score Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Θέλω να κάνω κάποιες αντιγραφές σε κάποια παιχνίδια του ps2. Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για νόμιμο backup αφού έχω αγορασμένα τα αυθεντικά δισκάκια και τα θέλω για λόγους ασφαλείας. Το ερώτημα είναι αν πρέπει να τα κάνω αντιγραφή σε δισκάκι dvd-r ή σε dvd+r αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο.
trojan21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kai pos tha trexun ta pexnidia???ti na ta kanis ta backup tha su ine axrista ... sto erotimasu den pezi kanena rolo
score Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Θέλω απλά να τα έχω γραμμένα και σε ένα δεύτερο δισκάκι σε περίπτωση που χαλάσει το original. Το έχω ήδη πάθει 2 φορές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kai pos tha trexun ta pexnidia???ti na ta kanis ta backup tha su ine axrista Τι προβλημα θα εχουν τα παιχνιδια ???? Κανενα backup δεν πηγε αχρηστο.
esertas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Προφανός ή έχει ήδη τσιπάκι ή θα βάλει κάποια στιγμή ο φίλος. Έχω ακούσει ότι το PS2 διαβάζει καλύτερα και ποιό εύκολα τα + αλλά δεν είναι καρατσεκαρισμένο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Προφανός ή έχει ήδη τσιπάκι ή θα βάλει κάποια στιγμή ο φίλος. Σωστα...Το θεωρησα αυτονοητο αλλα δεν ειναι.
arpakollas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 kai gw psaxw tropo pws na kanw antigrafes games gia ps2. as mas voithisei kaneis. Help us!!!! exw tsiparei prosfatos to play2 mou kai thelw na antigrapsw.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 kai gw psaxw tropo pws na kanw antigrafes games gia ps2. as mas voithisei kaneis. Help us!!!! exw tsiparei prosfatos to play2 mou kai thelw na antigrapsw. Οταν το ειχε ο γιος μου ολα τα αντεγραφα με το dvddecrypter πολυ ευκολα.Πρωτα image στον δισκο το προτοτυπο και μετα εγγραφη απο τον δισκο στο κενο δισκακι. Αν δεν το εχεις μιας και ηταν free κατεβασε το απο εδω http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=dvd+decrypter+shut+down&meta=
Silok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Οταν το ειχε ο γιος μου ολα τα αντεγραφα με το dvddecrypter πολυ ευκολα.Πρωτα image στον δισκο το προτοτυπο και μετα εγγραφη απο τον δισκο στο κενο δισκακι. Αν δεν το εχεις μιας και ηταν free κατεβασε το απο εδω http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=dvd+decrypter+shut+down&meta= +100000 Ότι πιο απλό και σίγουρο.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η εγγραφή να γίνεται σε χ2 ταχύτητα αλλιώς έχει ρίσκο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 +100000Ότι πιο απλό και σίγουρο.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως η εγγραφή να γίνεται σε χ2 ταχύτητα αλλιώς έχει ρίσκο. Σωστο...Γενικα τα παιχνιδια κονσολας τα γραφουμε σε χαμηλη ταχυτητα.
AWERAWER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 re paidia ego ta antigrefa me to nero.akoma kai ta original apo to video club.
Silok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 re paidia ego ta antigrefa me to nero.akoma kai ta original apo to video club. Δεν είπαμε ότι δεν αντιγράφονται και με άλλο πρόγραμμα,απλά το decrypter είναι πιό διαδεδομένο γι αυτή τη δουλειά.Εγώ είχα πάντος αστοχίες με το νέρωνα ενώ με το decrypter δεν χτύπησε ούτε ένα.Κατά προσωπική προτίμηση +dvdr(tayo,tdk)ποτέ μάρκες της πλάκας και ανώνυμα.
klainmaingr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Me alcohol 120% den eixa POTE problhma me kanena game... image kai eggrafh se 4x sinithos... Tora teleytaia mono ENA paixnidi mou ekane mia mamoutzilia... To Curse of darkness pou eipa na to balo prin merikes meres den to blepei san paixnidi ps2.. Eno to eixa xrisimopoihsei kanonika sthn arxh... etrexe... to ebala se mia thiki kai apofasisa tora kana xrono meta na to xrisimopoihso... Paizei na sbinontai dedomena me to xrono? eleos...
omnislash Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 dvd decrypter 4x ταχύτητα,ταiyo yuden dvd-r η 50άδα θα τα βρεις σε καταστήματα στη Στουρνάρη.Οχι με 16x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.