viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://www.aaanythin...esome-products/ πουλλες φωτος. τα ποτηρια μετρανε παρα πολυ...
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) μια πρώην μου είχε αλλεργική αντίδραση στο σπέρμα μου offtopic: ρε hacker είπες κάπου ότι η μάνα σου μετέφερε το μαγαζί νομίζω. και είδα ενα νέο στο δρόμο προς την δουλειά που είναι το μαγαζί? όχι tpt άμα είναι από τα κοντινά να κανεις insomnia discount για Γρηγορίου Λαμπράκη λες? -------------- χαχαααχαχα εχω δει παιδί μες στο μάθημα να σηκώνετε , να πηγαίνει όσο πιο μακριά γίνετε από το καλάθι και να πετάει ένα χαρτάκι.. έτσι επιδι του την βάρεσε.. και από κάτω χειροκρότημα χχαχαχαχα το εχω κανει άπειρες φορές αυτο.. μετά με κοιτάνε οι φίλοι μου.. και γελάνε ξανά.. έχω πετάξει σαΐτα στα gοodies σε μια παρέα, εγώ σοβαρός(poker face) και οι άλλοι δυο που ήταν μαζί μου είχανε πνίγει στα γέλια!(από χαρτί που σου βάζουν στο δίσκο ήταν φτιαγμένη.. πολύ μεγάλη είχε βγει) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2011 από hackerW32
FarCry Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 lol κάτι μου θυμίζει ο τύπος..έλληνας είναι? μοιάζει μ'έναν συμφοιτητή στη ασοεε :-D ναι ελληνας ειναι. στο οικονομικο σπουδαζει τον ξερεις βρε κουφαλα? :mrgreen: εχω τρελλες ιστοριες για την παρτυ του ασε
fr33DE Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 -------- Link_1 Link_2 Link_3 -------- Magnifique !!! Link Link
apd453 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Magnifique !!! Link Link Όταν βλέπω κάτι τέτοια κωλιά μου βγαίνει σε τσατίλα.
poscaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Όταν βλέπω κάτι τέτοια κωλιά μου βγαίνει σε τσατίλα. κι εμενα. πως εξηγείται;;
pournaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Όταν βλέπω κάτι τέτοια κωλιά μου βγαίνει σε τσατίλα. κι εμενα. πως εξηγείται;; Ειναι γιατι μπαινεις στην παροιμια "αλλος γ@μει τα φιδια, κι εμεις ουτε τις σαυρες"
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 κι εμενα. πως εξηγείται;; Ειναι επειδη δεν το πηδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις