Dreamina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 σε προγράμματα που ρυθμίζουν το bandwidth στο internet όπως το Cfos Speed Δυστυχώς το χρησιμοποιούσα πριν το καλοκαίρι και το είχα σε respect μετά την αναβάθμιση σε 2mb και αγορά καινούργιου router άρχισαν τα προβλήματα. Με πέταγε έξω συχνά πυκνά και η ταχύτητα σερνόταν. Όταν άνοιγα τον Azureus κατέβαζε με bits και μετά απο κανά λεπτό με πέταγε έξω πάλι. Στο msn ότι έγραφα δεν πήγαινε τις περισσότερες φορές και φυσικά ούτε ότι μου γράφανε δεν ερχόταν κ φυσικά μέσα έξω ήμουν συνέχεια. Πέρασε ένας μήνας μέχρι να το καταλάβουμε... Πολλά τηλέφωνα στην ΟΤΕΝΕΤ...Δήλωση 2 βλαβών στον ΟΤΕ (1. για την ip , 2. για την ταχύτητα). Αρκετά νεύρα. Μπορεί κάποιος να πει ήταν το πρώτο που έπρεπε να απεγκαταστήσουμε αλλά ο τεχνικός από την OTENET μας είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα αυτό. Πάντως από τι στιγμή που το απεγκατέστησα είναι όλα μια χαρά. Δεν πειράζει αν αργεί το browsing λίγο. Ας μη τη πατήσει κ άλλος ;-)
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 To bandwidth το πειράζαμε όταν είχαμε 56κ ταχύτητα και θέλουμε να κερδίσουμε 1-2κ. Δε βλέπω το λόγο να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία με 2 Mbps γραμμή...
Dreamina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 To bandwidth το πειράζαμε όταν είχαμε 56κ ταχύτητα και θέλουμε να κερδίσουμε 1-2κ. Δε βλέπω το λόγο να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία με 2 Mbps γραμμή... Μάλλον βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα. Το cfos το χρησιμοποιούσα επειδή κατεβάζω συνέχεια torrents και όταν κάνω browsing αργεί. Και απλά έδινε στα πακέτα του Firefox μεγαλύτερη priority.
madsc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ο λόγος χρήσης τέτοιων προγραμμάτων είναι για την επιθυμητή κατανομή του bw της γραμμής σου, ανεξάρτητα με την ταχύτητα αυτής. Δοκίμασες κάποιο άλλο π.χ. NetLimiter και σου έκανε τα ίδια; Τί ρυθμίσεις του έχεις δώσει; /sc
Dreamina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ο λόγος χρήσης τέτοιων προγραμμάτων είναι για την επιθυμητή κατανομή του bw της γραμμής σου, ανεξάρτητα με την ταχύτητα αυτής.Δοκίμασες κάποιο άλλο π.χ. NetLimiter και σου έκανε τα ίδια; Τί ρυθμίσεις του έχεις δώσει; /sc Κοίτα το cfos από τι είχα ψάξει ήταν το καλύτερο από όσα κυκλοφορούν. Τη μόνη ρύθμιση που έκανα ήταν να βάλω το msn να έχει high priority γιατί όπως ξέρεις όταν σου στέλνουν κάτι εκεί σέρνετε όταν κατεβάζεις παράλληλα με azureus. Δεν ξαναδοκιμάζω άλλο παρόμοιο πρόγραμμα γιατί είχαμε αρκετά τρεχάματα με αυτό. Ξέρεις πόσα τηλέφωνα στην OTENET έκανα και πόσα με πήρανε αυτοί από το τεχνικό τμήμα;;;Να δηλώνουν βλάβες και ο ΟΤΕ να τα ξύνει κυριολεκτικά να περιμένω τηλ για ραντεβού να μη καλεί κανείς να περνάνε 3 εργάσιμες να ξαναπαίρνω ΟΤΕΝΕΤ και να μου λένε ότι έχει δηλώσει ο ΟΤΕ απουσία πελάτη....εκεί ήταν που τα άκουσε ο ΟΤΕ. Δε λέω ότι δεν έφταιγα εγώ αλλά που να το φανταστώ ότι τελικά το cfos έκανε τη δουλειά αφού στο παρελθόν ήταν όλα υπέροχα. Γινόντουσαν αποσυνδέσεις (το έβλεπα) στην OTENET στα στατιστικά δεν βρήσκανε τίποτα παρά μόνο αυτές που είχα κάνει εγώ. Μια και δύο άρχισα να κάνω πειράματα για το τι κάνω εγώ λάθος. router ρυθμίσεις...όλα οκ. και το τελευταίο που μου ήρθε ήταν να βγάλω το cfos πειραματικά. Το χειρότερο από όλη την ιστορία ήταν τα πολλά τηλς στην ΟΤΕΝΕΤ να μιλάω στο κάθε τηλεφωνητή να θέλει να του λέω όλη την ιστορία από την αρχή να νομίζουν ότι είμαι άσχετη από pc και να μου εξηγούν σα να μαι παιδάκι. Αφού κάποια στιγμή κουράστηκα μια δύο και τους λέω ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. και έναν ΟΤΕ να βαριέται να περάσει από το σπίτι μου να ελένξει τι φταίει. Μάλιστα αφού έλυσα το πρόβλημα τους πήρα τηλ πάλι για να ακυρώσουν την βλάβη στον ΟΤΕ και μου λέει ένας από το κέντρο εξυπηρέτησης ΟΤΕΝΕΤ άμα σας πάρουν να τους πείτε ότι είναι όλα οκ. και την επόμενη πήρε τηλ ενας τυπάς από τον ΟΤΕ και όταν του είπα ότι είναι όλα οκ και τι έγινε τσαντίστηκε με την οτενετ που δεν ειδοποίησε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. πόσο μάλλον να κάνω δοκιμές σε προγράμματα τέτοια τώρα θα μου πεις ξέρω αλλά και πάλι μακρυάαααααααααααααα
kallair Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 gia auto prin dilwsoume blabi k psaxnoume to provlima se allous, elegxoume an ftaiei to pc mas prota. an eixes dokimasei ena allo pc stin sindesi sou, den tha ta eixes ola auta kai tha eixes glitosei poli kopo.
Dreamina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 gia auto prin dilwsoume blabi k psaxnoume to provlima se allous, elegxoume an ftaiei to pc mas prota. an eixes dokimasei ena allo pc stin sindesi sou, den tha ta eixes ola auta kai tha eixes glitosei poli kopo. Αληθεια διάβασες το πρώτο μου ποστ; Ο τεχνικός όταν του το ανέφερα μου είπε ότι δεν δημιουργούν πρόβλημα τέτοιου είδους προγράμματα και ας μην πω στο κόπο να το βγάλω. και δεν πήρα τηλ κ τους είπα δηλώστε βλάβη στον ΟΤΕ εκείνοι το έκαναν μόνοι τους γτ ήταν σίγουροι ότι η γραμμή έχει πρόβλημα. Τεσπα το πρόβλημα μου είναι δύσκολο να το ψάξω σε άλλους μιας και δεν έχουν όλοι πρόγραμμα ρύθμισης bandwidth. ps: Εγώ απλά να αναφέρω το πρόβλημα μου ήθελα και να βοηθήσω άλλους σε περίπτωση που την πατήσουν όχι να μου λέει ο καθένας τι θα έπρεπε να είχα κάνει χωρίς να έχει διαβάσει καλύτερα το ποστ μου. Thanxxxx for ur time
kallair Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 mallon den katalaves ti sou eipa egw... den to epaiksa eksipnos prospathontas na sou pw ek twn isterwn ti na kaneis. asxeta ti sou eipe o texnikos gia to programma, mporei na eftaige kapoio allo kommati tou software sou. emena px sta vista gia kapoio logo ksafnika katevaze apo http me ~30kb/s mono enw se torrents petage. etsi dokimazontas ena allo pc panw stin adsl eksalipsa i vrika an ftaiei to pc mou i oxi prin provw se tilefonimata ston paroxo mou k dilwseis vlavwn ek merous tou pros ton OTE. den lew oti den ekanes kala pou mas enimeroses gia to sigkekrimeno bug pou mporei na emfanistei an xrisimopoiisoume to sigkekrimeno programma. to mono pou lew einai oti prin provoume se eidikes liseis, kalo einai na dokimazoume tis pio genikes prota(dokimi allou pc panw stin grammi stin periptosi mas) kai afou sigourepsoume oti ftaiei to pc mas i oxi, tote strefomaste se pio eidikes liseis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.