De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Julianne Mοοre gοddamn it :Ρ Cristina Hendricks. Υπερβολικά πληθωρική αλλά ποτέ δεν είναι κάτι too much με τις κοκκινομάλες. Και άλλες πολλές που βαριέμαι να γράφω.
vocals_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Α δεν είμαι ο μόνος που χει βίτσιο με κοκκινομάλλες ε; ;ρ Και η Kate Walsh με κόκκινο μαλλί, πω. Εννοείται και πόσες άλλες. Επίσης είναι και γαμώ τις εποχές για να 'σαι μαθητής/φοιτητής. Έχω παρατηρήσει ότι το 80% των κοπελιών τα βάφει κόκκινα. \m/
frenzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Επίσης πολύ κλισέ αυτό με τις φακίδες. Κι αυτό με τους ωραίους κώλους κλισέ είναι. Αλλά δεν στοχεύω σε πρωτοτυπία.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Άμα τα βάφει κόκκινα δεν είναι κοκκινομάλλα. Εκτός λίγων εξαιρέσεων θα μοιάζει με σφουγγαρίστρα. Η κοκκινομάλλα η σωστή έχει πύρινα πορτοκαλί μαλλιά και βλέμα που πετάει σπίθες. Κανα δυο φακίδες θυμήζοντας βόρεια καταγωγή, δεν βλάπτουν στο φλογερό της πρόσωπο.
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Gabrielle την λενε, γνωστη και ως ariel (ξερετε που) -------------- ποοο γραφω redheads στο google images και βγαζει ολο τσοντες
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Άμα τα βάφει κόκκινα δεν είναι κοκκινομάλλα. Εκτός λίγων εξαιρέσεων θα μοιάζει με σφουγγαρίστρα. Η κοκκινομάλλα η σωστή έχει πύρινα πορτοκαλί μαλλιά και βλέμα που πετάει σπίθες. Κανα δυο φακίδες θυμήζοντας βόρεια καταγωγή, δεν βλάπτουν στο φλογερό της πρόσωπο. Συμφωνώ απόλυτα αν και σε κοπέλες που έχουν ανοικτή επιδερμίδα και γλυκά χαρακτηριστικά τους πάει πολύ το κόκκινο ακόμα κι ας μην είναι το "πορτοκαλί" το πύρινο όπως λες. Αλλά ναι, το οριτζινάλε είναι το πιο ωραίο. Και ναι συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι είναι η καταλληλότερη περίοδος να είσαι φοιτητής λόγω των κοκκινομαλλουσών. Μακράν καλύτερο της ΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ξανθιάς λες και είσαι στη Σουηδία στον καιρό μου. Μόνο που οι ξανθές ήταν λίγο λάτιν με κίτρινο αντί για ξανθό,σαν γύφτισσες. ΕΜΕΤΟΣ. Ή αντίστοιχες με πουτανέ ξανθό,ούλα μέχρι το σαγόνι και προφορά βλάχας από την Αμφισσα. Αλλά τι να πείς ένα τεράστιο μέρος ελληναράδων την βρίσκει με τις ιμμιτασιόν κακής ποιότητος ξανθές. Κι αν το διαβάζει κάποια ξανθιά της παραπάνω κατηγορίας και το βρίσκει προσβλητικό, στα soaked μου!
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Λεγονται και Gingers: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_hair
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Χακερ γούιν32 σταμάτα επιτέλους. Μπορούμε να ψάξουμε για τσόντες κ μόνοι μας . Eπίσης ενδιαφέρον: http://science.howstuffworks.com/environmental/life/genetic/redhead-extinction.htm Λοιπόν όσοι μπορείτε στο event στην Ιρλανδία και γαμάτε ασταμάτητα. Δε πρέπει να χαθεί το γονίδιο.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μελαχρινάκια ρε FTW Καλες είναι ρε μαν αλλά έχουμε συνηθίσει. Λεμε για καμια αλλαγή.Χορτάσαμε, άσε που η συγκεκριμένη έχει και το ίδιο χρώμα ματιών με μένα κι έχω ένα θέμα. Βαρεμάρα.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βαρεμάρα η Ολίβια ρε death lord; Είσαι καλά; ;ρ Όχι ρε απλά γενικότερα οι μελαχροινές δε μου κάθονται καλά στο στομάχι τον τελευταίο καιρό, γι αυτό. Τίποτα προσωπικό με την κυρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις