jason_rethymno Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η κυβέρνηση διαψέυδει...Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..
35apontos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Γουρουνάκι ανάμεσα σε δυο γουρούνες,στη γούρνα;
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Επικ! http://swagshark.myshopify.com/collections/frontpage/products/you-have-died-of-dissing-terry-t-shirt
PCM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) The average face of women across the world... (αν δεν εμφανιστει όλη, δεξί κλικ -> view image) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2011 από PCM
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα μάθαμε πως όχι μόνο οι Αγγλίδες είναι ομορφότερες απ' τις Ούγγρες, αλλά πως οι τελευταίες είναι οι μόνες άσχημες σε έναν κόσμο ΤΙΓΚΑ στο μοντέλο.
PCM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα μάθαμε πως όχι μόνο οι Αγγλίδες είναι ομορφότερες απ' τις Ούγγρες, αλλά πως οι τελευταίες είναι οι μόνες άσχημες σε έναν κόσμο ΤΙΓΚΑ στο μοντέλο. Συμφωνώ... η Ουγγαρία ξέφυγε λίγο (no hard feelings), σε σχέση με τις γειτονικές χώρες.. (Τσεχία, Πολωνία, Ουκρανία κτλ) όπου εκεί πια είναι συσσωρευμένη η ομορφιά.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως στην Ουγγαρία φοβόμουν να ανοίξω τα μάτια μου. Και όταν τα άνοιξα έχωσα το ομορφότερο πλάσμα που θα χώσω ποτέ ως τον ευτυχισμένο θάνατό μου.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι λες και έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίζουν. Ζουν περίπου 10 φυλές διαφορετικές στην ελλάδα με ελληνική ιθαγένεια, κ φθάνει μια φωτογραφία για να τις περιγράψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις