Προς το περιεχόμενο

FORTHNET 2PLAY - Εξοπλισμός & ταχύτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
andree den mu vgazi to internet connection; eki ine oles i ritmisis azureus emule(properties) ktl ti ftei? exo kani apires prospathies apo extes pu to parelava,to evala kai se aalo pc me vista mu to ide to samsung meta to restart pu ekana xathike gia panta[ATTACH]8406[/ATTACH]

oi rithmiseis gia port forward den einai edo.alla mesa ston router.mesa sto ikonidio auto den xriazetai na piraxeis kati.auto bgenei otan sindetheis an milame gia to idio.

Εγώ το δοκίμασα σήμερα, αν και έχω 2play εδώ και λίγες μέρες. Και εγώ έχω κάποια προβληματάκια, π.χ. επιχείρησα να συνδεθώ για 2η φορά μετά την 1η δοκιμή(κατά την οποία δούλευε μια χαρά και κλείδωσε μάλιστα στα 19431) και δεν μπορούσα. Άσε που όταν κατάφερα να συνδεθώ ξανά μου κλείδωσε στα 16788. Θέλω να πιστεύω ότι θέλει ''στρώσιμο''.

Πάντως νομίζω ότι μόνο από εδώ μπορείς να κάνεις τις όποιες ρυθμίσεις θέλεις, connect-disconnect κτλ, αν δεν τα λέω σωστά ας με διορθώσει κάποιος.

Ξέχασα να αναφέρω ότι καίει σαν μετασχηματιστής.

ΥΓ Τί ταχύτητα σου φτάνει σε αρχεία rapidshare (εμένα όχι πάνω από 200 kb/sec)?

se premium account paei parapano.ine sxetiko panta to rapid

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
na katevaseis ena arxeio oxi apo to ftp.ntua.gr mono alla kai apo allo site mirror tou protou pou exei to idio arxeio.opos kai sto site tou nero pou ena arxei oine sto server tis amerikis allato idio arxei kai europi.to get right anigeis kai mirrrors kai mono etsi anigei poio pola apo 4 connections.epitopou ethernet .to usb kovei idika se pc me usb 1.1.ixa dei kapote 200 kilobyte down kai me ethernet 700.

ok opote kapoia stigmi vazo ethernet k vlepoume. den to psaxno allo...Eyaxaristo poly!!!

Δημοσ.

εχω συνδεθει απο παρασκευη απογευμα και ειμαι συνεχεια στα 4000.θα ανεβει?πρεπει να τους πριξω ή θα γινει μονο του?

Δημοσ.
εχω συνδεθει απο παρασκευη απογευμα και ειμαι συνεχεια στα 4000.θα ανεβει?πρεπει να τους πριξω ή θα γινει μονο του?

Apo tin mikri empeiria mou...logika kati den paei kala..exeis valei filtra se ola ta tilefona?ta exeis sindesei sosta?Genika ego nomizo pos an exeis kapoio provlima prepei na perneis tilefono na to les k na s poun....Apo mono tou de nomizo na ginei tipota!!

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση καποια ρυθμιση πρεπει να κανειs στο ρουτερακι.

κοιτα τιs parameters εαν εισαι στην επιλογη adsl2+ που ειναι η σωστη και οχι automatic που πολλεs φορεs εχει το ρουτερ σαν προεπιλογη.

Δημοσ.

1.oxi to usb einai pio argo dne einai sigouro oti tha pexei diktio.pare switch 15 euro kanei.

2.oxi den ginetai ektos an exeis xexasei kana filtro.mia xara taxitita einai be cool.

1. Δε με νοιάζει και αν '' σέρνεται'' ο άλλος Η/Υ...

2. φίλτρο στα τηλέφωνα έχω βάλει από τότε που είχα το usb modem, δεν ξέρω όμως αν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι δεν έβαλα το splitter που μου έδωσαν αλλά κράτησα το απλό (έχει 2 υποδοχές-η μία για το κλιπάκι των τηλεφώνων-και μία απόληξη προς την κεντρική πρίζα) που είχα από πριν...

thanx και για τις υπόλοιπες απαντήσεις ;)

Δημοσ.
δεν υπαρχει περιπτωση καποια ρυθμιση πρεπει να κανειs στο ρουτερακι.

κοιτα τιs parameters εαν εισαι στην επιλογη adsl2+ που ειναι η σωστη και οχι automatic που πολλεs φορεs εχει το ρουτερ σαν προεπιλογη.

οχι ολα σωστα ειναι.Και adsl2+ το εχω, και απευθειας την το καλωδιο απο τη πριζα στο ρουτερ.

Δημοσ.

kanis lathos poulinos filemu giati otan vgazi to ikonidio pas properties exi rithmisi idi aftomata tis portes tu azureus kai kanis add kai oti thes gia kita to kalitera kai pes mu (polles fores den mu vgazi to ikonidio otan sindetho kai afto ine to provlima)

Δημοσ.
trojan21 to Siemens to exeis se usb h se ethernet?

Καλά περιμένεις απάντηση?? Το άτομο με έχει εκνευρίσει... Μιλάει για το ίδιο πρόβλημα σε 5 topic και ρωτάω συνέχεια αν το έχει σε usb και απάντηση δεν παίρνω.. Αν και είμαι σίγουρος ότι το έχει σε usb και απλά έχει αγνοήσει πλήρως τις συμβουλές μας για να το βάλει σε ethrnet. Και αν δεν έχεις φίλε μου ethernet πάρε μια κάρτα με 5-10 Ευρώ να λύσεις τα προβλήματα σου...

Ουφ... Ξέσπασα...

Δημοσ.

spirosta [A επιτέλους... με ethernet!!!! Ανειρώ ότι έχω πει ΑΛΛΑ...ne milao se polla topic gia na akuo ,na matheno ,na aporo, na roto ,na diefkolino ,to forum ine na alliloboithumaste allios to na krazume ine ti pio efkolo

Δημοσ.

παντωs πιστευω να εχετε αντιληφθει ολοι οσοι εχετε 2play οτι το rapidshare δεν μετραει πια για κατεβασμα αρχειων.

ειναι καλο για οσουs εχουν μεχρι 2048 αλλα οχι για επιπεδο 2play.

δεν μπορει να δωσει ταχυτητα μεγαλυτερη απο 800kbps/s και μονο για ριδικα αρχεια μπορει να το χρησιμοποιει καποιοs.

οταν με download manager μπορειs να κατεβασειs με 2-3ΜΒ/s η απο azureus vuze,emule με 1,5-2ΜΒ/s με τι διαθεση να περιμενειs να κατεβαζειs με 200-300 και με οριο 100ΜΒ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...