Προς το περιεχόμενο

Aγαπημενοι game developers?

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα σαν εταιρεια η blizzard διοτι ποτε δεν με εχει απογοητευσει και σαν ανθρωπος ο κοτζιμα για την απιστευτη λεπτομερεια που βαζει στα παιχνιδια του.

Δημοσ.

Πολλοί....Από τις τελευταίες αγαπημένες μου όμως είναι η GRIN γιατί αφενός ακούει τους fans της,αφετέρου διατηρεί friendly profile και συνομιλούν μαζί της ακόμα και απλοί users.

Δημοσ.

Square Enix για τα απίστευτα FF (αν και μου το χαλάσανε λίγο στο 12άρι) και KH.

Η Capcom θα ξαναμπεί στην καρδιά μου όταν σταματήσει τις βλακείες όπως Lost Planet, βάλει στην άκρη λίγο τα ζόμπια και τα γκούλια και κάτσει να φτιάξει ένα RPG 100 ωρών με τον απόλυτο ήρωα βιντεοπαιχνιδιών: Megaman rulez!!!

Α, ναι και τελευταία η Ativision έχει κάνει μερικά πολύ ωραία παιχνιδάκια, κυρίως βασισμένα σε ήρωες κόμικς.

Δημοσ.

Μου αρεσουν αρκετες εταιρειες παρολα αυτα πρεπει να παραδεχτω αν και οχι πολυ φαν των παιχνιδιων της η blizzard καταφερνει να εντυπωσιαζει παντα με τα γραφικα του ειδικα το warcraft 3 τεραστια επιτυχια ειδικα για τοτε που βγηκε με τετοια γραφικα.:)

Δημοσ.

Πολλές κ διάφορες για πολλούς κ διαφορετικούς λόγους...

1η η αλάνθαστη μέχρι στιγμής blizzard... για ευνόητους λόγους (εκτός του wow που έχει καταστρέψει κόσμο κ κοσμάκι... γενικά είμαι αντίθετος με τα mmorpg(worldwide κοκορομαχίες, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα))

Μετά capcom για τα παιδικά κ κάποια απο τα εφηβικά μου κολλήματα...

Sony of america για τα Gran turismo κ τα GOD OF WAR (ΘΕΙΛΕΣ)!!

Taito για τις άπειρες ώρες στα coinop

Squaresoft για FFVII K Kingdom hearts 1+2

Rare για τα καλύτερα παιχνίδια μιας χρυσής εποχής...

NINTENDO για την ηδονή του να παίζεις Zelda alttp & OOT.

Κ τελευταία αλλα όχι least ... KONAMI... με κάποια απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών στο ενεργητικό της (αρχίζοντας απο πολύ παλιά)... Όνομα βαρύ σαν ιστορία...

Με όλους τους παραπάνω πλην της blizzard να έχουν κ τεράστιες πατάτες να επιδείξουν...

Gaming FTW... :D

Υγ: Να πώ κ την gameloft που κατάφερε να κάνει το φανταρικό μου να περάσει μια ώρα αρχίτερα (πρίν αρχίσω να κουβαλάω ds k psp :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...