UpToDate_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δεν μπαίνω στο κόπο να το διαβάσω καν! :Ρ _ http://www.fridge.gr/ks/3068/past-in-present-photographs/?utm_source=owly&utm_medium=social&utm_campaign=hootsuite-gen
Konsul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 δεν είναι τελείως pointless. Μπορείς ας πούμε να καταλάβεις ότι έρχεται ασθενοφόρο.
poscaman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 έχω την εντύπωση ότι τα ασθενοφόρα στη μουρη το γράφουν backwards για να το διαβάσεις σωστά από τον κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γιατί όταν το βλέπεις να σου έρχεται βολίδα από πίσω με τη σειρήνα και το φάρο αναμμένα, πρέπει να διαβάσεις τη λέξη για να καταλάβεις τι παίζει.
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 εγώ το διάβαζα κανονικά, μόνο στις 2-3 μεγάλες λέξεις συλλάβισα.. και δεν χρησιμεύει πουθενά? εγώ μόνο σε ένα σημείο(λολ είχα βάλει πρώτα το "ει" και μετά το "η") μπορώ να πω, για κωδικοποιημένα σκονάκια.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τι λέτε μωρέ, κανονικά είναι γραμμένο. Άλλαξε η εικόνα;
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τι λέτε μωρέ, κανονικά είναι γραμμένο. Άλλαξε η εικόνα; Το πιο πιθανο ειναι να αλλαζει. Μια την ειδα αναποδα, μια κανονικα, μετα παλι αναποδα και τωρα παλι κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 έχω την εντύπωση ότι τα ασθενοφόρα στη μουρη το γράφουν backwards για να το διαβάσεις σωστά από τον κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου... Ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά μόλις πριν έναν χρόνο το συνειδητοποίησα αυτό.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Το πιο πιθανο ειναι να αλλαζει. Μια την ειδα αναποδα, μια κανονικα, μετα παλι αναποδα και τωρα παλι κανονικα. μάλλον μια βλέπεις το ποστ του farcry, μια του alexzzz
firewalker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 αλλά όλοι εσείς που σας τη σπάνε οι Apple fans και έχετε γίνει εξαιτίας τους Apple haters, τους έχετε ξεπεράσει. Ειδικά μέσα στο insomnia, κυριαρχείτε σε προκατάληψη σε σχέση με τους Apple fans (που έχουν καταντήσει λιγότερο σπαστικοί εξαιτίας σας). http://www.cracked.com/article_18916_5-reasons-why-anticonformity-worse-than-conformity.html Πιο πολύ γι' αυτό απαντάω, παρά γιατί "τρελαίνομαι" για το iPad. Ούτε Apple Fan είμαι ούτε hater ούτε τίποτε από τα παραπάνω. Ένας ταπεινός μηχανικός είμαι που ενίοτε γελάω με τις επιλογές άλλων συναδέρφων (π.χ. signal reception and handling στο iPhone 4, iTab) και άλλοτε τους εκθειάζω (Mac Book Pro που το θεωρώ φοβερό εργαλείο). Είναι γεγονός πως σαν μηχανικό οι περισσότερες επιλογές τις Apple και αντιδράσεις του κόσμου με προβληματίζουν και μου προκαλούν μία ευθυμία.
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ούτε Apple Fan είμαι ούτε hater ούτε τίποτε από τα παραπάνω. Ένας ταπεινός μηχανικός είμαι που ενίοτε γελάω με τις επιλογές άλλων συναδέρφων (π.χ. signal reception and handling στο iPhone 4, iTab) και άλλοτε τους εκθειάζω (Mac Book Pro που το θεωρώ φοβερό εργαλείο). Είναι γεγονός πως σαν μηχανικό οι περισσότερες επιλογές τις Apple και αντιδράσεις του κόσμου με προβληματίζουν και μου προκαλούν μία ευθυμία. εχεις κάνα λινκ? δεν βλεπω να το πουλάνε πουθενά
Προτεινόμενες αναρτήσεις