SPASH Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα και με τους 2 μου υπολογιστές. Ξαφνικά μου βγαίνει για κλάσματα δευτερόλεπτου μια μπλε οθόνη με κάτι αλαμπουρνέζικα γράμματα και κάνει επανεκκίνηση . τον έναν τον έκανα format χθες και τα πράγμα έγιναν χειρότερα , δεν μπαίνει καθόλου στα windows (μπορώ να μπω μόνο σε safe mode). Βγαίνει η μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση . αν το πρόβλημα το είχε μόνο ο ένας υπολογιστής θα έλεγα πως είναι hardware, αλλά το έπαθαν σύγχρονος και οι 2 (σταθερός & laptop). Αν είναι ιός γιατί δεν σβήστηκε μετά το format ? στο bios λέτε να κόλλησε ? please help.
21century Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εξαρταται αν ειχεις συνδεδεμενους και τους 2 υπολογιστες. Παντως καλο ειναι να σκαναρεις γιασ ιους και παρασιτα με τα αναλογα προγραμματα...
zourlas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 dokimase to fprot apo kanena bootable cd(px hirens boot cd ktl nomizw oti exei kai alla antivirus mesa) vgale kai to diktio(mou exei tixei pc me blue screens kai na euthinetai to network). dokimase kai kanena bios update
dimitris2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ψαξε για ασυμβατοτητες με drivers η προγραματα!
Apostolishatz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Επειδή το έχω πάθει ΚΑΙ αυτό,τουλάχιστον αυτός που έκανες το format και δεν συνήλθε μάλλον ο σκληρός μετακομίζει οσονούπω εν τόπω χλοερώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.