Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω το βλεπω σαν να μας κοροιδευει οταν χορευει σαν ηλιθιος μπροστα απο μνημεια οχι μονο για εμας αλλα σε οποια χωρα το εκανε, δεν καταλαβαινω γιατι αρεσει σε ολους τοσο πολυ απλα χορευει δεν κανει κατι που να εχει αξια.

Έχεις έλλειψη χιούμορ και παίρνεις πολύ στα σοβαρά τα μνημεία. Ο άνθρωπος ούτε τον κώλο του έβγαλε στην ακρόπολη,ούτε έβγαλε κάτι το υβριστικό.Το ότι δεν αναγνωρίζεις κάτι σαν αξία δε σημαίνει ότι δεν έχει. Αυτό που κάνει το έκανε σε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μέρη σε όλο τον κόσμο,με κατα κάποιο τρόπο να "ενώσει" διαφορετικές κουλτούρες και όχι για να προσβάλει τα μνημία. Δηλ, τους φύλακες της ακρόπολης τους πείραξε αυτό αλλά το να κρεμάσεις πανό ΠΑΝΩ στο μνημείο και να "επαναστατείς" με τους φραπέδες στα χέρια (συνέβη και υπάρχει σε βίντεο) είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Αν θεωρείς προσβλητικά αυτά τότε τον Αριστοφάνη αν σκεφτόντουσαν οι αρχαίοι έτσι,που τότε ο παρθενώνας ΗΤΑΝ ιερός θα έπρεπε να τον είχαν κάψει. Να μαντέψω είσαι χριστιανός ορθόδοξος έτσι; Αν ναι, πως αντιλαμβάνεσαι την προσβολή σε κάτι "ιερό". Αν όχι, και είσαι δωδεκαθεϊστής καταλαβαίνω την αγανακτισή σου κ με το παραπάνω...

Δημοσ.

Έχεις έλλειψη χιούμορ και παίρνεις πολύ στα σοβαρά τα μνημεία. Ο άνθρωπος ούτε τον κώλο του έβγαλε στην ακρόπολη,ούτε έβγαλε κάτι το υβριστικό.Το ότι δεν αναγνωρίζεις κάτι σαν αξία δε σημαίνει ότι δεν έχει. Αυτό που κάνει το έκανε σε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μέρη σε όλο τον κόσμο,με κατα κάποιο τρόπο να "ενώσει" διαφορετικές κουλτούρες και όχι για να προσβάλει τα μνημία. Δηλ, τους φύλακες της ακρόπολης τους πείραξε αυτό αλλά το να κρεμάσεις πανό ΠΑΝΩ στο μνημείο και να "επαναστατείς" με τους φραπέδες στα χέρια (συνέβη και υπάρχει σε βίντεο) είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Αν θεωρείς προσβλητικά αυτά τότε τον Αριστοφάνη αν σκεφτόντουσαν οι αρχαίοι έτσι,που τότε ο παρθενώνας ΗΤΑΝ ιερός θα έπρεπε να τον είχαν κάψει. Να μαντέψω είσαι χριστιανός ορθόδοξος έτσι; Αν ναι, πως αντιλαμβάνεσαι την προσβολή σε κάτι "ιερό". Αν όχι, και είσαι δωδεκαθεϊστής καταλαβαίνω την αγανακτισή σου κ με το παραπάνω...

Όντως οι τύποι με τα πανό δεν είναι καθόλου δικαιολογημένοι και +1 από μένα γιατί συμφωνώ μαζί σου.

Όμως ο κάθε λαός όμως έχει διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα και είναι κάτι που θα έπρεπε να το σεβόμαστε πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι. Τώρα αν ο συγκεκριμένος τύπος πήγαινε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και χόρευε, ένας σωστός Έλληνας θα έπρεπε να νιώσει προσβεβλημένος ανεξαρτήτου θρησκείας. Έτσι δεν είναι? (Εγώ προσωπικά έτσι θα ένιωθα γιατί υπηρέτησα εκεί κιόλας) Είναι κομμάτια της ιστορίας μας, είναι κληρονομιά μας, αν τα ισοπεδώσουμε όλα δε νομίζω ότι θα διαφέρουμε και πολύ από τον Αμερικάνο.

Δημοσ.

Όντως οι τύποι με τα πανό δεν είναι καθόλου δικαιολογημένοι.

Ο κάθε λαός όμως έχει διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα και είναι κάτι που θα έπρεπε να το σεβόμαστε πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι. Τώρα αν ο συγκεκριμένος τύπος πήγαινε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και χόρευε, ένας σωστός Έλληνας θα έπρεπε να νιώσει προσβεβλημένος ανεξαρτήτου θρησκείας. Έτσι δεν είναι? (Εγώ προσωπικά έτσι θα ένιωθα γιατί υπηρέτησα εκεί κιόλας) Είναι κομμάτια της ιστορίας μας, είναι κληρονομιά μας, αν τα ισοπεδώσουμε όλα δε νομίζω ότι θα διαφέρουμε και πολύ από τον Αμερικάνο.

χορεψε ρε

δεν κατουρηξε, δεν εχεσε, δε μουτζωσε, δε μας εδειξε τα απαυτα του, δεν πηδηξε κανα περιστερι στον αγνωστο

ΧΟΡΕΨΕ

Δημοσ.

χορεψε ρε

δεν κατουρηξε, δεν εχεσε, δε μουτζωσε, δε μας εδειξε τα απαυτα του, δεν πηδηξε κανα περιστερι στον αγνωστο

ΧΟΡΕΨΕ

Ας πήγαινε κάτω στους ταλιμπάν να χορέψει σε κανένα χώρο που τον θεωρούν ιερό και αν δεν έφευγε με κανένα πόδι ή χέρι λιγότερο έλα να μου πεις

Δημοσ.

Ας πήγαινε κάτω στους ταλιμπάν να χορέψει σε κανένα χώρο που τον θεωρούν ιερό και αν δεν έφευγε με κανένα πόδι ή χέρι λιγότερο έλα να μου πεις

Επειδη ομως εμεις δεν ειμαστε ταλιμπανεζοι (η μηπως τελικα ειμαστε), δεν θα επρεπε να σκεφτομαστε οπως θα σκεφτονταν οι ταλιμπαν.

Δημοσ.

Επειδη ομως εμεις δεν ειμαστε ταλιμπανεζοι (η μηπως τελικα ειμαστε), δεν θα επρεπε να σκεφτομαστε οπως θα σκεφτονταν οι ταλιμπαν.

Γι' αυτό και αρκέστηκαν προφανώς στις συστάσεις...

Δημοσ.

Ναι ρε να έχουμε τον κάθε ξέμπαρκο να κάνει οτι θέλει σε αυτήν την "προοδευτική" χώρα και να μας γαμάνε κ από πάνω. Μια σύσταση του κάνανε και έγινε θέμα πια...

Anyway...

68140_460s.jpg

68375_460s.jpg

68054_460s.jpg

Δημοσ.

Τι σχεση εχει σε τη θρησκεια πιστευω φιλε μου, το μονο που επρεπε να σε ενδιαφερει ειναι οτι εισαι ελληνας ξεχασε τα υπολοιπα που δεν εχουμε σε κοινο, και για τους φραπεδιαρηδες το ιδιο ελεγα με την παρεα μου δεν εχω αλλη γνωμη για τον αμερικανο και αλλη για τον ελληνα που θα προσβαλει κατι που στην καρδια μου, ειναι ιερο απο καθαρο σεβασμο στους προγονους μου και στην ιστορια της χωρας μου.

Πρεπει να ξερεις που σε παιρνει για χαβαλε και που οχι.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει σε τη θρησκεια πιστευω φιλε μου, το μονο που επρεπε να σε ενδιαφερει ειναι οτι εισαι ελληνας ξεχασε τα υπολοιπα που δεν εχουμε σε κοινο, και για τους φραπεδιαρηδες το ιδιο ελεγα με την παρεα μου δεν εχω αλλη γνωμη για τον αμερικανο και αλλη για τον ελληνα που θα προσβαλει κατι που στην καρδια μου, ειναι ιερο απο καθαρο σεβασμο στους προγονους μου και στην ιστορια της χωρας μου.

Πρεπει να ξερεις που σε παιρνει για χαβαλε και που οχι.

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί σε προσβάλλει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...