Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή παιχνιδιού ps2

score

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κάποιες αντιγραφές σε κάποια παιχνίδια του ps2. Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για νόμιμο backup αφού έχω αγορασμένα τα αυθεντικά δισκάκια και τα θέλω για λόγους ασφαλείας. Το ερώτημα είναι αν πρέπει να τα κάνω αντιγραφή σε δισκάκι dvd-r ή σε dvd+r αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο.

Δημοσ.

Θέλω απλά να τα έχω γραμμένα και σε ένα δεύτερο δισκάκι σε περίπτωση που χαλάσει το original. Το έχω ήδη πάθει 2 φορές.

Δημοσ.

Προφανός ή έχει ήδη τσιπάκι ή θα βάλει κάποια στιγμή ο φίλος.

Έχω ακούσει ότι το PS2 διαβάζει καλύτερα και ποιό εύκολα τα + αλλά δεν είναι καρατσεκαρισμένο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
kai gw psaxw tropo pws na kanw antigrafes games gia ps2. as mas voithisei kaneis. Help us!!!! exw tsiparei prosfatos to play2 mou kai thelw na antigrapsw.

Οταν το ειχε ο γιος μου ολα τα αντεγραφα με το dvddecrypter πολυ ευκολα.Πρωτα image στον δισκο το προτοτυπο και μετα εγγραφη απο τον δισκο στο κενο δισκακι.

Αν δεν το εχεις μιας και ηταν free κατεβασε το απο εδω

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=dvd+decrypter+shut+down&meta=

Δημοσ.
Οταν το ειχε ο γιος μου ολα τα αντεγραφα με το dvddecrypter πολυ ευκολα.Πρωτα image στον δισκο το προτοτυπο και μετα εγγραφη απο τον δισκο στο κενο δισκακι.

Αν δεν το εχεις μιας και ηταν free κατεβασε το απο εδω

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=dvd+decrypter+shut+down&meta=

+100000

Ότι πιο απλό και σίγουρο.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η εγγραφή να γίνεται σε χ2 ταχύτητα αλλιώς έχει ρίσκο.

Δημοσ.
+100000

Ότι πιο απλό και σίγουρο.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η εγγραφή να γίνεται σε χ2 ταχύτητα αλλιώς έχει ρίσκο.

Σωστο...Γενικα τα παιχνιδια κονσολας τα γραφουμε σε χαμηλη ταχυτητα.

Δημοσ.
re paidia ego ta antigrefa me to nero.akoma kai ta original apo to video club.

Δεν είπαμε ότι δεν αντιγράφονται και με άλλο πρόγραμμα,απλά το decrypter είναι πιό διαδεδομένο γι αυτή τη δουλειά.Εγώ είχα πάντος αστοχίες με το νέρωνα ενώ με το decrypter δεν χτύπησε ούτε ένα.Κατά προσωπική προτίμηση +dvdr(tayo,tdk)ποτέ μάρκες της πλάκας και ανώνυμα.

Δημοσ.

Me alcohol 120% den eixa POTE problhma me kanena game... image kai eggrafh se 4x sinithos...

Tora teleytaia mono ENA paixnidi mou ekane mia mamoutzilia...

To Curse of darkness pou eipa na to balo prin merikes meres den to blepei san paixnidi ps2.. Eno to eixa xrisimopoihsei kanonika sthn arxh... etrexe... to ebala se mia thiki kai apofasisa tora kana xrono meta na to xrisimopoihso...

Paizei na sbinontai dedomena me to xrono? eleos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...