Xorxhs! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σκεφτομαι να αγορασω 2 laptop για διαφορετικη χρηση το καθενα. Το πρωτο απευθυνεται σε χρηστη που δεν παιζει παιχνιδια,αλλά ενδειαφερει κυριως για home using και για δουλεια. Το δευτερο απευθυνεται σε χρηστη που ασχολειται με gaming. 1000 euro το καθενα max Ποια η διαφορα στις εγγυσεις και service που κυκλοφορουν στην αγορα? Το πλαισιο που κατα τη γνωμη μου σε ervice /εγγυηση ειναι αψογο σε στελνει στον κατασκευαστη σε περιπτωση βλαβης? Προτεινετε...
tasosvel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 sto plaisio ap oso xero to service ginetai ekei !! to thema einai oti ap auta pou akougontai na notebook tou den einai kai para polu axiopista !!
21century Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Καλυτερα παρε ενα επωνυμο με 2 χρονια εγγυηση να εχεις ησυχο το κεφαλι σου...
Xorxhs! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ποιο επωνυμο παρεχει γρηγορη και αξιοπιστη εγγυηση?
tasosvel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 sunithos kati eponhmo den tha xreiastei na paei sto service !! apla eidika gia tou plaisiou akougontai arketa gia tis thermokrasies kai tetoia !!
Xorxhs! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 οταν αγοραζεις απο πλαισιο ενα π.χ siemens laptop και παθαινει βλαβη,το επιστρεφεις στο πλαισιο ή πρεπει να το πασ μονος σου στην siemens?
tasosvel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 nomizo oti mporeis na kaneis oti ap ta duo thes ! h to pas apeutheias h to pas sto plaisio !!
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 το πας σε σερβις της φουτζιτσου το οποιο ειναι και απαραδεκτο. καλυτερα μην παρεις φουτζιτσου αν σε ενδιαφερει η αξιοπιστια και η εγγυηση κατ'εμε για παιχνιδια δεν ξερω, αλλα για το 1ο λαπτοπ που θες παρε τοσιμπα τεκρα!
Xorxhs! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 hmm,τι λετε για αυτα τα 2 για επαγγελματικη κυριως χρηση? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=974374&tab=specs http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.900254
moshelas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καλυτερο service απο ότι ξέρω έχουν τα DELL και μάλιστα έρχονται σπίτι σου και το παραλαμβάνουν... Έχω παρατηρήσει οτι όλες οι σοβαρές εταιρίες παίρνουν DELL για τους υπαλλήλους τους.. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν..
stavrosl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πολυ καλη επισης ειναι η LG και η Toshiba.Μακρια απο Sony πολυ καλα μηχανακια αλλα απο service.... πρεπει να παει στο Βελγιο.
sinnaig Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μπορεις και πιστεύω οτι ειναι καλο να κανεις και επέκταση εγγυησης για να εισαι σιγουρος για περισσότερο απο 2 χρόνια... αυτο έκανα εγώ στο τοσιμπα μου και μου βγήκε σε καλό όταν έσπασε ένα πλαστικό στην οθόνη... Απο εξυπηρέτηση με αριστα 10 τους βάζω 8... αρκετά καλοί! Και για τα Dell έχω να πω καλά λόγια... αν δεν σου την δίνει να επικοινωνείς με έλληνα πωλητή στα Αγγλικά ... εγώ του έστελνα mail στα ελληνικά και αυτός απαντούσε στα Αγγλικά (αμερικάνικη εταιρια) ... και μου την έδωσε και τελικά δεν πήρα απο εκει... αλλά απο παλιότερη εμπειρία στην δουλειά είναι πολύ καλα!
Xorxhs! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=974374&tab=specs σε αυτο κατεληξα,αν και δεν ξερω την αυτονομια του...τι λετε να προχωρησω σε παραγγελια?
lefi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πολυ καλη επισης ειναι η LG και η Toshiba.Μακρια απο Sony πολυ καλα μηχανακια αλλα απο service.... πρεπει να παει στο Βελγιο. Δεν πιστευω ότι το Βέλγιο είναι πρόβλημα έχω διαβάσει από άλλα topic στο insomnia ότι η Sony έχει καλό service και είναι αξιόπιστα Laptop κατά τα άλλα συμφωνώ με της εταιρίες που προαναφέρθηκαν στο topic, επίσης ο τοσίμπα που έχεις στο Link μου φαίνεται καλός αλλά ψάξτο και με άλλες εταιρίες.
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εχω κανει χρηση του σερβις στο βελγιο, για βλαβη που προξενησαν σε αεροδρομιο στον ελεγχο του λαπτοπ 100% αξιοπιστο σερβις, καλυτερο απο τα εδω σερβις φουτζιτσου-ασερ [που εχω εμπειρια. απλα αν εισαι εκτος εγγυησης θα δωσεις τα διπλασια που θα εδινες εδω για εναν τυπικο ελεγχο να δουν τι εχει δηλαδη αντι να δωσεις 50+φπα στην pc systems δινεις 150 για να ταφιδεψει με ups στο βελγιο. κατα τα αλλα σουπερ μηχανηματα, ισαξια με τοσιμπα και ντελ αν θες εργαλειο δες σε τοσιμπα-ντελ και ΙΒΜ-λενοβο, και μετα σε σονυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.