Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the-truth-about-hell.png

So true! Tι μου θυμισες!!!! Ειδικα στο στρατο...να πηγαινεις τουαλετα να κανει το...χοντρο σου και λιγο πριν ξεκινησεις να μπαινει στην διπλανη αλλος.Τρελη αμηχανια :cry:

Προσωπικα, ειτε περιμενα να φυγει, ειτε αν δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πατουσα καζανακι και απο τη στιγμη που ξεκινουσε το νερο μεχρι να τελειωσει εβαζα τα δυνατα μου :-D :-D :-D :-D

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

So true! Tι μου θυμισες!!!! Ειδικα στο στρατο...να πηγαινεις τουαλετα να κανει το...χοντρο σου και λιγο πριν ξεκινησεις να μπαινει στην διπλανη αλλος.Τρελη αμηχανια :cry:

Προσωπικα, ειτε περιμενα να φυγει, ειτε αν δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πατουσα καζανακι και απο τη στιγμη που ξεκινουσε το νερο μεχρι να τελειωσει εβαζα τα δυνατα μου :-D :-D :-D :-D

είχες τέτοιες ευαισθησίες στον στρατό; μου είχαν φύγει μέχρι την ορκωμοσία

Δημοσ.

a-depressed-pug-540x1797.jpg

:fear:

----------------------------------------------------

με αυτη την συζήτηση με έπιασε ενα χε$!μο.. :wacko:

ευτυχώς είμαι σπίτι..

Δημοσ.

Ναι όντως τι ψυχαναγκασμοί είναι αυτοί; Πάντα στο σπίτι σας χέζετε; Σιγά μη στουμπώσω περιμένοντας να χέσει ο άλλος. Τραβάς μια ηχηρή εκκένωση και ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Ειδικά στο στρατό που η καφρίλα βαράει κόκκινο...

-Σπλουτς...

-Βραχηκες;

-...

-Τους στόχους είδατε

-Οπλίστε

-Πυρ!

Δημοσ.

Ο καφρος του Υπουργειου 'Υγειας και Αλληλεγγυης'(!!!!) εχει παρκαρει το αμαξι πανω ακριβως απο τον ειδικα διαμορφωμενο δρομο που εχουν οι τυφλοι,ετσι ωστε να μπορουν με την χρηση του ειδικου μπαστουνιου τους να πηγαινουν στην μεση του πεζοδρομιου!!!

Τραγικο!!!!

Δημοσ.

Kόβει τη διάβαση τυφλών ένα αυτοκίνητο του Υπουργείου Υγείας+Κοινωνικής Αλληλεγγύης! :eek:

αυτο βεβαια δεν δικαιολογει και τα αλλα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα στην διαβαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...