FarCry Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αυτο ειναι δικο μου απο μια καμενη φωτο που βρηκα στο facebook
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Απο Freddos. Μιλάμε τρελό Win, παγάκια κοκα κολας
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 σορρυ αλλα η ιδεα δεν εινα και τοσο καλη για τον απλουστατο λογο οτι η παγωμενη κοκα-κολα χανει το ανθρακικο αεριο της και γινεται τελειως γλυκια. βαλε ενα ποτηρακι με κοκα-κολα στην καταψυξη,αστο να παγωσει τελειως,βγαλτο και αστο να ξεπαγωσει,μετα πιεστο και πες μου αν εχει την ιδια γευση με μια κρυα κοκα-κολα. στο λεω διοτι το παραπανω τοχω κανει αρκετες φορες.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δίκιο έχεις σε αυτό αλλά η λογική πάει στο ότι λιγότερο θα σου χαλάει τη γεύση του αναψυκτικού σου παγκάκια ίδιας γεύσεις αλλά χωρίς ανθρακικό παρά παγκάκια νερού χωρίς γεύση και χωρίς ανθρακικό
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μπορει. εγω αυτο που κανω ειναι να γεμιζω το μισο απο ενα μεγαλο ποτηρι με κοκα-κολα,την βαζω στην καταψυξη να παγωσει τελειως και μετα απλως βαζω κρυα κοκα-κολα στο αλλο μισο ποτηρι οποτε θελω να πιω. οταν τελειωσω ξαναβαζω το ποτηρι παλι στην καταξυψη κοκ.με αυτον τον τροπο αργει παρα πολυ να λιωσει η παγωμενη κοκα-κολα στο κατω μισο μερος του ποτηριου ενω παραλληλα κρυωνει την υπολοιπη κοκα-κολα που βαζεις.
skipperas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αυτο ειναι δικο μου απο μια καμενη φωτο που βρηκα στο facebook lol κάτι μου θυμίζει ο τύπος..έλληνας είναι? μοιάζει μ'έναν συμφοιτητή στη ασοεε :-D
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://aurorahunters.com/?page_id=88 Έχω να δω αστέρι στον ουρανό...
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Γιατί ποιο λόγο bitch, δεν γκατάλαβα ναούμε
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 μολις συνειδητοποιησα οτι οι τυποι ειναι απο διαφορετικες φωτος.χαλασε το εφε για μενα τωρα. η Sasha Gray ειναι η κοπελα;
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 πω πω πω απαιτησεις που εχετε. Γιατί ποιο λόγο bitch, δεν γκατάλαβα ναούμε στα χενται ειναι κλασσικα κατι καμαλαρια/χταποδια που στις ακρες τον πλοκαμιων τους εχουν πεη και συνουσιαζονται ετσι με γκομενες. καμενο εντελως το ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις