Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ξέχασε την απόδειξη… στο ATM και απλά δείτε το υπολοιπό του!!!!! Το απίστευτο υπόλοιπο του λογαριασμού του Αν εσείς είχατε το υπόλοιπο του λογαριασμούπου είχε ο David Tepper όταν τράβηξε 400 δολάρια από το ATM, θα ξεχνούσατε την απόδειξη; Μάλλον όχι! Όμως ο τραπεζίτης David Tepper αφού έκανε ανάληψη 400 δολαρίων από το λογαριασμό του άφησε την απόδειξη, την οποία βρήκε προφανώς ο επόμενος πελάτης και τη διέρρευσε σε blogs στο διαδίκτυο. Όταν δημοσιεύθηκε πολλοί έψαξαν να βρουν ποιος είναι και ανακαλύψανε έναν πάμπλουτο τραπεζίτη, με πανάκριβο σπίτι στη Νέα υόρκη και εξοχικό στα Χάμπτονς. http://tsekouratoi.b.../07/atm_27.html ουτε με τους κωδικους στο San Andreas δεν ενιωθα ετσι.. :ρ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να επινοήσει μια τέτοια ιστορία από ένα ανώνυμο απόκομμα συναλλαγής ΑΤΜ, που ούτε τον αριθμό λογαριασμού δεν αναγράφει, για λόγους ασφαλείας φυσικά. Βγαίνουν συχνά στο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τοσο καιρο, το megusta σημενε like? Μe = εγω gusta = γουστάρω = Like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2011 από finch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 οτι πιο ακυρο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ms Katy Perry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Κάθε μέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 πόσο προβλεπόμενη είναι η φάτσα των ταξιτζίδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Κάθε μέρα.. καθε μερα βαζεις μποτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αυτό κατάλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αυτό κατάλαβες; τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Κάθε μέρα.. καθε βραδυ βγαζεις τα ματια σου; Ms Katy Perry αυτος ο κ..ς πρεπει να μπει σε μουσειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και τα φρύδια και τα νύχια.. Είμαι περίεργη από που το έβγαλες το συμπέρασμα. Κοιμάμαι αργά και το πρωί δεν θέλω να σηκωθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και τα φρύδια και τα νύχια.. Είμαι περίεργη από που το έβγαλες το συμπέρασμα. Κοιμάμαι αργά και το πρωί δεν θέλω να σηκωθώ. παρε μια γατα.να δεις για ποτε θα σηκωνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις