evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ανοητη η απαντηση ενω η ερωτηση θριβει εξυπναδας ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ανοητη η απαντηση Και που βρίσκεται η εξυπνάδα στην "ερώτηση"; Το ίδιο ανόητα είναι και τα δύο. Και δεδομένου ότι η απάντηση είναι ειρωνική, είναι το μόνο μη ανόητο.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ενω η ερωτηση θριβει εξυπναδας ε; ο πρωτος προσπαθει να περασει μια λογικη ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος ο δευτερος ειναι τρολ
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ο πρωτος προσπαθει να περασει μια λογικη ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος ο δευτερος ειναι τρολ η λογικη που προσπαθει να περασει ειναι η επαγωγικη μεθοδος γνωστη σε οσους ξερουν λιγα μαθηματικα οπως επισης ειναι γνωστο οτι δεν ειναι παντα αλανθαστη μεθοδος αποδειξης μιας προτασης. Αυτο ακριβως συμβαινει κι εδω και καταληγει σε λαθος συμπερασμα ,προφανως, εξου και το τρολαρισμα που του αξιζει γτ το παιζει εξυπνακιας.
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ο πρωτος προσπαθει να περασει μια λογικη ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος ο δευτερος ειναι τρολ έχεις σκεφτεί πως είναι το παχύ σου έντερο? στην κυριολεξία γεμάτο sk@ta.....
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 είναι εικόνα ,βρες τα fail? εχω μπερδευτεί, τι φύλο είναι? η δεν είναι?
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 είναι εικόνα ,βρες τα fail? εχω μπερδευτεί, τι φύλο είναι? η δεν είναι? αγορι ειναι προφανως!
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 η λογικη που προσπαθει να περασει ειναι η επαγωγικη μεθοδος γνωστη σε οσους ξερουν λιγα μαθηματικα οπως επισης ειναι γνωστο οτι δεν ειναι παντα αλανθαστη μεθοδος αποδειξης μιας προτασης. Αυτο ακριβως συμβαινει κι εδω και καταληγει σε λαθος συμπερασμα ,προφανως, εξου και το τρολαρισμα που του αξιζει γτ το παιζει εξυπνακιας. ευχαριστω για το σχολιο σου για τα μαθηματικα μου ανοιγεις εναν καινουργιο κοσμο (no harm feelings) ισως το καταλαβα λαθος, βασικα νομιζα οτι κοροιδευει τα πιστευω του αλλου και οχι τη λογικη αν και το χρησιμοποιησα σαν επιχειρημα δεν εννοουσα αυτο. τεσ πα
SlimData Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ενω η ερωτηση θριβει εξυπναδας ε; τι ακριβώς κάνει η ερώτηση...?
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πέραν των ασήμαντων κοσμολογικών θεμάτων, ξέρει κανείς προσωπικά κανένα θηλυκό με αλφισμό;
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πέραν των ασήμαντων κοσμολογικών θεμάτων, ξέρει κανείς προσωπικά κανένα θηλυκό με αλφισμό; θα ηθελα να μαθω το λογο ενδιαφεροντος σου αν δεν σε πειραζει
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω κάτι παλιά απωθημένα. Ήθελα να δοκιμάσω σεξ με albino την ώρα που κοιμόταν.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω κάτι παλιά απωθημένα. Ήθελα να δοκιμάσω σεξ με albino την ώρα που κοιμόταν. nc επειδη δεν θα το βρεις ευκολα αυτο που ψαχνεις θα σου προτεινα να στραφεις σε οτι αλλο κυκλοφορει και που θα παει θα ερθει και η σειρα του. Με γιαπωνεζα πχ http://nachalooman.files.wordpress.com/2010/07/albino-black-woman.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις