ravend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 εγώ νόμιζα πως ήταν θέμα του safari αλλά δεν τόλμησα να το γράψω..
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 εγώ νόμιζα πως ήταν θέμα του safari αλλά δεν τόλμησα να το γράψω.. Αχαχαχχα.Χρησιμοποιεί Apple!Αυτό φταίει αυτό φταίει :P
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 θα παρακαλέσω τα μέλη που δημοσιεύουν κινούμενα gif να τα τοποθετούν πίσω από spoiler στο εξής. Roger that
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 αυτο με την τηλεοραση το κανω και εγω παντως οταν παιζω horror games...
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κι αμα παιζει χορορ ταινια απο πισω τι κανεις;
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κι αμα παιζει χορορ ταινια απο πισω τι κανεις; Δεν με νοιαζει πιο πολυ με τρομαζουν τα παιχνιδια λογω οτι παιζω βραδυ με ακουστικα , ακουγεται ο καθε creepy ηχος λες και ειναι διπλα μου παιζει farmville το facebook ειναι για κατι αγορακια σαν και εσενα μονο
Mika Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 σορρυ αντρακλα που βαζεις τηλεοραση για να μη σε τρομαζει το pc :rolleyes: σε τοπικ με αστειες εικονες εισαι, χαλαρωσε λιγο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παίζουν πινγκ-πονγκ σε κονσόλα, μπροστά από τραπέζι του πινγκ-πονγκ.
Sellers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το ότι παίζουν Πινγκ Πονγκ στο ηλεκτρονικό και πίσω τους έχει κανονικό πινκ πονγκ. Σαν να έχεις μια γυμνή γκόμενα δίπλα σου με ανοιχτά τα πόδια και εσύ να κάνεις Cyber Sex στο Chat Roullete. TIP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Κάνε και κανένα refresh ρε μαλάκα.
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το ότι παίζουν Πινγκ Πονγκ στο ηλεκτρονικό και πίσω τους έχει κανονικό πινκ πονγκ. Σαν να έχεις μια γυμνή γκόμενα δίπλα σου με ανοιχτά τα πόδια και εσύ να κάνεις Cyber Sex στο Chat Roullete. TIP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Κάνε και κανένα refresh ρε μαλάκα. 20 λεπτά περίμενες να το γράψεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις