slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ντεθ, απλώς κάποιοι άνθρωποι προτιμούν τη συντροφιά των ζώων από τις στενές σχέσεις. Αποστασιοποίηση ναι, αντικοινωνική συμπεριφορά όχι.
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Λου Σιφέροβγιετς. στα αγγλικα πως ειναι, δεν τον βρισκω;
-nick- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Βεβαια αυτο το ρητο δεν ισχυει. Και τα ζωα θα μπορουσαν να ειναι παραπανω απο αυτο που ειναι. Ή , από την αναπόδη, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κια ο κάθε άνθρωπος είναι ακριβώς όπως θα μπορούσε να είναι. Αν μπορούσε να ήταν παραπάνω, θα ήταν παραπάνω (ταυτολογια)
FarCry Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Point proved βεβαια εδω μιλαμε για παιδια τα οποια και πληγωνονται απο ανθρωπους. εχει σημασια και η ηλικια στη διαφημιση
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Βεβαια αυτο το ρητο δεν ισχυει. Και τα ζωα θα μπορουσαν να ειναι παραπανω απο αυτο που ειναι. Ή , από την αναπόδη, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κια ο κάθε άνθρωπος είναι ακριβώς όπως θα μπορούσε να είναι. Αν μπορούσε να ήταν παραπάνω, θα ήταν παραπάνω (ταυτολογια) ε ναι,η γατα μου μια νομικη σχολη θα μπορουσε να την βγαλει βρε αδερφε.αλλα αντιθετως καθεται και κοιμαται ολη μερα κατω απο τον ηλιο.πεφ.
-nick- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ε ναι,η γατα μου μια νομικη σχολη θα μπορουσε να την βγαλει βρε αδερφε.αλλα αντιθετως καθεται και κοιμαται ολη μερα κατω απο τον ηλιο.πεφ. Αν αυτο καταλαβες, πασο
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 στα αγγλικα πως ειναι, δεν τον βρισκω; Lucifer Ovjec
hackerW32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 κατι δεν μου κολαει για το samsung u600.. το εχει ενα φιλος μου, αυτο το κηνιτο κοστιζει 40 ευρω, πως γινετε να εχει και οθονη αφης, και επισης πως δεν το εχει ανακαλιψει ο φιλος μου..
Dark_son20 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 κατι δεν μου κολαει για το samsung u600.. το εχει ενα φιλος μου, αυτο το κηνιτο κοστιζει 40 ευρω, πως γινετε να εχει και οθονη αφης, και επισης πως δεν το εχει ανακαλιψει ο φιλος μου.. τα 2 κουμπιά κάτω ακριβώς από την οθόνη είναι (και τα μαλακισμένα πατιούνται και με το αυτί )
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 συγνωμη αν εχει ξαναμπει , ισως το ειδα και καπου στο ινσομνια.... δεν ειμαι σιγουρος.... scientists found water on Mars !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις