Προς το περιεχόμενο

2007-2008 : Νεες κ παλιες ελληνικες σειρες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα μηνα κ μια μερα* αρχιζει η νεα τηλεοπτικη χρονια .

Τι τηλεοπτικα σχεδια εχετε αναφορικα με σειρες της μικρης οθονης ?

*Νταξ , οχι ακριβως ενας μηνας κ μια μερα , αλλα λεμε τωρα .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το λοιπόν .

s1NgLEs : 3ος κύκλος της σειράς .

Το κόκκινο δωμάτιο : 3ος κύκλος της σειράς .

7 Θανάσιμες Πεθερές : 3ος κύκλος της σειράς .

Μαρία η Άσχημη : 2ος κύκλος της σειράς .

Ιστορίες από την απέναντι όχθη : 2ος κύκλος της σειράς .

Πέρσυ ήταν το ''Ιστορίες Μυστηρίου'' .

Γοργόνες : Ένα κωμειδύλλιο (όπως γράφει κ στους τίτλους) .

Αρκετά ευχάριστη κ ανάλαφρη σειρά .

Κλεμμένη ζωή : Το πρώτο επεισόδιο -που ακόμα το βλέπω- δείχνει οτι η σειρά θα είναι ενδιαφέρουσα.

Ο Γητευτής

Σούπερ Μπαμπάς : Τι'χες Γιάννη , τι'χα πάντα . Ο Μιχαλόπουλος στον γνωστό πια ρόλο του πάτερ φαμίλια .

Ένας μήνας κ κάτι : Καλή μέτρια σειρούλα . Βλέπεται μεν αλλά δε πεθαίνεις κιόλας .

Στους 31 δρόμους

Μπαμπά Μη Τρέχεις

Τα Κορίτσια του Μπαμπά : Πολύ καλή κωμωδία .

Σε προδιαθέτει το όλο ύφος κ γενικότερα οι ηθοποιοί , για να κολλήσεις .

Αυτές είναι οι σειρές της νέας σεζόν πάνω-κάτω (κ αυτές που σκοπεύω να παρακολουθώ) .

Επειδή δεν έχω προλάβει να δω όλα τα νέα επεισόδια , όποιος έχει δει τις σειρές που δεν έχω γράψει κάποιο σχόλιο , ας πει την γνώμη του .

Αλλιώς θα συμπληρώσω το απόγευμα ή αύριο βάζοντας κ τις σημερινές ενδεχόμενες σειρές .

Δημοσ.

Ιχνη: Mega, κάθε Πέμπτη 23:00

Μια ομάδα 5 ατόμων του Εγκληματολογικού , ο καθένας επιστήμονας εκπαιδευμένος στο εξωτερικό, ψάχνουν για ίχνη στον τόπο του εγκλήματος..

Ακόμα δεν άρχισε αλλά αναμένω...

Ιστορίες από την απέναντι όχθη: Antenna, Τετάρτη 23:00

Σειρά αυτοτελών επεισοδίων που ασχολείται με μεταφυσικές και ανεξήγητες ιστορίες...

Από τις καινούριες αυτές οι δύο μου έχουν κάνει εντύπωση.

Από παλιές φανατικά singles...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ''Υπέροχα Πλάσματα'' τελικά είναι χειρότερο κ από τους ''Δυο Ξένους'' .

Ενώ άρχισε καλά , πήγε από το κακό στο χειρότερο .

Δημοσ.

Ευτυχισμένοι Μαζί - Mega Παρασκεύη στης 21:00 το βλέπω σε επανάληψη.

Πολύ ωραία σειρά με τον απίστευτο Μπέζο!!!Και την κοπέλα που είναι και μαζορέτα στην ομάδα του Παναθηναικού!

Δεν το βλέπω για την κοπέλα αλλά για τον Μπέζο!

Δημοσ.
Ευτυχισμένοι Μαζί - Mega Παρασκεύη στης 21:00 το βλέπω σε επανάληψη.

Πολύ ωραία σειρά με τον απίστευτο Μπέζο!!!Και την κοπέλα που είναι και μαζορέτα στην ομάδα του Παναθηναικού!

Δεν το βλέπω για την κοπέλα αλλά για τον Μπέζο!

και γω για τον φοβερο μπεζο το βλεπω αλλα εξεπλαγην με τα πιτσιρικια που παιζουν! δεν το περιμενα.πολυ ευχαριστη σειρα

Δημοσ.

Είχα διαβάσει σε μια συνένετυξη των ''μικρών'' της σειράς, ότι το παίξιμο του Μπέζου είναι τέτοιο που τους βοηθάει πολύ να παίξουν και αυτά. Τι να πείς? Ηθοποιός.

Δημοσ.
Είχα διαβάσει σε μια συνένετυξη των ''μικρών'' της σειράς, ότι το παίξιμο του Μπέζου είναι τέτοιο που τους βοηθάει πολύ να παίξουν και αυτά. Τι να πείς? Ηθοποιός.

απλα δεν παιζεται ο ανθρωπος!! ειναι ταλενταρα!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως η φετινή τηλεοπτική χρόνια δεν πρέπει να είναι και από τις καλύτερες.

Έβλεπα στην αρχή τις γοργόνες αλλά το κάναν πολύ παραμυθάκι για μικρά παιδάκια, και τους singles όπου το τράβηξαν πάρα πολύ. Αν το πετύχω σε καμιά επανάληψη θα δω τον Μπέζο.

Ο δικός σας απολογισμός του έτους ποίος είναι?

Δημοσ.

Όντως Μάυρα Μεσάνυχτα πολύ καλή όπως κα ιΕυτυχισμένοι μαζί και Λάτρεμένοι μου γείτονες!

Αυτα είναι τα 3 σηριαλ που βλέπω...Φετινή απογοήτευση το σήριαλ που παίζει ο Φιλιπίδης λέγαν οτι θα είναι φοβερο κατι σαν το 50-50 αλλά καμια σχέση...

Το Αντ1 πήγε στο πάτο φέτος με τα σήριαλ...

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως η φετινή τηλεοπτική χρόνια δεν πρέπει να είναι και από τις καλύτερες.

Έβλεπα στην αρχή τις γοργόνες αλλά το κάναν πολύ παραμυθάκι για μικρά παιδάκια, και τους singles όπου το τράβηξαν πάρα πολύ. Αν το πετύχω σε καμιά επανάληψη θα δω τον Μπέζο.

Ο δικός σας απολογισμός του έτους ποίος είναι?

Για τις γοργόνες συμφωνώ...

Ο Μπέζος πολύ καλός όπως ήδη ειπώθηκε.

Τα Υπέροχα πλάσματα εμένα μου αρέσουν ακόμα. Έκανε μια κοιλιά στη μέση περίπου (στα επεισόδια που είχαν κάποιους guest) αλλά μετά ψιλοέφτιαξε και βλέπετε ευχάριστα.

Το Big bang κάτι πήγε να πει στην αρχή αλλά μετά δράμα.

Το singles 3 στα 2-3 επεισόδια του, θυμίζει πάλι αρκετά το 2, το οποίο θεωρούσα καλό και άρχισα να το ξαναβλέπω. Όσοι έχουν μείνει στο τραγικό 2 1/2 ας του δώσουν μια ευκαιρία.

Κορίτσια του μπαμπά και λατρεμένοι γείτονες μακριά από μένα :-) Το αυτό και για πεθερές, κόκκινο δωμάτιο (όχι άλλος Ρήγας, σώνει) κλπ.

Τι μένει? Μα φυσικά η καλύτερη φετινή σειρά για μένα. Τα μαύρα μεσάνυχτα. Είναι κάπως ιδιότυπη με περίεργο μαύρο χιούμορ και δεν είναι ακριβώς κωμική αφού σε πολλές στιγμές σοβαρεύει. Έχει όμως τρομερά καλοδουλεμένους χαρακτήρες καλές ερμηνείες (ο Μάινας απλά άπαιχτος) και η ιστορία της τσουλάει όμορφα και σε τραβάει να δεις παρακάτω. Τουλάχιστον ακόμα αφού ξεκίνησε το 2008 και δε έχει ακόμα πολλά επεισόδια στη πλάτη της. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Γενικά η χρονιά δεν ήταν ούτε καλή ούτε άσχημη. Δεν είχε τη σούπερ επιτυχία (τύπου Παρά πέντε) είχε όμως κάποιες σειρές που τράβηξαν. Στα πλην της χρονιάς ότι η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η Μαρία η άσχημη (ασχολίαστο) και το ναυάγιο του αντέννα που δε του πήγε καμιά σειρά και τις έκοψε (!!) γα να το γυρίσει σε ξένες και τηλεπαιχνίδια.

Δημοσ.
Όντως Μάυρα Μεσάνυχτα πολύ καλή όπως κα ιΕυτυχισμένοι μαζί και Λάτρεμένοι μου γείτονες!

Αυτα είναι τα 3 σηριαλ που βλέπω...Φετινή απογοήτευση το σήριαλ που παίζει ο Φιλιπίδης λέγαν οτι θα είναι φοβερο κατι σαν το 50-50 αλλά καμια σχέση...

Το Αντ1 πήγε στο πάτο φέτος με τα σήριαλ...

Εννοείται ότι πήγε στον πάτο γιαυτό ξοδεύτηκε να αγοράσει lost & Prison Break Χριστουγεννιάτικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...