Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες όμορφες εικόνες σαν να λείπει κάτι απ' τον τίτλο http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-13664429
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 σαν να λείπει κάτι απ' τον τίτλο http://www.bbc.co.uk...merica-13664429 το ενδιαφερουσες δεν σε καλιπτει?
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 έτσι κι έτσι. νομίζω ότι ο τίτλος μπορεί να επηρεάζει και το περιεχόμενο
frenzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 13Κ ποστ εικόνες, το μόνο που επηρεάζει το περιεχόμενο είναι οι ψυχαναγκασμοί.
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ο υπουλος ο σκυλος να ουμε, αυτος με την καρεκλα, δεν με ταιζεις ε? ε να λοιπον αρπατη
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 --------------- Δεν είσαι δυσλεκτικός, ανορθόγραφος είσαι:Ρ
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οχι ειμαι, το εχω ξαναπει.. στην αλλη λεξη ηθελα να βαλω η στο τελος.. και ομος εβαλα ι.. το ιδιο και στις εκθεσεις, μια λεξη αν την εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες την πρωτη θα ειναι λαθος και τις επομενες σωστη.. μου το ειχε πει και η δασκαλα στο δημοτικο, μου το εχει πει και η καθηγητρια (και εδω το γη με γιωτα το εβαλα μολις τωρα, δεν παει να πει οτι δεν ξερω οτι μπενει ητα..) του lower.. ευτυχως δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο, υπαρχουν αλλοι, χειρότεροι , πολυ χειρότεροι απο εμενα ------------
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οχι ειμαι, το εχω ξαναπει.. στην αλλη λεξη ηθελα να βαλω η στο τελος.. και ομος εβαλα ι.. το ιδιο και στις εκθεσεις, μια λεξη αν την εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες την πρωτη θα ειναι λαθος και τις επομενες σωστη.. μου το ειχε πει και η δασκαλα στο δημοτικο, μου το εχει πει και η καθηγητρια (και εδω το γη με γιωτα το εβαλα μολις τωρα, δεν παει να πει οτι δεν ξερω οτι μπενει ητα..) του lower.. ευτυχως δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο, υπαρχουν αλλοι, χειρότεροι , πολυ χειρότεροι απο εμενα Screenshot or didn't happen
Προτεινόμενες αναρτήσεις