apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά, αν σας πω πως η πρώτη κοπελιά (στο καθρέφτη) είναι από Ελλάδα (μένει, δεν είναι Ελληνίδα) και την ξέρω κιόλας!!!!!..... Είναι 95% σίγουρο. Ψάχνω τόση ώρα να βρω το τηλ. του έτσι για να το επιβεβαιώσω και δε ΔΕ ΤΟ ΒΡΊΣΚΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK για να το επιβεβαιώσω από εκεί. Ένας άλλος που τη ξέρει ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ. Δε ξέρω τι να κάνω. HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............... Μέχρι τη Δευτέρα τη βγάζω δε τη βγάζω.
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τι να την κανεις την σαμπρελα ρε Η παρατήρηση αυτή είναι το 5% γιατί όταν τη γνώρισα ήταν σούστα. Πάχυνε? Τι διάολο? Θα γεννήσω έτσι και δε μάθω. Το μόνο που ξέρω είναι το που μένει και το μικρό της όνομα. Υπάρχει τρόπος στο facebook να κάνω κάτι σαν σύνθετη αναζήτηση?
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://bohater2planu.pl/?strona=4 here you go pal. κάπου στην μέση, πάνω από την φώτο έχει ένα εικονίδιο , εκεί της στέλνεις μήνυμα (πρέπει να γραφτείς πρώτα, και κανε ένα translate την σελίδα αυτή..)
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://bohater2planu.pl/?strona=4 here you go pal. κάπου στην μέση, πάνω από την φώτο έχει ένα εικονίδιο , εκεί της στέλνεις μήνυμα (πρέπει να γραφτείς πρώτα, και κανε ένα translate την σελίδα αυτή..) Τι φάση αυτό το site? Δε μπορώ να καταλάβω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: α)Ένα τεράστιο ευχαριστώ χάκερ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή μου να γίνεις φίλος μου στο insomnia (μου έδωσες 1 χρόνο ζωής+). β)Δευτέρα έχει να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ. Έχω ήδη στείλει το link στο κουμπάρο. Παιδιά εγώ χαιρετώ πάω ξαλαφρωμένος για μπάνιο Χαλκιδική.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ρε συ gang πότε ειπώθηκε το quote της υπογρφής σου?
gang Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 χαχαχαχααχαα κάποια φάση όταν ήσουν μέσα . Τα ΄σπειρε... εδώ
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 νομιζω αυτο πρεπει να φυγει forward σε ολες τις mailing lists της σχολης μου. :lol: soooooooooooo true
demessakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 2 projects, που πιθανότατα, να μπουν στην καθημερινότητά μας, σε λίγο καιρό: Infinite USB (πηγή) Switch Plug (πηγή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις