evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν φαντάζεσαι ότι είναι ανθρώπινες βλεφαρίδες, όπως εμφανίζονται μεγεθυμένες μέσα από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, ναι. πως ακριβως θα παρεις και θα βαλεις μεσα σε ηλεκτρονικο μικροσκοποιο κομματι απο ανθρωπινο βλεφαρο; ασε που δεν θα λειτουργησει ετσι απλα λογο του κενου που πρεπει να υπαρχει μεσα στο μικροσκοπιο και του οτι δεν ειναι αγωγιμο υλικο. με απλο οπτικο μικροσκοπιο ειναι τραβηγμενη η φωτο το πιο πιθανο.
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λέμε και τα καινούρια με μικροσκόπια με ccd ηλεκτρονικά. Διότι είναι. Τα άλλα ποιο σωστά θα έπρεπε να λέγονται δέσμης ηλεκτρονίων/μαγνητικών φακών. :P
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λέμε και τα καινούρια με μικροσκόπια με ccd ηλεκτρονικά. Διότι είναι. Τα άλλα ποιο σωστά θα έπρεπε να λέγονται δέσμης ηλεκτρονίων/μαγνητικών φακών. :P το οτι περιεχει ηλεκτρονικα μερη ενα οπτικο μικροσκοπιο δεν το κανει ηλεκτρονικο. ενα μικροσκοπιο διακρινεται απο την μεθοδο που χρησιμοποιει για τον σχηματισμο της εικονας. με την λογικη σου θα επρεπε να λεμε ηλεκτρονικα και τα μικροσκοπια ατομικης δυναμης. αλλα δεν τα λεμε
poscaman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 το οτι περιεχει ηλεκτρονικα μερη ενα οπτικο μικροσκοπιο δεν το κανει ηλεκτρονικο. ενα μικροσκοπιο διακρινεται απο την μεθοδο που χρησιμοποιει για τον σχηματισμο της εικονας. με την λογικη σου θα επρεπε να λεμε ηλεκτρονικα και τα μικροσκοπια ατομικης δυναμης. αλλα δεν τα λεμε η μάνα μου πάντως έχει ηλεκτρονικό πιεσόμετρο :D:D
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 η μάνα μου πάντως έχει ηλεκτρονικό πιεσόμετρο :D:D γτ μας συνουσιαζεις την αναλυση τα πιεσομετρα ειναι αλλο πραμα. υπαρχουν τα αναλογικα και τα ψηφιακα/ηλεκτρονικα.
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 το οτι περιεχει ηλεκτρονικα μερη ενα οπτικο μικροσκοπιο δεν το κανει ηλεκτρονικο. ενα μικροσκοπιο διακρινεται απο την μεθοδο που χρησιμοποιει για τον σχηματισμο της εικονας. με την λογικη σου θα επρεπε να λεμε ηλεκτρονικα και τα μικροσκοπια ατομικης δυναμης. αλλα δεν τα λεμε Είναι electron microscope, μικροσκόπιο ηλεκτρονίων. Όχι electronic microscope, ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Παράδειγμα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου.
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Είναι electron microscope, μικροσκόπιο ηλεκτρονίων. Όχι electronic microscope, ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Παράδειγμα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. με τρως στην μεταφραση. τι ειναι αυτο το πραμα ομως που ποσταρες; πρωτη φορα το βλεπω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 πως ακριβως θα παρεις και θα βαλεις μεσα σε ηλεκτρονικο μικροσκοποιο κομματι απο ανθρωπινο βλεφαρο; ασε που δεν θα λειτουργησει ετσι απλα λογο του κενου που πρεπει να υπαρχει μεσα στο μικροσκοπιο και του οτι δεν ειναι αγωγιμο υλικο. με απλο οπτικο μικροσκοπιο ειναι τραβηγμενη η φωτο το πιο πιθανο. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι, εκεί όπου εντόπισα τις φωτογραφίες, γράφει ότι είναι τραβηγμένες με scanning electron microscope (SEM), εκ παραδρομής έγραψα electronic στη wikipedia, έκανε redirect σε αυτή τη σελίδα και το έγραψα ηλεκτρονικό. Σιγά τα ωα. Δείτε μία ακόμη.
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι, εκεί όπου εντόπισα τις φωτογραφίες, γράφει ότι είναι τραβηγμένες με scanning electron microscope (SEM), εκ παραδρομής έγραψα electronic στη wikipedia, έκανε redirect σε αυτή τη σελίδα και το έγραψα ηλεκτρονικό. Σιγά τα ωα. Δείτε μία ακόμη. υπερβολη για να βγαζεις με SEM φωτογραφιες απο βλεφαριδες. ακομα και που το επιβεβαιωνεις οτι ειναι SEM κουλο μου φαινεται. μηπως ειναι κατι αλλο κι οχι βλεφαριδες;
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. DEAL WITH IT. ε πως θα εκαναν εντυπωση. του εβγαλαν το λαδι για να το βαλουν στο SEM να εχουν να το λενε.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Χάθηκε μια μηχανούλα; Ποδήλατό; Μα ποδήλατο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις