hackerW32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 true storry, συμβενει καθε φορα.. -γιωργο απρε 20 ευρω -οχι , εχω.. βγενω απο την πορτα .. "why did i just say that?!?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 7 posts πιο πάνω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvaggis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ο τύπος εντωμεταξύ ακόμα και αν δεν τον χτυπούσε το αμάξι, πήγαινε καρφί για το κίτρινο παρκαρισμένο, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 οχι, αναμεσα θα πέρναγε. αλλαξε πορεία με το που πηρε χαμπαρι το αλλο αλλα τι να σωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Οι καθυστερημένοι ποδηλάτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Income distribution across the globe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 χαχαχαχ το εχει κανει και ο δικος μου σε μια γυτονισα, και λεει "χαχαχα μυρίζει οτι εχω περίοδο!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 χαχαχαχ το εχει κανει και ο δικος μου σε μια γυτονισα, και λεει "χαχαχα μυρίζει οτι εχω περίοδο!" Όλα σε σένα ρε είναι περίεργα. Οι γείτονες, τα γατιά σου, εσύ. Τι παίζει; Εξήγα. **Σορρυ για το οφφτοπικ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 γυτονισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παραλίγο να μην πετύχει τίποτα εν τω μεταξύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Όλα σε σένα ρε είναι περίεργα. Οι γείτονες, τα γατιά σου, εσύ. Τι παίζει; Εξήγα. **Σορρυ για το οφφτοπικ** δεν έχω γάτες. και ο κατασκευαστής της πολυκατοικίας που τον λένε πατζαρα , όταν μιλάει στο κινητό βγαίνει έξω.. και γίνετε κόκκινος είναι μια γιαγιούλα στο δίπλα διαμέρισμα(είναι διπλή η πολυκατοικία, 10 σπίτια 5οροφοι) χτυπάει την πόρτα στην μάνα μου για να πάει να την σκουπίσει,να της πάρει την πίεση,να της κάνει μασάζ,να της κόψει τα νύχια, και για να μου πει να χαμηλώσω την μουσική επειδή χοροπηδάνε τα μπιχλιμπίδια τις ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ. έχω δυο ντράμερ που βαράνε συνεχεία, παίζουν ντουέτο οι μαλ@κες(σε άλλο όροφο ο ένας σε άλλον ο άλλος) , τους ήρθε αστυνομία επειδή πάιζαν στις 3..το βράδυ.. και έχω την μάνα μου που είναι στο facebook αυτήν την στιγμή να μου λέει ότι ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ. από τις μιαμισι αυτό λέει. εδώ βαριέται να πάει να πάρει το τηλεκοντρόλ μόνη της,θα πάει να κλείσει τον γενικό? θες να συνεχίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δεν έχω γάτες. Ουπς, σορρυ, σε μπέρδεψα με τον nicoc89. θες να συνεχίσω? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δεν έχω γάτες. και ο κατασκευαστής της πολυκατοικίας που τον λένε πατζαρα , όταν μιλάει στο κινητό βγαίνει έξω.. και γίνετε κόκκινος είναι μια γιαγιούλα στο δίπλα διαμέρισμα(είναι διπλή η πολυκατοικία, 10 σπίτια 5οροφοι) χτυπάει την πόρτα στην μάνα μου για να πάει να την σκουπίσει,να της πάρει την πίεση,να της κάνει μασάζ,να της κόψει τα νύχια, και για να μου πει να χαμηλώσω την μουσική επειδή χοροπηδάνε τα μπιχλιμπίδια τις ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ. έχω δυο ντράμερ που βαράνε συνεχεία, παίζουν ντουέτο οι μαλ@κες(σε άλλο όροφο ο ένας σε άλλον ο άλλος) , τους ήρθε αστυνομία επειδή πάιζαν στις 3..το βράδυ.. και έχω την μάνα μου που είναι στο facebook αυτήν την στιγμή να μου λέει ότι ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ. από τις μιαμισι αυτό λέει. εδώ βαριέται να πάει να πάρει το τηλεκοντρόλ μόνη της,θα πάει να κλείσει τον γενικό? θες να συνεχίσω? 4 χρονών είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις