μαφαλντα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μισογυνη Οποιος ερεθιζεται με τσοντες(λεσβιακες ή straight) ειναι μισογυνης? WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Link μαφαλντα σε βοηθαω λιγο με το ποσταρισμα,καθοτι το συγκεκριμενο σαιτ δεν υποστηριζει χοτλινκιν: υγ.και μολις ανακαλυψα αλλο ενα λογο γιατι το chrome ειναι γτπ μπροστα στον firefox.τεσπα. Οποιος ερεθιζεται με τσοντες(λεσβιακες ή straight) ειναι μισογυνης? WTF? τρολολολολολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Killik,ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 my pleasure. και μια πικ απο μια προχθεσινη ειδηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μισογυνη Θα ανησυχούσα εαν ΔΕΝ τον ερέθιζε το θέαμα, τώρα είναι οκ. Επίσης ποια από όλες τις φεμινιστριούλες θα μου πάρει μια πίπα; Α και επίσης θα καλλιστεία θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydro9 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Επίσης ποια από όλες τις φεμινιστριούλες θα μου πάρει μια πίπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 1η φωτο:παρ'τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 εσεις πως αναβετε με gay γυναικες δηλαδη? Δηλαδή το μεγαλύτερο κατορθωμά σας ως γυναίκες, είναι να κατορθώσετε να κάνετε ακριβώς τα ίδια με τους άντρες στην αντίστροφη μορφή. Δε λέω η μίμηση είναι μεγαλύτερη μορφή κολακείας άλλα οι σημερινές το έχετε χέσει το θέμα με αυτό. Προσπαθείτε απεγνωσμένα να γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλίφη για να αποδείξετε τί; Ότι η μαλακία στον εγκέφαλο είναι διαφυλετική; Από τον φαλλοκράτη στον κλειτοριδοκράτη; Κόφτε λίγο το sex 'n' the city, κάνει κακό,όπως έκανε στους άντρες το status και το Playboy. Πάντως αν ισχύει αυτό που λέω στην πρώτη προτασή μου, προσέχτε τι εύχεστε. Θα καταλήξετε σε μια κοινωνία που το αρσενικό θα είναι είδος προς εξαφάνιση και στην ηλικία των 30-40 που θα είστε στο ράφι θα ζητάτε απεγνωσμένα κάποιον αρσενικό άλλα θα αναρωτιέστε όπως οι σημερινές 40ρες το κλισέ "Που πήγαν οι άντρες κτλ". ΧΕΖΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ.ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinaki Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δηλαδή το μεγαλύτερο κατορθωμά σας ως γυναίκες, είναι να κατορθώσετε να κάνετε ακριβώς τα ίδια με τους άντρες στην αντίστροφη μορφή. Δε λέω η μίμηση είναι μεγαλύτερη μορφή κολακείας άλλα οι σημερινές το έχετε χέσει το θέμα με αυτό. Προσπαθείτε απεγνωσμένα να γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλίφη για να αποδείξετε τί; Ότι η μαλακία στον εγκέφαλο είναι διαφυλετική; Από τον φαλλοκράτη στον κλειτοριδοκράτη; Κόφτε λίγο το sex 'n' the city, κάνει κακό,όπως έκανε στους άντρες το status και το Playboy. Πάντως αν ισχύει αυτό που λέω στην πρώτη προτασή μου, προσέχτε τι εύχεστε. Θα καταλήξετε σε μια κοινωνία που το αρσενικό θα είναι είδος προς εξαφάνιση και στην ηλικία των 30-40 που θα είστε στο ράφι θα ζητάτε απεγνωσμένα κάποιον αρσενικό άλλα θα αναρωτιέστε όπως οι σημερινές 40ρες το κλισέ "Που πήγαν οι άντρες κτλ". ΧΕΖΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ.ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! τι λες μωρε κι εσυ? σαλεψες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 τι λες μωρε κι εσυ? σαλεψες? Όχι πιωμένος είμαι, και συνήθως λέω διαμάντια όταν πίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Όχι πιωμένος είμαι, και συνήθως λέω διαμάντια όταν πίνω. καλά τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις