Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τυχαίο? δε νομίζω! χαχχαχα Photoshop φυσικά. But still funny!
humoraddict Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Photoshop φυσικά. But still funny! λες? μπορεί... τέτοια απόλυτη ομοιότης.. αν και τις έχω ικανές τις κυρίες να ράφτηκαν βάσει του cartoon. χαχα
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 λες? μπορεί... τέτοια απόλυτη ομοιότης.. αν και τις έχω ικανές τις κυρίες να ράφτηκαν βάσει του cartoon. χαχα δεν ειναι photoshop
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 δεν ειναι photoshop Βασικά ναι, είναι... Οι δίδυμες είναι re-colored για να ταιριάξουν με της αληθινές, και κάτι αλλάξανε στο πριγκηπικό ζεύγος... Απλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς, το διάβαζα το πρωί στο φβ, υπήρχε και λινκ για τα κανονικά καρτοούν και τα είδα. Δεν το βρίσκω τώρα όμως. Όπως και να χει, είναι αστείο
FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Βασικά ναι, είναι... Οι δίδυμες είναι re-colored για να ταιριάξουν με της αληθινές, και κάτι αλλάξανε στο πριγκηπικό ζεύγος... Απλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς, το διάβαζα το πρωί στο φβ, υπήρχε και λινκ για τα κανονικά καρτοούν και τα είδα. Δεν το βρίσκω τώρα όμως. Όπως και να χει, είναι αστείο σιγουρα photoshop στο κατω εδω παλι δεν βρισκω κατι να εχει αλλαξει........
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 σιγουρα photoshop στο κατω εδω παλι δεν βρισκω κατι να εχει αλλαξει........ Στην αρχική φώτο με της συγκρίσεις λεω, αλλάξανε τα καρτοούν για να μοιάσουν στις αληθινές
FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Στην αρχική φώτο με της συγκρίσεις λεω, αλλάξανε τα καρτοούν για να μοιάσουν στις αληθινές ααα εγω το αναποδο καταλαβα παντως υπαρχει photoshop και στα χρωματα της αληθινης φωτογραφιας
evabb Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τυχαίο? δε νομίζω! χαχχαχα η φωτο ειναι οτι να ναι. δεν ειναι η σταχτοπουτα στην πρωτη εικονα και τα ρουχα των αδερφων της σταχτοπουτας ειναι κανονικα πρασινο λαχανι και σκουρο ροζ.
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατί ασχολείστε τόσο με τον γάμο;Άντε και να είναι photoshop τι έγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις