Προς το περιεχόμενο

ευρεση λογαριασμου

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω εναν λογαριασμο στην eurobank και μου ηρθε ενα εμβασμα χωρις ονομα και επεξηγηση με αρκετα μεγαλο ποσο κατα τη γνωμη μου 1000 ευρω το μονο που μπορω να δω τον λογαριασμο του .

πηρα την eurobank αλλα μου ειπε πως δεν εχει δικαιωμα να κοιταξει εμβασμα απο ξενη τραπεζα ετσι και εγω πηρα μια γνωστη μου σε τραπεζα και με διαβαιβεωσαι οτι ο λογαριασμος ανηκει στην εθνικη τραπεζα πηρα εκει αλλα ηταν πολυ επιθετικοι μαζι μου θα ειχε τα νευρακια της η γκομενα ...

τωρα λοιπον ρωτω μπορω να μαθω στοιχεια απο τον αποστολεα με νομιμο και με παρανομο τροπο? ο λογαριαμος ειναι τυπου 152/******/200*

σας ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορείς να μάθεις. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί καλύπτονται από το τραπεζικό απόρρητο. Το νομοθετικό διάταγμα του 1971 προβλέπει πολύ αυστηρές ποινές για υπαλλήλους τραπεζών που θα σου αποκαλύψουν το παραμικρό στοιχείο για τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οπότε η υπάλληλος της Εθνικής πολύ καλά έκανε και ήταν επιθετική.

Δημοσ.

Το 152 είναι ο κωδικός καταστήματος και σύμφωνα με το site της Εθνικής αφορά το κατάστημα Νέου Κόσμου. Αν δεν περίμενες κάποιο έμβασμα και πιστεύεις ότι κατά λάθος μπήκαν στο λογαριασμό σου, μπορείς να απευθυνθείς στο συγκεκριμένο κατάστημα και να τους πεις να επικοινωνήσουν αυτοί με τον κάτοχο του λογαριασμού. Πάντως, όπως λέει και ο paredwse, αποκλείεται να σου δώσουν στοιχεία για το λογαριασμό.

Δημοσ.

κοιτα να δεις πως μπορεις να τον βρεις!πηγαινε στην εθνικη και πες θελω να καταθεσω 10ευρω σε αυτο το λογαριασμο και στο χαρτι πανω θα εχει και ποιος ειναι ο δικαιουχος!

Δημοσ.

δεν υπαρχει υπαρχει περιπτωση και με παρανομο τροπο καταλαβαινετε ειναι συμαντικο? θα παω στην εθνικη αυριο πρωι θελω να μαθω ποιος ειναι αυτος ο φιλος δωροθετης χαχα

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν υπαρχει υπαρχει περιπτωση και με παρανομο τροπο καταλαβαινετε ειναι συμαντικο? θα παω στην εθνικη αυριο πρωι θελω να μαθω ποιος ειναι αυτος ο φιλος δωροθετης χαχα

To "παράνομο τρόπο" είπα να το παραβλέψω την πρώτη φορά. Μην το επαναλάβεις.

Δημοσ.

Αν με τον Α ή Β τρόπο έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα αργά ή γρήγορα να ξέρεις πως θα χτυπήσει το τηλεφωνάκι σου και θα σου τα ζητήσουν πίσω....

Άραξε ,μην τα πειράζεις για λίγο καιρό και βλέπεις τι θα γίνει.

Αν δεν στα ζητήσει κανείς τότε....ένα ποτάκι στην υγειά του δωροθέτη.

Α μην ξέχνάς πως το τραπεζικό απόρρητο είναι τόσο ισχυρό που ακόμη και στην δίκη του αιώνα υπήρξαν λογαριασμοί που δεν ανοίχτηκαν.

Ξέχασε το....

Δημοσ.
κοιτα να δεις πως μπορεις να τον βρεις!πηγαινε στην εθνικη και πες θελω να καταθεσω 10ευρω σε αυτο το λογαριασμο και στο χαρτι πανω θα εχει και ποιος ειναι ο δικαιουχος!

Paredwse αυτό που λέει ο φίλος εδώ δεν παίζει να πιάσει?? Θα το σκεφτόμουν σε ανάλογη περίπτωση

Δημοσ.

Λογικά παίζει. Όταν πας να τα καταθέσεις θα σου πουν σε ποιόν ανήκει ο λογαριασμός ώστε να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος.

Όμως το ίδιο δε θα έγινε και με αυτόν που τα κατέθεσε;

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse αυτό που λέει ο φίλος εδώ δεν παίζει να πιάσει?? Θα το σκεφτόμουν σε ανάλογη περίπτωση

To είχα κάνει όταν όντως έπρεπε να καταθέσω λεφτά σε κάποιον και δεν θυμόμουν ακριβώς το όνομα. Εμένα τουλάχιστον η Alpha Bank δεν μου είπε τίποτα. Τους λέω "μπορείτε να μου πείτε το όνομα του δικαιούχου γιατί δεν το θυμάμαι;" και μου απάντησαν "όχι, πέστε μας εσείς το όνομα του δικαιούχου".

Εν τέλει τους είπα περίπου το όνομα (πχ αντί για Παπαγεωργόπουλος τους είπα Παπαγεωργακόπουλος) και είπαν ΟΚ, good enough.

Πάντως το όνομα δεν μου το είπαν ποτέ αυτοί. Και πολύ καλά έκαναν!

Δημοσ.

Πριν από σχεδόν 3 μήνες είχα κάνει μία κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha Bank. Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου την απόδειξη. Επάνω λέει κατηγορία πελάτη ΝΠΙΔ - ΟΡΓΑ δλδ Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και το όνομά του, όλα αυτά στα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Νομίζω το ίδιο είχα δει και σε κατάθεση στην Εθνική και στην Πειραιώς. Μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχα βάλει στοίχημα (πριν δύο χρόνια) με έναν φίλο μου που είχε δουλέψει σε τράπεζα (σύμπτωση στην Alpha) και του είπα ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω το όνομα κλπ και εκείνος μου είπε αποκλείεται και ότι καλύπτεται από το Τραπεζικό Απόρρητο, guess what το έχασε.

Δημοσ.

μην περιμένεις να σου πει η τράπεζα τπτ.και με όνομα να πας λαθος τους που σου έκαναν κατάθεση.π.χ αν σου είχε πει ο Παπαγεωργόπουλος ότι δεν είχε λογ στην Alpha kαι γενικά λογ/μο τον έκαψε ο υπάλληλος.ασε που μετά θα τρεέι ο υπάλληλος.

μέσω Δίας έγινε η κτθ??μην τα πειράξεις γιατί μπορεί να μην έχει δει ο αποστολέας την απόδειξη.

Θυμάμαι ένα παρόμοιο σκηνικό,μου είχε έρθει ένας του οποίου του έβαζαν λεφτά συνέχεια και ανώνυμα,και είχε τρελαθεί ότι ήταν μαφιόζοι.

για αυτό ζητάμε στις καταθέσεις όνομα και τηλ.

Δημοσ.
Πριν από σχεδόν 3 μήνες είχα κάνει μία κατάθεση σε λογαριασμό της Alpha Bank. Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου την απόδειξη. Επάνω λέει κατηγορία πελάτη ΝΠΙΔ - ΟΡΓΑ δλδ Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και το όνομά του, όλα αυτά στα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Νομίζω το ίδιο είχα δει και σε κατάθεση στην Εθνική και στην Πειραιώς. Μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχα βάλει στοίχημα (πριν δύο χρόνια) με έναν φίλο μου που είχε δουλέψει σε τράπεζα (σύμπτωση στην Alpha) και του είπα ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω το όνομα κλπ και εκείνος μου είπε αποκλείεται και ότι καλύπτεται από το Τραπεζικό Απόρρητο, guess what το έχασε.

Μπορώ να επιβεβαιώσω κι εγώ πως πριν κανα εξάμηνο έκανα μια κατάθεση σε λογαριασμό φίλου μου στην Εθνική και έγραφε το όνομα του επάνω στην απόδειξη που μου έδωσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...