suspiria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ρε σεις απο την αρχη κανει μπαμ οτι ειναι κατι σαν οφθαλμαπατη.δε μπορει με τοσο ηλιο το χρωμα της ''λιμνης'' να ειναι καφε ή γκρι.θα ηταν πιο γαλαζιο
suspiria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο πιό απλά να το πω; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω διαφορετικά πλάνα,με την παραλία σαν κορυφή τοίχου και τα βουνα πραγματικά βουνά. Μπόρεσα να καταλάβω απ' τις εισηγήσεις σας και απ' τη σελίδα που μου δώσατε,ότι είναι ένα τοπίο ζωγραφιστό σε μια μάντρα,αλλά δεν μπορεί να εστιάσει το μάτι μου στο τοίχο,ίσως αν ήταν άλλα χρώματα,π.χ. φθινοπωρινό βουνό με καφέ φύλλα στα δέντρα ενώ η ταπετσαρία στη μάντρα να μείνει πράσινη... χαου ολντ αρ γιου?
Pantelwolf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 φτωχαδακι εσυ!!! Η αφεντιά μου δεν ανεβαίνει πάνω από τη Μεταμόρφωση, κι εκεί απλά για συγγενείς. Είναι προσβολή για τον προλετάριο μέσα μου τέτοιες περιοχές. Είπαμε δεν είναι own pic!
suspiria Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Η αφεντιά μου δεν ανεβαίνει πάνω από τη Μεταμόρφωση, κι εκεί απλά για συγγενείς. Είναι προσβολή για τον προλετάριο μέσα μου τέτοιες περιοχές. Είπαμε δεν είναι own pic! μεταμορφωση μου χαν κλεψει μια φωτογραφικη μηχανη πανακριβη δεν θελω να το θυμαμαι.κεφαλαρι ομως βγαζαμε γουστα στο ''πεντελικον''
suspiria Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 μια χαζη ερωτηση.αυτον τον τυπο πως τον λενε?
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Όντως είναι τοίχος. Πιο πολύ mindfuck είναι παρά shitbrix πάντως. Αυτό. Γαμάτο είναι ότι είναι σε άλλη σελίδα και όλας, και αφου διάβασα ότι τελικά είναι τοίχος και το που πήγα πίσω ένιωσα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις