De@th L0rd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το παιδοφιλικό χιούμορ, ώρες ώρες καταντάει αηδία.
bnvdarklord Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το παιδοφιλικό χιούμορ Το ποιο;
Septum Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το παιδοφιλικό χιούμορ, ώρες ώρες καταντάει αηδία. ωρες ωρες,οχι τωρα σιγουρα!
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καμμιά φορά αναρωτιέμαι αν είμαι πολύ μπροστά που γελάω με όλα αυτά (ναι και με τα captcha) ή είμαι επισήμως ιντερνετικό σπασικλάκι. Βασικά δείχνω αυτό το thread στην κοπέλα μου και όταν αρχίζω να της εξηγώ γιατί είναι αστεία, νιώθω μαλάκας. +1 στο αποπάνω.
poscaman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καμμιά φορά αναρωτιέμαι αν είμαι πολύ μπροστά που γελάω με όλα αυτά (ναι και με τα captcha) ή είμαι επισήμως ιντερνετικό σπασικλάκι. Βασικά δείχνω αυτό το thread στην κοπέλα μου και όταν αρχίζω να της εξηγώ γιατί είναι αστεία, νιώθω μαλάκας. +1 στο αποπάνω. ααα, δεν είσαι μόνος. Το ίδιο παθαίνω με την οικογένεια μου...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει λόγος που κάθε χιούμορ έχει ανταπόκριση σε διαφορετικό είδος ανθρώπων. Πάω στοίχημα ότι αν τους δείξετε Λαζόπουλο με την παραμικρή κρυάδα θα γελάνε. Μη πω και το σεφερλή. Οι ίδιοι αν τους δείξεις George Carlin μπορεί να παρεξηγηθούν.
poscaman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει λόγος που κάθε χιούμορ έχει ανταπόκριση σε διαφορετικό είδος ανθρώπων. Πάω στοίχημα ότι αν τους δείξετε Λαζόπουλο με την παραμικρή κρυάδα θα γελάνε. Μη πω και το σεφερλή. Οι ίδιοι αν τους δείξεις George Carlin μπορεί να παρεξηγηθούν. Ισχύει αυτό που λες, αλλά νομίζω όχι στην περίπτωση μας. Εδώ νομίζω ότι οι συγγενείς μας (κτλπ) δεν έχουν απλά ιντερνετική παιδεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις