sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 So true! Tι μου θυμισες!!!! Ειδικα στο στρατο...να πηγαινεις τουαλετα να κανει το...χοντρο σου και λιγο πριν ξεκινησεις να μπαινει στην διπλανη αλλος.Τρελη αμηχανια Προσωπικα, ειτε περιμενα να φυγει, ειτε αν δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πατουσα καζανακι και απο τη στιγμη που ξεκινουσε το νερο μεχρι να τελειωσει εβαζα τα δυνατα μου :-D :-D
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 So true! Tι μου θυμισες!!!! Ειδικα στο στρατο...να πηγαινεις τουαλετα να κανει το...χοντρο σου και λιγο πριν ξεκινησεις να μπαινει στην διπλανη αλλος.Τρελη αμηχανια Προσωπικα, ειτε περιμενα να φυγει, ειτε αν δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πατουσα καζανακι και απο τη στιγμη που ξεκινουσε το νερο μεχρι να τελειωσει εβαζα τα δυνατα μου :-D :-D είχες τέτοιες ευαισθησίες στον στρατό; μου είχαν φύγει μέχρι την ορκωμοσία
hackerW32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ---------------------------------------------------- με αυτη την συζήτηση με έπιασε ενα χε$!μο.. ευτυχώς είμαι σπίτι..
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι όντως τι ψυχαναγκασμοί είναι αυτοί; Πάντα στο σπίτι σας χέζετε; Σιγά μη στουμπώσω περιμένοντας να χέσει ο άλλος. Τραβάς μια ηχηρή εκκένωση και ξεμπερδεύεις.
Mvpgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ειδικά στο στρατό που η καφρίλα βαράει κόκκινο... -Σπλουτς... -Βραχηκες; -...
Kasrith Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ειδικά στο στρατό που η καφρίλα βαράει κόκκινο... -Σπλουτς... -Βραχηκες; -... -Τους στόχους είδατε -Οπλίστε -Πυρ!
damian1977 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ελιωσα ρε φιλε....πολυ καλο!!!! Α ρε Ελλαδαρα!!!
damian1977 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ο καφρος του Υπουργειου 'Υγειας και Αλληλεγγυης'(!!!!) εχει παρκαρει το αμαξι πανω ακριβως απο τον ειδικα διαμορφωμενο δρομο που εχουν οι τυφλοι,ετσι ωστε να μπορουν με την χρηση του ειδικου μπαστουνιου τους να πηγαινουν στην μεση του πεζοδρομιου!!! Τραγικο!!!!
35apontos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Kόβει τη διάβαση τυφλών ένα αυτοκίνητο του Υπουργείου Υγείας+Κοινωνικής Αλληλεγγύης!
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Kόβει τη διάβαση τυφλών ένα αυτοκίνητο του Υπουργείου Υγείας+Κοινωνικής Αλληλεγγύης! αυτο βεβαια δεν δικαιολογει και τα αλλα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα στην διαβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις