Προς το περιεχόμενο

FORTHNET 2PLAY - Εξοπλισμός & ταχύτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξέρει κάποιος (ή ακόμα καλύτερα,χρησιμοποιεί κάποιος),το ρούτερ fritz.box για το 2play? Μου είπαν ότι δεν έχει αναγνώριση κλήσεων....Αληθεύει?

η αναγνωριση κλησεων στο fritz δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

Μετα απο 5 μηνες αναμονης(απο απριλιο)μαλλον ειμαι στη φαση που γινεται το 2play και ειμαι και μια βδομαδα χωρις σταθερο τηλεφωνο...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι..αν εχω απλα το ρουτερ συνδεδεμενο στη γραμμη,θα καταλαβω οτι ηρθε το dsl γιατι θα αναψει το αναλογο λαμπακι???η οχι???εχω το USR 9112 ...επισεις πρεπει να ειναι και συνδεδεμενο και με το pc για να δειξει οτι ηρθε το ιντερνετ? thanks

Δημοσ.

ine kaneis apo touba salonica?simera egatestisa to router siemens cl 110 k paratiro provlimata sidonismou ta opoia eiaxa k prin ton telefteo kairo me to crypto f200.Yparxei kaneis omiopatheis?

Δημοσ.
Μετα απο 5 μηνες αναμονης(απο απριλιο)μαλλον ειμαι στη φαση που γινεται το 2play και ειμαι και μια βδομαδα χωρις σταθερο τηλεφωνο...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι..αν εχω απλα το ρουτερ συνδεδεμενο στη γραμμη,θα καταλαβω οτι ηρθε το dsl γιατι θα αναψει το αναλογο λαμπακι???η οχι???εχω το USR 9112 ...επισεις πρεπει να ειναι και συνδεδεμενο και με το pc για να δειξει οτι ηρθε το ιντερνετ? thanks

εχε το μονιμα συνδεδεμενο και στον υπολογιστη και οταν θα ελθει θα δειs που θα αρχισουν να αναβοσβυνουν ολα τα λαμπακια,ενω μεχρι τοτε μονο τα2 αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

tha anapsei lampaki.den xriazetai oute kan na to setareis oute pc.tha anapsei to adsl

παιδια οποιος εχει βαλει 2play εχει κανενα προβλημα με online games στα pings?

den nomizo na exeis.

ine kaneis apo touba salonica?simera egatestisa to router siemens cl 110 k paratiro provlimata sidonismou ta opoia eiaxa k prin ton telefteo kairo me to crypto f200.Yparxei kaneis omiopatheis?

ti sindonismou.ti ennoeis akrivos?den sigxronizei sigxronizei kai aposigxronizei?

Δημοσ.
ego ipa an exo xasei episodia.a tetpoia pragmata lene sto adslgr?

αυτό που μου εξήγησαν *(εκ των υστέρων), ειναι ότι το φριτζ δεν υποστηρίζει αναγνώριση αν του βάλεις επάνω τη γραμμή του τηλεφώνου...

Φυσικά,με το σπλίτερ στην κεντρική πρίζα, έχουμε κανονικά αναγνώριση....

Δημοσ.

Me to pou ekana sindesi stn arxi anoige selides kanonika k meta kapies fores pou eklina k ksananiga anoige me diskolia.Ystera apo poluores sizitiseis me texnikous sto tilefono k meta apo merikes egatastasei k apegatastaseis k diafores alles rithmiseis tora ola deixoun na doulevoun kala.Pistevo oti to provlima ofilete sti forthnet k stis taxitites pou dinei stin Toumpa.Perimeno na bo sto 2play se 10 meres na do pos tha ine.Gia tin ora exo 768 sti theoria toylaxisto.Esu ola kala?Thanks gia to endiaferon....

Δημοσ.

mallon exeis dikio.To crypto f200 pou edine h forthnet omos mou epiane stin kaliteri 30 en to router tis siemens pou mou estilan meta ke apo tin ethernet sindesi pou ekana-ola doulevoun roloi pleon- vlepo gia rpoti forana katevaso mexri k me 70 me ena meso oro konta sto 50 pou prin oute ston ypno mou.Menei n do pos tha pigenei otan energopoieithei k to 2play

Δημοσ.

ta vigor ta exo dei se kanonikes grammes kai exoun orea feautures kai ine kai akriva parolo pou ine ligo agnosta.to 2800 exei sikosei odigies i forthnet sto site tis.pisteuo oti einai kali agora an simperano me to 2600.to 2800 to exo dei se enan me double play kai apla mou ipe oti ipirxan pola firmware kata ta alla mia xara epeze.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα τον εξοπλισμό για το 2PLAY. Το router είναι Siemens CL110 αλλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι... Το pc μου δεν έχει Ethernet cart... Πρέπει απαραίτητα να του προσθέσω την κάρτα ή μπορώ να συνδεθώ με το router και μέσω usb 2.0? Θα έχει διαφορά στην ταχύτητα? Αν μπορείτε βοηθήστε με. Ευχαριστώ! :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...