Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 όλα τα λεφτά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εγω αυτο που προσεξα οτι οσο εκανε την επιθεση η γκομενα και του πεταξε τον χυμο δεν σηκωθηκε κανεις να την σταματησει. οταν ομως την εριξε ο αλλος κατω,τοτε πανε να σηκωθουν ολοι.τι ιπποτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Χυμο του ριξε, οχι τουβλο. Εκτος και αν ειναι απο ζαχαρη ο τυπος, οποτε πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Χυμο του ριξε, οχι τουβλο. Εκτος και αν ειναι απο ζαχαρη ο τυπος, οποτε πασο. δεν ξερω για τον τυπο,αλλα η γκομενα πρεπει να ειναι σιγουρα αφου τρομαξανε μηπως λυωσει απο την μικρη τουμπα της πανω στο νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έχω πάθει διασειση από τέτοια τούμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εντάξει Killik, το καταλάβαμε. Θεωρείς πως οι γυναίκες απ' τη μία ζητούν ισότητα και απ' την άλλη ειδική μεταχείριση, αδίκως. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έχω πάθει διασειση από τέτοια τούμπα. Και ο KilliK, απλώς σε σένα δεν έμεινε κουσούρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έχω πάθει διασειση από τέτοια τούμπα. γιατι πεταξες και εσυ χυμο σε καποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πόσο troll εισαι,πόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 γιατι πεταξες και εσυ χυμο σε καποιον; Έχεις ενυδρίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εντάξει Killik, το καταλάβαμε. Θεωρείς πως οι γυναίκες απ' τη μία ζητούν ισότητα και απ' την άλλη ειδική μεταχείριση, αδίκως. :Ρ ε μα. βλεπεις την αντιδραση που γινεται στην πικ.και βλεπεις την αντιδραση που γινεται εδω. του πεταξε χυμο λεει ο αλλος.ε αμα ειναι να πεταω και εγω χυμους και να λεω οτι δεν τρεχει τιποτα,δεν ειναι επιθεση. θα με πιστεψουν και τα δικαστηρια. η ουσια ειναι οτι ανεξαρτητως το ειδος της επιθεσης,αν οι αλλοι ηταν σωστοι επρεπε να ειχαν αντιδρασει με την πρωτη επιθεση και να ηρεμουσανε τα πνευματα πριν ξεφυγει η κατασταση. αν μη τι αλλο θα γλυτωνε και η γκομενα την διασειση. but it's ok,he is a male,he can take it. Έχεις ενυδρίο; θα πρεπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 "Ε, άσε τώρα τι να εξηγώ." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 φανταζομαι καθαριζες το ενυδρειο,και γλυστρισες στην γλιτσα στο πατωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Να λήξει. Κίλικ, άκουσα ότι μια αδέξια σερβιτόρα στα Ανώγεια έριξε καφέ σε πελάτη, πετάξου και άσε το τρολάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις