Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζει ότι η ιστορία της χώρας του ξεκινάει από την αρχαιότητα. :rolleyes:

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι σχεση εχει σε τη θρησκεια πιστευω φιλε μου, το μονο που επρεπε να σε ενδιαφερει ειναι οτι εισαι ελληνας ξεχασε τα υπολοιπα που δεν εχουμε σε κοινο, και για τους φραπεδιαρηδες το ιδιο ελεγα με την παρεα μου δεν εχω αλλη γνωμη για τον αμερικανο και αλλη για τον ελληνα που θα προσβαλει κατι που στην καρδια μου, ειναι ιερο απο καθαρο σεβασμο στους προγονους μου και στην ιστορια της χωρας μου.

Πρεπει να ξερεις που σε παιρνει για χαβαλε και που οχι.

Από πότε είναι προσβλητικός ο χορός? Επειδή δείχνει αστείος ξέρωγω?

Δημοσ.

Μα τι λετε τωρα?

ΦΥσικα και ειναι προσβλητικο!

δεν λεω να τον κρεμασουμε τον ανθρωπο, προς Θεου.

Αλλα και στην τελικη μια συσταση του εγινε!

Δεν γινεται ο καθε "γελοιος" ή γενικα ο καθε ασχετος με ενα internet-meme να κανει οτι θελει με την δικαιολογια: " Ε οκ σιγα ενα βιντεακι ειναι"

Πως θα φαινοταν αντιστοιχα σε καποιον Αμερικανο να παω στην Washington στο μνημειο για τους στρατιωτες του Vietnam και να χορευω σαν τον μλκ?

Δημοσ.

Πως θα φαινοταν αντιστοιχα σε καποιον Αμερικανο να παω στην Washington στο μνημειο για τους στρατιωτες του Vietnam και να χορευω σαν τον μλκ?

θελω να πιστευω οτι δεν ειμαστε αμερικανοι ουτε σκεφτομαστε σαν αυτους.

Δημοσ.

Μα γιατί μόνιμα κοιτάμε το κακό και θέλουμε να το μοιάσουμε?

Οι Αμερικάνοι είναι τόσο εθνικιστές που έχουν μεγαλύτερη εκτίμηση στο σύμβολο παρά σε αυτό που συμβολίζει. Πρέπει τώρα να κάνουμε και εμείς το ίδιο?

Δημοσ.

Τι colored σε απρόμαυρη φωτογραφία; :P

Ενοεί ότι η μία βρύση είναι για τους λευκούς ανθρώπους και η άλλη για τους μαύρους ανθρώπους.... :P

Δημοσ.

Ενοεί ότι η μία βρύση είναι για τους λευκούς ανθρώπους και η άλλη για τους μαύρους ανθρώπους.... :P

λες να μην το καταλαβε? :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...