tsifotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τέλειο!!! Ειδικα οι αμαρτίες των ποδιων/χεριων και τα παραδειγματα ειναι ολα τα λεφτα!
mastor10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 τα videακια που εχουν μουσικη απο αλλους παρανομα τα κλεινουν, τα καναλια (σταρ) που χρησιμοποιούν παράνομο υλικό (υπότιτλους) για τις ταινίες τους ουτε λογος
leftermann Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αυτή η αρχιδιά, που σε μια φωτό με πολλές φάτσες ζουμάρουμε σε μια φάτσα, μετά ζουμάρουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, και μετά ξεζουμάρουμε και όλες οι φάτσες έχουν γίνει σαν αυτήν την φάτσα, έχει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν μπορώ να πιάσω;
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 αυτή η αρχιδιά, που σε μια φωτό με πολλές φάτσες ζουμάρουμε σε μια φάτσα, μετά ζουμάρουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, και μετά ξεζουμάρουμε και όλες οι φάτσες έχουν γίνει σαν αυτήν την φάτσα, έχει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν μπορώ να πιάσω;
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σου βαζω +1 μονο και μονο επειδη εβαλες το αβαταρ μου.
Kasrith Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σου βαζω +1 μονο και μονο επειδη εβαλες το αβαταρ μου. Εγώ του βάζω και ας μην είναι το αβατάρ μου... Πέθανα!
35apontos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ο σατανάς μαζί σας, παίδες! Κάνε κι άλλο παιδί,Ληφτέρ. ...να δεις καλό!
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 και δεν μπήκαν καν κάποιος στον κόπο να μου εξηγήσει αν τελικά αυτή η αρχιδιά εννοεί κάτι...
35apontos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 και δεν μπήκαν καν κάποιος στον κόπο να μου εξηγήσει αν τελικά αυτή η αρχιδιά εννοεί κάτι... Όπως το κόβω εγώ,όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανα. Είπα.
tsifotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ελπιζω να μην εχει ξαναμπει. ο τυπος μαλλον εχει πολυ χρονο για ξοδεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις