dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Θα γινόταν ένα πάρα πολύ ωραίο edit το μήνυμά μου πάνω από το δικό σου, αλλά είμαι καλός άνθρωπος.
sugata Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Θα γινόταν ένα πάρα πολύ ωραίο edit το μήνυμά μου πάνω από το δικό σου, αλλά είμαι καλός άνθρωπος. In other news.
slygeo87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Faggotry alert. Μόνο η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας μου έκανε εντύπωση.
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Faggotry alert. Μόνο η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας μου έκανε εντύπωση. οχι δλδ ο κωλος που ειναι σαν μηλο καλυμενο με σοκολατα και σου ερχεται να τον δαγκωσεις οπως ειναι :P
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ετσι πρεπει να μας περιμενετε μετα την δουλεια
Sellers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γι'αυτό οι λεσβίες είναι σέξυ οχι δλδ ο κωλος που ειναι σαν μηλο καλυμενο με σοκολατα και σου ερχεται να τον δαγκωσεις οπως ειναι :P και οι gay όχι Faggotry alert. Μόνο η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας μου έκανε εντύπωση. Πλάκα κάνω ο σλάυ δεν είναι καθόλου γκέι. Και μαζί μου όταν τα είχε, ήταν ο άντρας της σχέσης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 από αυτό έχει βγει η ατάκα "και χεσμένη θα σε έγλυφα" ?
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 βασικα αυτη ειναι τερμα σαυρα απο φατσα και η σοκολατα κρυβει τυχον κυτταριτιδες...
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 βασικα αυτη ειναι τερμα σαυρα απο φατσα και η σοκολατα κρυβει τυχον κυτταριτιδες... ευα;;;;;;;; τι σου λεγα;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις