BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Μόλις μίλησα με το 13831 και ζήτησα πληροφορίες σχετικά με το 2play. Προς όφελος του forum θεώρησα καλό να σας πω τι μου είπαν σχετικά με την ταχύτητα εώς 24Μbps. Η κοπέλα που μου μίλησε μου διευκρίνησε οτι για να μπορώ να πιάσω 24Μbps πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό απο το εμπόριο, καθώς ο εξοπλισμός που παρέχουν επιτρέπει κλείδωμα μέχρι τα 10Mbps. Τώρα λοιπόν εξηγείται γιατί οι φίλοι μου όλοι στην περιοχή που μένω και έχουν την εν λόγω υπηρεσία 'κλειδώνουν' στα 8. Μου είπε οτι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ η σύνδεση γίνεται σε 20 εργάσιμες, εκτός αν υπάρχει MSN, ISDN ή βρίσκομαι σε ιδιόκτητο δίκτυο άλλου πάροχου. Το Σεπτέμβριο λήγει το OnDSL Kit που έχω στα 2048, και μιλώντας με OTENET μου επιβεβαίωσαν οτι μετά τη λήξη του συμβολαίου που έχω, δεν θα πληρώνω 26.50 το μήνα, αλλά αυτό συν το ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ για γραμμή ADSL. Έτσι λοιπόν θα το διακόψω, γιατί θα βγαίνει γύρω στα 50 ευρώ το μήνα για 2048. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστώ.
jeanthira7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σαν τι εξοπλισμό δηλαδή?Μπορείς να δώσεις κανένα παράδειγμα και σε εμάς τους άσχετους? (Α ρε forthnet από 20/8 μας πήγες 15/10 στην Παλλήνη και πού 'σαι ακόμα...)
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εξοπλισμό εννοούν το modem που σου δίνουν. Οι δυνατότητες του συγκεκριμένου είναι μέχρι 10 Mbps.
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Όταν λες κλειδώνουν στα 10 εννοείς αυτά τα router που η δίνει η Forthnet..? Αν ναι δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο!!!Για π.χ το router που μου έδωσε η Forthnet υποστηρίζει 24Mbit..
dks_1979 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η forthnet δίνει κυρίως ένα modem Siemens της πλάκας που δεν έχει πολλές δυνατότητες (το έχω δει να κλειδώνει ακόμα και στα 3.3Mbit) και σε λίγους πιο "τυχερούς" ένα router άγνωστης προέλευσης (airties νομίζω λέγεται). Μάλλον εσύ ήσουν από τους τυχερούς
thodoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Κι εμενα siemens cl-110 μου δωσανε και κλειδωνει στα 20.7mbit!!! Μια χαρα!Δεν εχω παραπονο!!!
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η forthnet δίνει κυρίως ένα modem Siemens της πλάκας που δεν έχει πολλές δυνατότητες (το έχω δει να κλειδώνει ακόμα και στα 3.3Mbit) και σε λίγους πιο "τυχερούς" ένα router άγνωστης προέλευσης (airties νομίζω λέγεται). Μάλλον εσύ ήσουν από τους τυχερούς Δεν έχει σημασία που κλειδώνει το router αλλά τι προφίλ σου έφτιαξε η Forthnet!!!Είμαι σίγουρος και 500 ευρώ να δώσεις πάλι 3.3Mbit θα είσαι!!!! Όλα τα router που δίνει η Forthnet της πλάκας είναι (δηλ. δεν μπορείς να παίξεις μαζί του)
dks_1979 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι εννοείς τι προφίλ? Παίζει και προφίλ ανά πελάτη? Για ποιο λόγο? Με το ίδιο account με router του εμπορίου πάντως το ίδιο άτομο έπιασε 18, πληροφοριακά.
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι εννοείς τι προφίλ? Παίζει και προφίλ ανά πελάτη? Για ποιο λόγο?Με το ίδιο account με router του εμπορίου πάντως το ίδιο άτομο έπιασε 18, πληροφοριακά. Χμ..Τότε ίσως το είχε ADSL και όχι ADSL2+ Μάλλον....
georgeadams Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η κοπέλα που μου μίλησε μου διευκρίνησε οτι για να μπορώ να πιάσω 24Μbps πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό απο το εμπόριο, καθώς ο εξοπλισμός που παρέχουν επιτρέπει κλείδωμα μέχρι τα 10Mbps. Τώρα λοιπόν εξηγείται γιατί οι φίλοι μου όλοι στην περιοχή που μένω και έχουν την εν λόγω υπηρεσία 'κλειδώνουν' στα 8. Από τότε που ξεκίνησε το 2Play η forthnet, τα ADSL Routers που δίνει (ανάλογα τι υπάρχει διαθέσιμο στην αποθήκη) είναι: USRobotics 9112 Airties RT-111 Siemens CL-110 Και τα 3 υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ADSL2+ με μέγιστη ταχύτητα τα 24Mbps. Άρα η κοπέλα με την οποία μίλησες στο τηλέφωνο ήταν άσχετη. Πέρα από αυτό, για να πιάσεις τα 24MBps πρέπει να βρίσκεσαι το πολύ 800-1000μέτρα από το dslam της forthnet (που είναι στα γραφεία του ΟΤΕ της περιοχής σου), και η γραμμή που σε συνδέει με αυτό να είναι πολύ καλής ποιότητας. Ενδεικτικά, εγώ με ένα USRobotics 9112 πιάνω 11,5Mbps στο σπίτι μου. Σε ένα φίλο μου, σε άλλη περιοχή της Αθήνας, δοκιμάσαμε και το USRobotics μου και το Airties του και πιάνουν και τα δύο τα 12Mbps. Όπως καταλαβαίνεις, πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Συνήθως (αλλά όχι πάντα) το modem δεν είναι ένα από αυτά.
cordobros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Μόλις μίλησα με το 13831 και ζήτησα πληροφορίες σχετικά με το 2play. Προς όφελος του forum θεώρησα καλό να σας πω τι μου είπαν σχετικά με την ταχύτητα εώς 24Μbps. Η κοπέλα που μου μίλησε μου διευκρίνησε οτι για να μπορώ να πιάσω 24Μbps πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό απο το εμπόριο, καθώς ο εξοπλισμός που παρέχουν επιτρέπει κλείδωμα μέχρι τα 10Mbps. Τώρα λοιπόν εξηγείται γιατί οι φίλοι μου όλοι στην περιοχή που μένω και έχουν την εν λόγω υπηρεσία 'κλειδώνουν' στα 8. Μου είπε οτι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ η σύνδεση γίνεται σε 20 εργάσιμες, εκτός αν υπάρχει MSN, ISDN ή βρίσκομαι σε ιδιόκτητο δίκτυο άλλου πάροχου. Το Σεπτέμβριο λήγει το OnDSL Kit που έχω στα 2048, και μιλώντας με OTENET μου επιβεβαίωσαν οτι μετά τη λήξη του συμβολαίου που έχω, δεν θα πληρώνω 26.50 το μήνα, αλλά αυτό συν το ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ για γραμμή ADSL. Έτσι λοιπόν θα το διακόψω, γιατί θα βγαίνει γύρω στα 50 ευρώ το μήνα για 2048. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστώ. και φυσικα η εξυπηρετηση πελατων λεει οπωs παντα αηδιεs. για δεs to blog μου τι πιανω με το USR9112 που μου εδωσε η φορθνετ.
androu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 9 του Μήνα έκανα αίτηση.. 11 την έλαβαν ... σήμερα πήρα να δώ την πορεία ... και Ω!! η αίτηση μου ήταν σε αναμονή επειδή το ιδιόκτητο πήγε για Οκτώβρη απο Ιούλιο που ήταν να το εχουν έτοιμο και περίμεναν να τους πάρω τηλέφωνο να τους πώ να προχωρήσουν. Θέλει ακόμα 15-20 εργάσιμές + 20 που περιμένω σαν τον ....
dk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Λοιπον να σας πω και εγω εμπειρίες, οντως μου φερανε το Siemens οπως ειπαν τα παιδια. Η εταιρια κουριερ που συνεργαζονται ειναι αθλιοι. ειπαν οτι ηρθαν 3 φορες και δεν με βρηκαν και μολις τους εβρισα ηρθαν αμεσως (δεν φταιει η Forthnet εδω γιατι το εστειλε εγκαιρα). Το που φταιει ομως. Εμεινα 8 ημερες χωρις τηλεφωνο εννοειται και internet. Ελεγαν οτι φταιει ο ΟΤΕ και θα ενημερωσουν αλλα τιπτ. Μεχρι που σημερα το πρωι μου γυρισε το ματι. Τους παιρνω και τους λεω να ερθουν σπιτι να παρουν πισω το κολ...μηχανημα τους και δεν θελω να τους ξανακουσω και θα παω στον ΟΤΕ να βαλω connex. Μεχρι να γυρισω σπιτι ειχα και τηλ και intenet, δεν ξερω αν ηταν τυχαιο παντως πιανει φοβερες ταχυτητες.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Η forthnet δίνει κυρίως ένα modem Siemens της πλάκας που δεν έχει πολλές δυνατότητες (το έχω δει να κλειδώνει ακόμα και στα 3.3Mbit) και σε λίγους πιο "τυχερούς" ένα router άγνωστης προέλευσης (airties νομίζω λέγεται). Μάλλον εσύ ήσουν από τους τυχερούς gia fronima.to siemens den einai katholou tis plakas kai ine apo ta poli kala router kai apo ta router pou kratane poli stable tin grammi.b.i forthnet dinei exoplismo gia adsl2+ pleon kai den klidonei sta 8 mbps opos ta adsl ta apla ta router i modem.kai bebea tha klidosei i grammi sta 3,3 megabit otan o katoxos tis grammis menei px pano sto vouno sto papagou kai peftei 5 km makria apo to dslam.oloi oi routers pano kato klidonoun ta idia.apo ekei kai pera logoi pou den koumponei grigora.ine katastasi kalodiou ote,apostasi opos episis kai provlima stin esoteriki kalodiosis.episis oi tixeroi den einai autoi pou piran to air ties alla autoi pou piran to siemens.kai ta 2 einai adsl2+ alla to siemens ine better.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.