Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 για STD κοιταξες; λεω τωρα εγω.. λόγο ενός προβληματικού οργανου περνάω full εξετάσεις κάθε εξάμηνο και απλές αιματολογικές κάθε τρίμηνο. οπότε είμαι εντελώς ελεγχόμενος
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τι να σου πω...έχουμε χωρίσει 7 χρόνια πια... αν έχει βγάλει κάτι εγώ πάντως δεν το έχω her problem aaa ναι και γω έχω μια φοβερή αλλεργία: σε ότι μέταλλο/κράμα πιάνω για πρώτη φορα! πρήζονται τα χερια μου ελεεινά... ο γιατρός κάπως το είχε συνδέσει με τα υπόλοιπα κουσούρια μου και είχε πει ότι απλά την επόμενη φορά δεν το παθαίνω γιατί έχω αντισώματα...αν και λίγο κουλό μου ακούγεται ο συσχετισμός αντισώματα/δέρμα...αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 -------- Link_1 Link_2 Link_3 -------- δεν ανοιγει το πρωτο λινκ. η κοπελια εχει ονομα;
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 -------- Link_1 Link_2 Link_3 -------- Παίδες για να τελειώνουμε με τις σεξυ φωτό και τέτοια. Αν δεν κάνουν city tour μην ποστάρετε
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φαντασμα ακριβως πανω απο το ειδωλο του κεφαλιου της αριστερα.
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Έχει ενα φάντασμα στο καθρέφτη. Ναι αυτο το παρατηρησα, αλλα το βρηκα ψιλοαδιαφορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις