evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Απ' την Αργεντινή ήταν. Keyra Augustina. απο κωλο λεει απο φατσα ομως....
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι φάση είναι ο κώλος σου, αλλά από φάτσα σε έχει στεγνά.
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι φάση είναι ο κώλος σου, αλλά από φάτσα σε έχει στεγνά. επισης δεν ποζαρω στο μαξιμ. ποτε συγκρινα τον εαυτο μου με αυτη και δεν το θυμαμαι; απλα υπαρχουν καλυτερες φατσικα.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Απ' την Αργεντινή ήταν. Keyra Augustina. αρχοντας.θενξ. ρε σε μουσειο λεμε.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω γουσταρω φουλ(εστω, αρκετα) τη φατσα της παντως
status Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 απο κωλο λεει απο φατσα ομως.... Nαι ίσα που φαίνεται, τι λες ΡΕ μια χαρά είναι η κοπέλα, επίσης 6 χρόνια μετά έχει ανέβει σε κλίμακα καυλότητας, ωρίμασε σαν καλό κρασί .. ..όχι σαν γάλα όπως μερικές μερικές!
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 επισης δεν ποζαρω στο μαξιμ. ποτε συγκρινα τον εαυτο μου με αυτη και δεν το θυμαμαι; απλα υπαρχουν καλυτερες φατσικα. Πάντα υπάρχουν καλύτερες φατσικά. Ας μη θυμηθώ τότε που προσπαθούσες να βρεις ψεγάδι στην Megan κωλοφάκην Fox. Και αυτή αγαπητή Εύα είναι η διαφορά της μέσης γκόμενας από τον μέσο άνδρα. Ο μέσος άνδρας θα παραδεχτεί το προσόν του απέναντι και θα τονίσει τα δικά του, η μέση γκόμενα θα ψάξει να βρει το ψεγάδι της απέναντι.
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Nαι ίσα που φαίνεται, τι λες ΡΕ μια χαρά είναι η κοπέλα, επίσης 6 χρόνια μετά έχει ανέβει σε κλίμακα καυλότητας, ωρίμασε σαν καλό κρασί .. ..όχι σαν γάλα όπως μερικές μερικές! Γιατί υπάρχει τίποτα πρόσφατο? Όλες αυτες που κυκλοφορούν είναι αρχαίες...
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πάντα υπάρχουν καλύτερες φατσικά. Ας μη θυμηθώ τότε που προσπαθούσες να βρεις ψεγάδι στην Megan κωλοφάκην Fox. Και αυτή αγαπητή Εύα είναι η διαφορά της μέσης γκόμενας από τον μέσο άνδρα. Ο μέσος άνδρας θα παραδεχτεί το προσόν του απέναντι και θα τονίσει τα δικά του, η μέση γκόμενα θα ψάξει να βρει το ψεγάδι της απέναντι. ειναι σκληρος ο ανταγωνισμος οπως και να το κανεις. αμα οι γυναικες κοιταγαν τοσο την εμφανιση οσο την κοιταν οι αντρες τοτε θα ειχε εκλειψει το ανθρωπινο ειδος.
sugata Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ειναι σκληρος ο ανταγωνισμος οπως και να το κανεις. αμα οι γυναικες κοιταγαν τοσο την εμφανιση οσο την κοιταν οι αντρες τοτε θα ειχε εκλειψει το ανθρωπινο ειδος. Ναι γαμώ τον εσωτερικό μας κόσμο.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τώρα βέβαια μιλάει ο σουγκάτα που 'ναι μοντέλος, αλλά τέλος πάντων.
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι γαμώ τον εσωτερικό μας κόσμο. ποιος μιλησε για εσωτερικο κοσμο;
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ειναι σκληρος ο ανταγωνισμος οπως και να το κανεις. αμα οι γυναικες κοιταγαν τοσο την εμφανιση οσο την κοιταν οι αντρες τοτε θα ειχε εκλειψει το ανθρωπινο ειδος. ε βεβαια οι γυναικες κοιτανε πιο πολυ το πορτοφολι και το social status του αντρα. ειπαμε ειναι απο χρυσαφι και αξιζει το καλυτερο.
sugata Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ποιος μιλησε για εσωτερικο κοσμο; Έστω τον εσωτερικό κόσμο του τζιν μωρή λυσσάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις