Series της TeamGroup

Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

κακη... μετρια η καλη επιλογη? απο περιεργεια... κλοκαροντε?

δεν θα το κανω γιατι δεν ξερω... απλα ρωταω

Δημοσ.
τελικα πηρα αυτες...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924415&tab=specs

Dark Series της TeamGroup

Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

μεγιά :wink:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο?Οι Kingston δεν είναι καλές πια,γιατί δεν τις έχει προτείνει κανένας. :?

οι Kingstone ήταν μέχρι DDR1 τώρα σε DDR2 δεν τις έχω δει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...