washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 πφφφφ δε φαινεταιιιιιιιιιιι...στο χαρτι στο παρμπριζ λεει ''βρε κουφαλογο,ο συναγερμος σου χτυπαει απο τις 4.20''] ...μη στεναχωρεύεσαι... Αρκεί να κλικάρεις στην πικ και θα την δεις σε φουλ σάιζ. Κατά τ' άλλα, προτίπ : Κλίκαρε, όταν ανοίξει ΞΑΝΑ-κλίκαρε, αντίγραψε τη διεύθυνση, πάτα αυτό το κουμπάκι, και βάλε τη διεύθυνση εκεί.
eu@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ...μη στεναχωρεύεσαι...Αρκεί να κλικάρεις στην πικ και θα την δεις σε φουλ σάιζ. Κατά τ' άλλα, προτίπ : Κλίκαρε, όταν ανοίξει ΞΑΝΑ-κλίκαρε, αντίγραψε τη διεύθυνση, πάτα αυτό το κουμπάκι, και βάλε τη διεύθυνση εκεί. ναι σωστα.το σκεφτηκα επειτα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:01 ----------
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Η τελευταία είναι από τη διαφήμιση του περιοδικού Large, με υπότιτλο "For people who think bigger than they are" Πηγή: http://www.snopes.com/photos/medical/klaner.asp
pournaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Παντως για την πρωτη ειμαι στο 90% (δε βλεπω και αυτου του ειδους τα κιν σχεδια, αν βεβαια εχει καμμια σχεση).
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Παντως για την πρωτη ειμαι στο 90% (δε βλεπω και αυτου του ειδους τα κιν σχεδια, αν βεβαια εχει καμμια σχεση). Δεν ειναι κινουμενα σχεδια...παιδεραστια...ισως να μαι και γω λα8ος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δεν ειναι κινουμενα σχεδια...παιδεραστια...ισως να μαι και γω λα8ος... yeap, its pedobear!
slipknot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Η τελευταία είναι από τη διαφήμιση του περιοδικού Large, με υπότιτλο "For people who think bigger than they are" Πηγή: http://www.snopes.com/photos/medical/klaner.asp Καλή φάση, δεν το ήξερα.
evabb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Παντως για την πρωτη ειμαι στο 90% (δε βλεπω και αυτου του ειδους τα κιν σχεδια, αν βεβαια εχει καμμια σχεση). εγω παντως ημουν στο 5% που γελαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις