hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλα αμα σου εχει μπει εσενα .. μου εχει ξαναμπει ενοειτε, δεν ειναι πρωτη φορα, αλλα ποτε δεν μου ειχε δημιουργήσει τοσο πονο! χακερω
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλα αμα σου εχει μπει εσενα .. μου εχει ξαναμπει ενοειτε, δεν ειναι πρωτη φορα, αλλα ποτε δεν μου ειχε δημιουργήσει τοσο πονο! To ωραιο ειναι πως πηγα κατευθειαν στην τελευταια σελιδα και δεν ειχα ιδεα για τι μιλατε...
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι καλα ,δεν ειχες ιδεα, ξερω που πήγε το μυαλό σου!
katergaris79 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλα αμα σου εχει μπει εσενα .. μου εχει ξαναμπει ενοειτε, δεν ειναι πρωτη φορα, αλλα ποτε δεν μου ειχε δημιουργήσει τοσο πονο! χακερω Γι' αυτό και το avatar?
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 χαχαχαχα ,οχι και καλα οτι ειμαι πειρατης, αλλα τωρα που το λες ..
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τώρα καταλαβαίνεις τους κινδυνους της ερωτικής κορύφωσης του ανδρός εις το πρόσωπον αυτής
fr33DE Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τα γράμματα λες; Ναι ρε ΧΑχαχα! όχι τα τετράγωνα. Φαίνεται απ' το σημείο που υποτίθεται ότι έχει βγάλει το κεφάλι της, το οποίο είναι πολύ μπροστά απ ότι θα μπορούσε να φτάσει αν εσκυβε όρθια. Αν είναι γονατιστή (δεν φαίνεται απ'την φωτο που έχει ανεβάσει ο tr3quart1sta) τότε και πάλι, η δέσμη του νερού που διαγράφεται είναι πολύ ομοιόμορφη για να είναι φυσική, συν ότι... I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time.
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ΧΑχαχα! όχι τα τετράγωνα. Φαίνεται απ' το σημείο που υποτίθεται ότι έχει βγάλει το κεφάλι της, το οποίο είναι πολύ μπροστά απ ότι θα μπορούσε να φτάσει αν εσκυβε όρθια. Αν είναι γονατιστή (δεν φαίνεται απ'την φωτο που έχει ανεβάσει ο tr3quart1sta) τότε και πάλι, η δέσμη του νερού που διαγράφεται είναι πολύ ομοιόμορφη για να είναι φυσική, συν ότι... I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time. photoshop? δε νομιζω....
flik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δεν το κατέχω τόσο το photoshop για να ξεχωρίζω pixels αν είναι πειραγμένα ή όχι, πάντως η ομοιομορφία στη τροχιά δικαιολογείται αν είναι φυσική. Επειδή είναι φυσική, το παράλογο θα ήταν να μην είναι ομοιόμορφη.
fr33DE Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οι φωτογραφίες με τον μπάτσο, απλά σκοτώνουν :lol: Δεν το κατέχω τόσο το photoshop για να ξεχωρίζω pixels αν είναι πειραγμένα ή όχι, πάντως η ομοιομορφία στη τροχιά δικαιολογείται αν είναι φυσική. Επειδή είναι φυσική, το παράλογο θα ήταν να μην είναι ομοιόμορφη. Μπορεί να είναι και φυσική οκ, no big deal Ρε τρελέ, αυτό με τα pixels που έγραψα είναι απο meme, δεν έχω ιδέα απο photoshop
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 πείτε καμία ιδέα να φτιάξω τίποτα άλλο με τον μπάτσο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις