Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ^ Καπου λεει the game αν θυμαμαι καλα. Ακολουθεις τα βηματα και το βρισκεις(κοιτα στην κουρτίνα, μετα κοιτα αριστερά κτλ κτλ και καταληγει στο the game). Μαλακια edit: πανω δεξια οχι δεν ειναι μαλακια, το οτι μαθατε το 4chan με τα trollface και τα rageguy δεν σας δινει το δικαιωμα να μειωνετε memes σαν αυτο
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 βέβαια... memes... σίριους μπίζνες... Dasu Dasu. Do a spinning flip. The pool is off limits. Shop for a whopper.
traganeus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι δεν ειναι μαλακια, το οτι μαθατε το 4chan με τα trollface και τα rageguy δεν σας δινει το δικαιωμα να μειωνετε memes σαν αυτο Μας συγχωρείς παμμέγιστε χρήστη του 4chan, που αν δεν ησουν εσυ δεν θα υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα. τον βρηκα! Πάρε και το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=Op57DmvPTi0
salliara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ενταξει εχω λιωσει ειναι τελειοιιιι και δεν εχω και ηχο εδω τωρα, ευτυχως εχω φαντασια χαχα epiiiiicc.τους αγαπαωωωω
Toufas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μας συγχωρείς παμμέγιστε χρήστη του 4chan, που αν δεν ησουν εσυ δεν θα υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα. Πάρε και το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=Op57DmvPTi0 αν δεν ηταν το 4chan, δεν θα ειχες ουτε το 10% απο τις εικονες που εχουν μπει εδω μεσα.
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Like a boss. This guy is hilarious putting his legs on a fucked pillow putting the monitor on a chair on the bed duct taping the speakers to the rod of the bed wearing socks that look like swamps of bacteria wearing sunglasses tl;dr: this guy doesn't give a shit about what you think of him.
KilliK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ^ Καπου λεει the game αν θυμαμαι καλα. Ακολουθεις τα βηματα και το βρισκεις(κοιτα στην κουρτίνα, μετα κοιτα αριστερά κτλ κτλ και καταληγει στο the game). Μαλακια edit: πανω δεξια αυτο ηταν;! αισχος
sheik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ^ Καπου λεει the game αν θυμαμαι καλα. Ακολουθεις τα βηματα και το βρισκεις(κοιτα στην κουρτίνα, μετα κοιτα αριστερά κτλ κτλ και καταληγει στο the game). Μαλακια edit: πανω δεξια Και το the game τι σημαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις