KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το gif εχει και συνεχεια ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! απο ποια ταινια της εινια;
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Υπέροχο πλασματάκι η Χάθαγουεϊ, την είχα κόψει από τότε που έπαιζε στο Get Real.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Link Η ταινια ειναι το Havoc. holy crap!! και την ειχα για σεμνη.
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 holy crap!! και την ειχα για σεμνη. me too, μετά από αυτό άλλαξα γνώμη...
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ας την βάλω και εδώ να κρασάρουν περισσότεροι υπολογιστές. The Hubble Ultra Deep Field, the most important photo ever taken The HackerW32's computer reports: Δεν κρασάρω που να βαράς το κώλο σου κάτω.
thief7710 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ΧΑχαχα! όχι τα τετράγωνα. Φαίνεται απ' το σημείο που υποτίθεται ότι έχει βγάλει το κεφάλι της, το οποίο είναι πολύ μπροστά απ ότι θα μπορούσε να φτάσει αν εσκυβε όρθια. Αν είναι γονατιστή (δεν φαίνεται απ'την φωτο που έχει ανεβάσει ο tr3quart1sta) τότε και πάλι, η δέσμη του νερού που διαγράφεται είναι πολύ ομοιόμορφη για να είναι φυσική, συν ότι... I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time. Το σημείο που σε προβληματίζει δεν είναι το σημείο απο το οποίο βγήκε το κεφάλι της αλλα το σημείο απο το οποίο βγήκε η άκρη των μαλλιών της!
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Το σημείο που σε προβληματίζει δεν είναι το σημείο απο το οποίο βγήκε το κεφάλι της αλλα το σημείο απο το οποίο βγήκε η άκρη των μαλλιών της! το λενε και cybershot αυτο που σας προβληματίζει.. εχεις φιλος μου στο facebook ίδια ακριβός φωτογραφία.
fr33DE Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Για explain λίγο περισσότερο το cybershot ρε hackerΏ μεγάλε insomniac (μου επιτρέπεις την προσφώνηση - Ώ μεγάλε insomniac - έτσι; ) WTF inside
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Για explain λίγο περισσότερο το cybershot ρε hackerΏ μεγάλε insomniac (μου επιτρέπεις την προσφώνηση - Ώ μεγάλε insomniac - έτσι; ) WTF inside Ότι πρέπει για να ποσταριστεί σε φόρουμ υστερικών φιλόζωων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις