Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 :-D:-D:-D sygnwmh me douleueis twra? giati an einai na mhn asxoloumai...
trojan21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 me parexigises thresh file, me ethernet ,pio pano sto post ekane tin lalakia tu kai ixa tin entiposi diavazontas tha katalavenes elpizo na egina katanoitos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ara giati den kaneis port forward thn ka8e port pou xreiazontai ta p2p programs pou xrhsimopoieis sto NAT tou web configurator tou Siemens?
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 1. Δε με νοιάζει και αν '' σέρνεται'' ο άλλος Η/Υ... 2. φίλτρο στα τηλέφωνα έχω βάλει από τότε που είχα το usb modem, δεν ξέρω όμως αν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι δεν έβαλα το splitter που μου έδωσαν αλλά κράτησα το απλό (έχει 2 υποδοχές-η μία για το κλιπάκι των τηλεφώνων-και μία απόληξη προς την κεντρική πρίζα) που είχα από πριν... thanx και για τις υπόλοιπες απαντήσεις auto pou les esi den einai splitter ine tilefonikos diakladotis an katalava.pou apo ena kanei 2.an exeis balei auto tha baleis filtro sto tilefono dioti auto den einai splitter oute filtro.an katalava sosta.optoe isos sou dimiourgisei provlima xoris filtro. kanis lathos poulinos filemu giati otan vgazi to ikonidio pas properties exi rithmisi idi aftomata tis portes tu azureus kai kanis add kai oti thes gia kita to kalitera kai pes mu (polles fores den mu vgazi to ikonidio otan sindetho kai afto ine to provlima) kane port forward mesa apo ton router kai ase auto to ikonidio stin isixia tou pantos.pote mou den to exo piraxei oute se s(Vista) oute xp. παντωs πιστευω να εχετε αντιληφθει ολοι οσοι εχετε 2play οτι το rapidshare δεν μετραει πια για κατεβασμα αρχειων.ειναι καλο για οσουs εχουν μεχρι 2048 αλλα οχι για επιπεδο 2play. δεν μπορει να δωσει ταχυτητα μεγαλυτερη απο 800kbps/s και μονο για ριδικα αρχεια μπορει να το χρησιμοποιει καποιοs. οταν με download manager μπορειs να κατεβασειs με 2-3ΜΒ/s η απο azureus vuze,emule με 1,5-2ΜΒ/s με τι διαθεση να περιμενειs να κατεβαζειs με 200-300 και με οριο 100ΜΒ. pleon diskola briskeis na katevaseis apo kapou grigora.kai rapidhsare me kaana premium account ara giati den kaneis port forward thn ka8e port pou xreiazontai ta p2p programs pou xrhsimopoieis sto NAT tou web configurator tou Siemens?
Andree Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 auto pou les esi den einai splitter ine tilefonikos diakladotis an katalava.pou apo ena kanei 2.an exeis balei auto tha baleis filtro sto tilefono dioti auto den einai splitter oute filtro.an katalava sosta. Ναι, αυτό έχω κάνει και έτσι δε νομίζω ότι χρειάζεται splitter.
scolopax Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 heloo!.. . πολυ απατη ρε σεις το 2Play! εχω ξεκινησει σε αυτο το προγραμμα απο 15Ιολιου και στην αρχη ημουν συνδεδεμενος στα 16/17mbits...τα downloads κυμαινονταν απο 1500 με 1700 σε ftp κ torrents ... Αλλα ..μετα το 15αυγουστο ..κατι πρπει να εγινε ..κ οταν γυρισα σπιτι 20αυγ. συνδεθηκα στα 11mbits ....λεω οκ ..κατι θα συμβαινει! τελικα οσο περναγε ο καιρος ο θορυβος αυξανονταν στη γραμμη και τα mbits επεφταν! Σημερα ...31/7 ειμαι συνδεδμενος στα 6.5mbits κ κατεβαζω απο forthnet ftp περι στα 700κβ ( αναλογικα ειναι αρκετα καλα) αλλα με nerfed γραμμη ... δλδ... μου αλλαξαν προφιλ για να ειναι πιο ανεκτη στο θορυβο ..ετσι ..χαμηλη ταχυτητα κ στις 2 μπαντες... το upload ειδηκα ειναι αναλογο των 256κ/β και δεν ξεπερνα τα 30κβ! κ με εχει πειραξει περισοτερο γιατι θελω να seedαρω κατι πραματακια κ δεν μπορω Επισης η ιστορια με τα torrents αλλου παπα ευαγγελιο ...τολμω να πω οτι πιο γρηγορα κατεβαιναν ταινιες οταν ειχα 2mbits/256kb ... σαν να εχουν βαλει το χερακι τους κ κει!!!!Μια δυο μερες εσωσα να δω πανω απο 1000kb στο τοταλ... τωρα ολο 30-40 κβ βλεπω! ΑΚομα κ το surfing εχει γινει ανυποφορο κ αργο!..(ping sto google.com της ταξης των 130ms, ενω πριν 2play ηταν στα 60ms) Παλι καλα που σταματισα κ το WoW δλδ γιατι θα σκαγα μυτη στα γραφεια τους με καμια τσεκουρα!!!! ειναι προφανες οτι κατι επαθε η γραμμη μου ..και ας με πρηζουν οτι φταινε τα 7μετρα τηλεφωνικου καλωδιου απο πριζα στο ρουτερ (USR9108). Η τα DSLAM τους δεν την παλευουν πλεον κ εσκεμενα χαμηλωνουν ταχ. για να εξυπηρετησουν περισοτερο κοσμο. Συνεχως μου χαμηλωνουν την ταχυτητα αυξανοντας το noise margin ωστε να συγχρονιζει το μοντεμ κ να μην μου κανει συνεχεια D/C γιατι σε μια φαση δεν στεριωνα ΙP ...3-4 αποσυνδεσεις ανα ωρα anyway σημασια εχει οτι σκαω περισοτερα λεφτα κ στην ουσια ουτε το χαιρομαι οπως πριν με τα "θεικα" 2 mbits κ ουτε την δουλεια μου δεν μπορω να κανω. Ας ελπισω να ξεκολησουν κ να ερθουν να τσεκαρουν το καφαο του ΟΤΕ γιατι μου λενε οτι πρπει να γινει αστρικη συνναξη πολλων περιστατικων βλαβης για να ερθει τεχνικος @place ... ολο με τις αλλαγες τον profil την σκαπουλαρουν btw ... ειδα 1 τυπο εδω .. πριν κατι σελιδες που ηταν συνδεδεμενος στα 19 κ κατι ψιλα .. κ ρωταγε αν μπορει να το βελτιωσει!! ελεος ρε παλικαρε!! τι πινεις κ δεν μας δινεις! χαχαχα ενδεικτηκα σας δειχνω... πραγματικα μου ερχετε να κλαψω ..ειδηκα με το upload! ...κ δεν μπορω να βρω το δικιο μου!
Andree Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 btw ... ειδα 1 τυπο εδω .. πριν κατι σελιδες που ηταν συνδεδεμενος στα 19 κ κατι ψιλα .. κ ρωταγε αν μπορει να το βελτιωσει!! ελεος ρε παλικαρε!! τι πινεις κ δεν μας δινεις! χαχαχα Μάλλον για μένα λες . Ναι, ok, ίσως είχαν πάρει λίγο τα μυαλά μου αέρα(πρώτη μέρα που συνέδεσα το ρουτερ βλέπεις), σκεπτόμενος και τις δυνατότητες...Στην πορεία όμως είπα, ποιες δυνατότητες και μ******ς, και σκέφτηκα ακόμη, μήπως είναι πλασματικές οι ενδείξεις του ρουτερ, καθώς με προσγείωσαν οι ταχύτητες στην πράξη(ενδείξεις ρουτερ:1η μέρα κλείδωσε στα 19, 2η-3η μέρα σκαμπανεβάσματα, τη μία 18 την άλλη 10). Αυτή τη στιγμή η ένδειξη είναι στα 9,7 Μb, ενώ, όπως έχω διαπιστώσει, οι ταχύτητες κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα με εσένα, ό,τι δοκιμές κι αν έχω κάνει! Όπως καταλαβαίνεις συμφωνώ μαζί σου;-). Απ'ό,τι έχετε ακούσει/δει τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι συνδρομητές π.χ. της NetOne? Συν το ό,τι η forthnet δεν έχει ανεβάσει την US από τα 509 kb ! Δεν ξέρω, ίσως θα πρέπει να κανουμε λίγη υπομονή μήπως και όλα αυτά σχετίζονται με τις πυρκαγιές και τα επακόλουθα αυτών στα δίκτυα.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ego tha po kati to aplo.otan gemizei ena dslam den peftei i taxitita klidomatos alla tha pesei i taxitita download.to oti ena router klidonei ligotero exei na kanei me tin grammi kai me tin grammi o ote oxi o isp.exo dei grammes pou to proi ixan margin px 6 kai to bradi pithanon logo igrasias pios xerei ti epeftan sto 2
xolloth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ρε παιδια απο αυτα που ακουω και βλεπω ,μην με ματιασω. εχω 2play απο 1 Μαιου και κλειδωνω μονιμα στα 21800/509. η ταχυτητα μου δοξα τω θεω δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 2,2ΜΒ/s με ανωτερο 2,9ΜΒ[με download manager]. η αποσταση μου απο το dslam τηs περιοχηs μου ειναι περιπου 1000 μετρα. δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα στην ταχυτητα μεχρι σημερα και δεν εχει χρειαστει να παρω καθολου την φορθνετ. ευχομαι να ξεπερασετε τα προβληματα σαs.
scolopax Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ρε σεις... υπαρχει τροπος να δω κ γω που ειναι το DSLM και τι αποσταση εχω απο αυτο!? ...ειμαι ΑνωΠετραλωνα.. Επισης ...νομιζετε οτι οντως οι χαμηλες συνδεσεις/ταχυτητες οφειλωνται στο 10μετρο καλωδιο τηλεφωνου που υπαρχει μεταξυ γραμμης/router? Πριν οτν ημουν κουμπομενος στα 16.. δεν ειχα προβληματα
azio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ρε σεις... υπαρχει τροπος να δω κ γω που ειναι το DSLM και τι αποσταση εχω απο αυτο!? ...ειμαι ΑνωΠετραλωνα.. http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Θα δεις εκει την αποσταση. Η τα DSLAM τους δεν την παλευουν πλεον κ εσκεμενα χαμηλωνουν ταχ. για να εξυπηρετησουν περισοτερο κοσμο. Συνεχως μου χαμηλωνουν την ταχυτητα αυξανοντας το noise margin ωστε να συγχρονιζει το μοντεμ κ να μην μου κανει συνεχεια D/C γιατι σε μια φαση δεν στεριωνα ΙP ...3-4 αποσυνδεσεις ανα ωρα Αρχικα ειχα κι εγω συνεχως αποσυνδεσεισ....τους πηρα τηλεφονο κ τωρα ειμαι οκ..αλλα η ταχυτητα αυτη τη στιγμη ειναι 13,6 ενω πριν ηταν 14,8...λες να το χαμηλωσαν εκεινοι δηλαδή??Κ γιατι δεν μας το λενε να ξερουμε...
scolopax Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αρχικα ειχα κι εγω συνεχως αποσυνδεσεισ....τους πηρα τηλεφονο κ τωρα ειμαι οκ..αλλα η ταχυτητα αυτη τη στιγμη ειναι 13,6 ενω πριν ηταν 14,8...λες να το χαμηλωσαν εκεινοι δηλαδή??Κ γιατι δεν μας το λενε να ξερουμε... ΝΑΙ ... μου το ειπαν ξεκαθαρα! .. λογω του οτι εχω προβλημα στη γραμμη (πολυ θορυβο) εκανα πολλες αποσυνδεσεις ....ετσι χαμιλωσαν τη ταχυτητα για λογους αξιοπιστιας!!!! "τι να το κανεις το γρηγορο ιντερνετ οταν σε αποσυνδεει συνεχεια" ...σωστη η αποψη τους αλλα κ παλι δεν τους δικαιολογει! γιατι να πληρωνω τα ιδια οταν αλλοι με το ιδιο 2play χτυπανε 20ρικα!? κ γω ειμαι στα 7 Μαλιστα μου ειπαν οτι υπαρχει κ ακομα πιο σκληροπυρηνικο προφιλ που σε ριχνει στα 6mbits κ n.margin καπου στα 20db ... τωρα ειμαι στο αμεσως προιγουμενο ..κουμπωμενο στα 7.7μ κ margin 17db Βρηκα οτι ειμαι 2700μ απο το dslam με max rate στα 13.1 mbit/s σε ιδανικες Σηνθηκες... οποτε στην αρχη που ημουν σταθερα στα 13 ηταν κανονικα .. κ προφανως κατι εγινε στι γραμμη κ δεν νιωθουν να ερθουν να το τσεκαρουν!
leomar_7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Downstream Rate: 15440 Kbps Upstream Rate: 509 Kbps Αυτα τα νουμερα ειχα και συνεχιζω να εχω απο τοτε που συνδεθηκα στο 2play με ενα router linksys wag345. Κατι ομως σιγουρα πρεπει να τρεχει γιατι ενω επιανα σταθερα πανω απο 1 mbit ( με κορυφαιο νουμερο το 1,35 ) εδω και μια βδομαδα με το ζορι να φτασω στα 500 kb.Πολυ μπουκωμα μου φαινεται....
xolloth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 κατεβαζειs τα ιδια αρχεια που κατεβαζεs με 1,35 η αλλα; η ταχυτητα εξαρταται απο πολλουs παραγοντεs kaι ειναι δυσκολο να κανειs αξιοπιστο τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.