status Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 από που το συμπερανες το "ραδιενεργα" ; I second to that question. φσδφγδφδφγδγγδφγδφγδφ
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εδώ ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Άλεξζζζ που κάθησε και έβαλε ένα ένα τα τζιφ σε σπόιλερς. δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα ασχέτως που το γκολ το έβαλα εγώ, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου, παίζω όπου μου πει ο προπονητής, είμαστε μία ομάδα, οι συμπαίκτες μου είναι πολύ επαγγελματίες, ο κόσμος μας είναι ο 12ος μας παίκτης και του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://lolsnaps.com/...ad_pic/3510.jpg πριν το οργιο ηταν απλα τριο το χαμογελο στο προσοπο του ασπρου κοιταξτε ------------------------- αγαπαμε firefox
mastor10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 από που το συμπερανες το "ραδιενεργα" ; I second to that question. φσδφγδφδφγδγγδφγδφγδφ επειδή ειχα ακουσει οτι δουλευουν νεα οπλα + ραδιενεργα στη λιβυη εκανα αυτη τη μαντεψια
thanocaster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα ασχέτως που το γκολ το έβαλα εγώ, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου, παίζω όπου μου πει ο προπονητής, είμαστε μία ομάδα, οι συμπαίκτες μου είναι πολύ επαγγελματίες, ο κόσμος μας είναι ο 12ος μας παίκτης και του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη Ξέχασες να πεις πως τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν τίθεται θέμα μεταγραφής τον Ιούλιο και πως η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.
sheik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ξέχασες να πεις πως τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν τίθεται θέμα μεταγραφής τον Ιούλιο και πως η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. επισης: Κοιταμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα, θελουμε να δωσουμε χαρα στον κοσμο μας,αυτο που μετραει ειναι οι 3 βαθμοι, καθε παιχνιδι απο δω και περα ειναι τελικος για μας, δεν εχει σημασια η νικη/ισοπαλια/ηττα πρεπει να κοιταξουμε απο σημερα το επομενο παιχνιδι, σε καθε αγωνα μπαινουμε με σκοπο τη νικη,τα πρωτα 15 λεπτα ειναι κρισιμα, το κλιμα στα αποδυτηρια ειναι εξαιρετικο,ειμαστε μια γροθια http://www.youtube.com/watch?v=-Iu143Kud2s&feature=related
35apontos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ανθελληνική προπαγάνδα: Uploaded with ImageShack.us Πού είναι η Ελλάδα μας ρε παιδιά;
35apontos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Όχι,δεν το βρήκες,το βρήκε όμως ο Στρος (όπως στρως,κοιμώμαστε),είναι μέσα στα σκατά.
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως το μάτι μου καρφώθηκε στις ΗΠΑ για χαστούκια.
35apontos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ρε σεις,τυχαία ρε χαμένοι το λένε "Ακρωτήριο καλής Ελπίδας;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις