Προς το περιεχόμενο

FORTHNET 2PLAY - Εξοπλισμός & ταχύτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pantos prepei na kleidoneis se mia taxitita kai na min allazei pano kato apo kei k pera etsi?

giati ego as poume sto automatic eixa 10,6 mbit..tin ekana adsl2 k epese sta 8,2mbit...meta to ekana adsl2+ kai pige sta 10,3..kai telos to ksanakana automatic kai tora einai 10,3 anti gia 10,6 p itan..kai isos otan ksananoikso to pc na mou vgalei alli taxitia pali...ayto einai provlima i den peirazei an den aposindeete?

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στουs 5 μηνεs που ειμαι στο 2play,ποτε δεν εχει μεινει σταθερη η τιμη στο ρουτερ.

ανεβοκατεβαινει μια δειχνει 21800 αλλη 20800 αλλη 22100 κ.λ.π.

αυτο ομωs δεν με εμποδιζει να κατεβαζω με την ιδια ταχυτητα που κατεβαζω ειτε εναι η τιμη στο 20800 ειτε στο 22100.

δηλαδη δεν παιζει σε μενα κανενα ρολο η αυξομειωση.

Δημοσ.
Pws paei i taxitita me to 2play? Einai se kala epipeda(anw twn 20mbpit h' ox)i?

εγω ειμαι απο τουs τυχερουs που φθανουν την ταχυτητα στα ακρα[οχι παντα].

εχω 21800/509 και εχω πιασει και το τελειο δηλαδη 3ΜΒ/s.

αλλα στην αρχη ειναι η κα..λα ,μετα σου περναει γιατι δεν εχειs τι να κατεβασειs.

πρεπει να ψαξειs πολυ για να πεσειs σε γρηγορουs servers.

και φυσικα download manager.

Δημοσ.
pantos prepei na kleidoneis se mia taxitita kai na min allazei pano kato apo kei k pera etsi?

giati ego as poume sto automatic eixa 10,6 mbit..tin ekana adsl2 k epese sta 8,2mbit...meta to ekana adsl2+ kai pige sta 10,3..kai telos to ksanakana automatic kai tora einai 10,3 anti gia 10,6 p itan..kai isos otan ksananoikso to pc na mou vgalei alli taxitia pali...ayto einai provlima i den peirazei an den aposindeete?

logiko einai auto.to margin tis grammi sou einai diaforetiko kai pezei ligo pano kato opote tha klidosei ligo diaforetika.se alous pezei poli perisotero kai blepou arketa diaforetika noumera.sto adsl2 ennooite oti i taxitita tha pesei me sxesi to adsl2+ opos kai sto g.dmt tha pesei pio poli.apla kamia fora an exeis aposindeseis kai exei gine iallagi profil to adsl2 i to g.dmt isos kratisoun statheri tin grammi sou

Pws paei i taxitita me to 2play? Einai se kala epipeda(anw twn 20mbpit h' ox)i?

analogos apostasi apo dslam kai genikos poiotita grammis.den mporei kapoios sta 5 km na pexei 20 mbit.opote den iparxei kanonas.

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω και εγω ορισμένα πραγματάκια ?

Παρέλαβα το Ties και συνδεθηκα στο ιδιόκτητο της Forthnet λίγο πριν το γυρίσει σε ADSL2+ (στα 10 Mbps).Επί 4-5 μέρες που το πρόλαβα ημουν συνδεμένος καρφί στα 9998/512 αν θυμαμαι καλά.

Μόλις εγινε αναβάθμιση σε ADSL2+ παρατήρησα οτι συγχρονιζόταν εως max 12 Mbps με πολλά disconnects ομως...Κάποια στιγμή που τους πήρα τηλέφωνο και τους εξήγησα το προβλημα προφανώς μου άλλαξαν προφιλ και απο τότε είμαι συνδεμένος με μέγιστο τα 8 Mbps :(

Είναι επειδή εχουν φτιάξει χονδρικά 4-5 προφίλ όλα και όλα και το αμέσως μικρότερο είναι αυτό ?

Καπου διαβασα οτι σε ορισμένα ADSL2+ modem/routers μπορείς να κάνεις κάτι οπως το παλιό fallback στο Modem μέσω telnet...Γινεται κάτι τέτοιο και στο Ties ?

Επίσης αν είναι ευκολο θα ήθελα να μου πει κάποιος περί bridge mode και πως μπορώ να ρυθμίσω το Ties να λειτουργεί απλά σαν Modem μιας και θέλω να κρατήσω τον WRT54G που έχω.

Thanx dudez !

Δημοσ.

βαλτε να παιξετε κανα game ρε παιδια να μας πειτε τι ping πιανετε.καλα η ταχυτητες που κατεβαζετε αλλα τι να το κανεις οταν εχεις ψηλα ping και δεν μπορεις να παιξεις ενα game.

Δημοσ.
Καλησπέρα να ρωτήσω και εγω ορισμένα πραγματάκια ?

Παρέλαβα το Ties και συνδεθηκα στο ιδιόκτητο της Forthnet λίγο πριν το γυρίσει σε ADSL2+ (στα 10 Mbps).Επί 4-5 μέρες που το πρόλαβα ημουν συνδεμένος καρφί στα 9998/512 αν θυμαμαι καλά.

Μόλις εγινε αναβάθμιση σε ADSL2+ παρατήρησα οτι συγχρονιζόταν εως max 12 Mbps με πολλά disconnects ομως...Κάποια στιγμή που τους πήρα τηλέφωνο και τους εξήγησα το προβλημα προφανώς μου άλλαξαν προφιλ και απο τότε είμαι συνδεμένος με μέγιστο τα 8 Mbps :(

Είναι επειδή εχουν φτιάξει χονδρικά 4-5 προφίλ όλα και όλα και το αμέσως μικρότερο είναι αυτό ?

Καπου διαβασα οτι σε ορισμένα ADSL2+ modem/routers μπορείς να κάνεις κάτι οπως το παλιό fallback στο Modem μέσω telnet...Γινεται κάτι τέτοιο και στο Ties ?

Επίσης αν είναι ευκολο θα ήθελα να μου πει κάποιος περί bridge mode και πως μπορώ να ρυθμίσω το Ties να λειτουργεί απλά σαν Modem μιας και θέλω να κρατήσω τον WRT54G που έχω.

Thanx dudez !

katarxin pigene air ties kai firmware update ston router.b.kai sta 10 mbps adsl2+ itan apo forthnet.3 profil iparxoun.bridge prepei na to baleis san rfc1483 bridge me llc .tora apexo to air ties den to thimame.pantos kane to firmware update diorthonei provlimata me to disconect.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...