phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δε χρειάζεται να φωνασκείς και να λανθάνεις παράλληλα.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παρτην και σε πιο καλη να μην ξεχωριζει, δεν ξερω τελικα αν ειναι fake η οχι... αλληθινη ειναι,εκτος και αν το ταμπουρλο πεφτει απο μονο του... Επισης καποιος με photoshop γνωσεις αν μπορει να τον βαλει να κανει την ζειμπεκια σε καμια πικ με ζειμπεκικο χορο..
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 βρε μπας και ο χοντρος της Valve σχεδιασε τους Combine στρατιωτες πανω στα ελληνικα ΜΑΤ;
poscaman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αλληθινη ειναι,εκτος και αν το ταμπουρλο πεφτει απο μονο του... Επισης καποιος με photoshop γνωσεις αν μπορει να τον βαλει να κανει την ζειμπεκια σε καμια πικ με ζειμπεκικο χορο.. και αυτή πάντως θα μπορούσε να είναι. ειδικά όταν έχω δει την πρώτη fake, μου είναι πολύ εύκολο να εξηγήσω πως γίνεται να ειναι κι αυτή. Τεσπα, λίγη σημασία έχει...
παπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αλληθινη ειναι,εκτος και αν το ταμπουρλο πεφτει απο μονο του... Επισης καποιος με photoshop γνωσεις αν μπορει να τον βαλει να κανει την ζειμπεκια σε καμια πικ με ζειμπεκικο χορο.. Εχεις δει κανα ΜΑΤατζι στο μεγεθος του Κουγια;
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εχεις δει κανα ΜΑΤατζι στο μεγεθος του Κουγια; ισως
Tmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εχεις δει κανα ΜΑΤατζι στο μεγεθος του Κουγια; Αυτο με το προαπαιτούμενο ύψος των Ματατζήδων δεν ισχύει και το ξέρω από πρώτο χερι.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αλληθινη ειναι,εκτος και αν το ταμπουρλο πεφτει απο μονο του... Επισης καποιος με photoshop γνωσεις αν μπορει να τον βαλει να κανει την ζειμπεκια σε καμια πικ με ζειμπεκικο χορο.. θα παρει λιγη ωρα αυτο που λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις